Алкохолен Дартс с 4 шот чашки

Алкохолен Дартс с шот чашки

забавна парти игра

Дартсът не е бил никога толкова интересен колко сега. Високият градус който предполага играта е гаранция за много забавление с тази разновидност на популярната игра.

Играта е подходяща за събирания с приятели, партита, купони и всякакви поводи къде се пие. Това е разнообразен и забавен начин да си прекарате още по-добре с приятели и да разчупите стандартната обстановка на купона. В комплекта има 4 чашки които можете да напълните както с алкохолни така и с безалкохолни напитки или да бъде смесено за по-интересно. Играта е идеална за подарък, с който да изненадате свой приятел или любим човек, или за лична употреба като се събирате с приятели. Играта е подходяща и за заведения в които се организират състезания по надпиване или игри с публиката.

Комплектът включва:

1.    Дартс

2.   Стрелички

3.    Стъклени шотове 4 бр.

Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. 

 

Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлежности PODOBRO.COM

Напишете мнение

Моля, влезтер в профила си или се регистрирайте за да изкажете мнение

Алкохолен Дартс с 4 шот чашки

  Добави в браузъра 

  • Код на продукта :Дартс с чашки
  • Наличност : В наличност
  • 20,00лв.
 

Тагове: drinking, drinking darts, drinking darts shot game, drinking game, party game, shot game, алкохол, алкохолен дартс, алкохолна, алкохолна игра, алкохолни, алкохолни игри, алкохолно, дартс, дартс за напиване, дартс с чаши, дартс с чашки, дартс с шотове, за напиване, за пиене, игра, игра за напиване, игри, игри за купон, купони, онлайн магазин, партита, пиянски, пиянски игри, с, стъклени, чаши, чашки, шот, шотове