Маската на Анонимните/Anonymous mask

Маската на Анонимните/Anonymous mask/Vendetta mask

         Маската Гай Фокс от филма "V for Vendetta", символ на групата Анонимните, които се протипоставят на правителствата по света. Популярната маска на анонимните е вече и в България на достъпна цена. Ако сте гледали филма "V for Vendetta" ще знаете от къде тръгва популярността на маската. Дори и да не сте го гледали тя вече е толкова известна, че няма как да не сте я виждали поне. След много бройните изяви на анонимните по всички краища на света маската става изключително популярна и техен запазен символ. Маската на анонимните все по-често се използва и от съмишленици на анонимните изповядващи техните виждания за противопоствяне на системата.

         Маската е подходящ аксесоар за всеки, които иска да се покаже като различен или просто да остане "анонимен". Тя е и чудесен парти артикул или маскировка за Хелоуин, която не изисква други аксесоари или специални костюми. 

Маската е ластик.

Материали на маската на анонимните: Пластмаса и дