Летни

Летни

Време е за лятно и лятно настроение. Игрите на открито и плувните спортове са предпочитан начин за разтуха в горещите летни дни. Какво по-хубаво от това да отидете с приятели на море или на излет в планината и да се позабавлявате. Лятото и е най-подходящото време да се впуснем в игри на открито, сред природата, да поспортуваме и да се погрижим за себе си, за да изглеждаме по-добре и във форма. Тези които изберат да прекарат почивката си на морския бряг могат да се възползват от плувните артикули като шнорхели, маски, плавници и очила за плуване. Любителите на плажните забавления ще оценят цялата гама от летни артикули, не само плувните, но и плажните игри и игри за открито като федербал, тенис ракети, ролери, скейтбордове и хилки и много други.

Покажи :
Сортиране по:

Надуваем матрак - Intex Twin 203х102х38 см.

Двоен надуваем матрак Intex Twin             Направете къмпинга по-удобен и вземете вашия двоен надуваем матрак сега на изключително добра цена. Защо да спите на твърдо на земята като можете да спите комфортно където и да се намирате, дори и сред природата. Когато ви дойдат гости ще имате винаги едно допълнително легло за един или за двама където да ги настаните. Лесно се надува, с компактни..

87,00лв.

Двоен надуваем матрак - Intex Queen 203х152х38 см.

Двоен надуваем матрак Intex Queen             Направете къмпинга по-удобен и вземете вашия двоен надуваем матрак сега на изключително добра цена. Защо да спите на твърдо на земята като можете да спите комфортно където и да се намирате, дори и сред природата. Когато ви дойдат гости ще имате винаги едно допълнително легло за един или за двама където да ги настанит..

132,00лв.

Двоен надуваем матрак Intex Queen 203х152х22 см. -18%

Двоен надуваем матрак Intex Queen 203х152х22 см.

Двоен надуваем матрак Intex Queen             Направете къмпинга по-удобен и вземете вашия двоен надуваем матрак сега на изключително добра цена. Защо да спите на твърдо на земята като можете да спите комфортно където и да се намирате, дори и сред природата. Когато ви дойдат гости ще имате винаги едно допълнително легло за един или за двама където да ги настаните. Лесно се надува, с компактн..

84,00лв. 69,00лв.

Двоен/троен надуваем матрак Intex King size 203х183х22 см.

Двоен/троен надуваем матрак Intex King size             Направете къмпинга по-удобен и вземете вашия двоен/троен надуваем матрак сега на изключително добра цена. Защо да спите на твърдо на земята като можете да спите комфортно където и да се намирате, дори и сред природата. Когато ви дойдат гости ще имате винаги едно допълнително легло за един или за двама, та д..

89,00лв.

Кошница за пикник/излет - плетена на цена 39.90 лева Изчерпан

Кошница за пикник/излет - плетена на цена 39.90 лева

Плетена кошница за пикник/излет за пикник/излет сред природата           Прекарайте незабравим пикник, точно като по филмите с чудесна кошница за пикник/излет сред природата. Вземете плетената кошница декорирана с красив плат от вътре(както е показано на снимката). Достатъчно голяма, за да приберете най-важните неща за един пикник. С нея ще спомогнете за вашето по-пр..

39,90лв.

Bestway детска надуваема лодка

Bestway детска надуваема лодка   Направете чудесен подарък на вашето дете - надуваема лодка. Надуваемите лодки Bestway се произвеждат съобразно послените тендеции и новости в технологиите. В резултат, лодките могат да бъдат използвани лесно и бързо, да се съхраняват и транспортират с лекота и удобство. Лодката е подходяща както за басейн, така и за в морето.   Размери: 155см ..

39,90лв.

Голяма туристическа надуваема лодка с гребла В наличност

Голяма туристическа надуваема лодка с гребла

Голяма туристическа надуваема лодка с гребла Intex             Лято е. Какво по-хубаво от едно морско приключение с лодка и или както се казва в популярния филм,  да направите една разходка с лодка. Сега на вашето внимание ви предлагаме  четириместна туристическа надуваема лодка. Удобна за пренос на къси и дълги разстояния поради компактните си ра..

350,00лв.

Евтина палатка за двама до трима човека - еднослойна -11%

Евтина палатка за двама до трима човека - еднослойна

Евтина палатка за двама до трима човека - еднослойна на промоция   Палатката е идеалния подслон при полеви условия, Сглобява и се разглобява много бързо. Повечето палатки се сглобяват за период от 5 до 10 минути. Палатките намират широко приложение в туризма, алпинизма, излетите сред природата или на морето, а също така при научни експедиции. Само при нас ще откриете отличното съотнош..

36,00лв. 32,00лв.

Комплект игри Бийч Бол 3 в 1 + фигурки за игри -50%

Комплект игри Бийч Бол 3 в 1 + фигурки за игри

Бийч Бол 3 в 1 игра за двама   Перфектното съчетание на най-популярните игри за двама или повече с хилки за игра на открито, това е играта Бийч бол. Лятото е за да се забавляваме и спортуваме на открито. В почивката от играта с хилки може да запълним времето си с някоя от най-популярните игри за ума и съобразителността - не се сърди човече или шах. Вземете играта Бийч бол и се впуснете ..

12,00лв. 6,00лв.

Надуваем матрак Bestway 185х76х22 cм. Изчерпан

Надуваем матрак Bestway 185х76х22 cм.

Надуваем матрак Bestway             Направете къмпинга по-удобен и вземете вашия надуваем матрак сега на изключително добра цена. Защо да спите на твърдо на земята като можете да спите комфортно където и да се намирате, дори и сред природата. Когато ви дойдат гости ще имате винаги едно допълнително легло за един или за двама където да ги настаните. Лесно се наду..

32,00лв.

Надуваем матрак Bestway 188х99х22 cм. Изчерпан

Надуваем матрак Bestway 188х99х22 cм.

Надуваем матрак Bestway             Направете къмпинга по-удобен и вземете вашия надуваем матрак сега на изключително добра цена. Защо да спите на твърдо на земята като можете да спите комфортно където и да се намирате, дори и сред природата. Когато ви дойдат гости ще имате винаги едно допълнително легло за един или за двама където да ги настаните. Лесно се наду..

34,00лв.

Надуваем матрак Intex 191х99х22 cм.

Надуваем матрак Intex             Направете къмпинга по-удобен и вземете вашия надуваем матрак сега на изключително добра цена. Защо да спите на твърдо на земята като можете да спите комфортно където и да се намирате, дори и сред природата. Когато ви дойдат гости ще имате винаги едно допълнително легло за един или за двама където да ги настаните. Лесно се надува..

35,00лв.

Надуваем матрак Intex 76x193x22 cм.

Надуваем матрак Intex             Направете къмпинга по-удобен и вземете вашия надуваем матрак сега на изключително добра цена. Защо да спите на твърдо на земята като можете да спите комфортно където и да се намирате, дори и сред природата. Когато ви дойдат гости ще имате винаги едно допълнително легло за един или за двама където да ги настаните. Лесно се надува..

32,00лв.

Плажен чадър

Плажен чадър Чадър за плаж - 85см. -  метална конструкция.   ..

11,00лв.

Плажен чадър с чупещо рамо

Плажен чадър с чупещо рамо Чадър за плаж - 85см. -  метална конструкция с чупещо рамо. ..

13,00лв.

Плажна хавлия - делфини

Плажна хавлия - делфини  Плажна хавлия - делфини. Размиери: 150х75см. Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.  ..

13,96лв.

Плажна хавлия - делфини 2 цвята

Плажна хавлия - делфини 2 цвята Плажна хавлия - делфини. Размиери: 150х75см. ..

15,94лв.

Плажна хавлия 5 евро

Плажна хавлия 5 евро Плажна хавлия - 5 евро. Размери - 70х145см. ..

12,96лв.

Стилен метален федербал Изчерпан

Стилен метален федербал

Стилен метален федербал    Федербалът или както се нарича още тази игра - Бадминтон, е игра за двама или четирима души с помощта на ракети и перце. Може да се играе играе на открито или в зала. Спортът има две хилядолетна история, като води началото си от Гърция, Индия и Китай. Федербалът е една от най-разпространените игри за двама на открито сред децата и възрастните. Използвайте страхотно..

8,00лв.

Сувенирна плажна хавлия със снимки от българското черноморие

Сувенирна плажна хавлия Сувенирна плажна хавлия със снимки от българското черноморие. Размиери: 150х75см. ..

19,96лв.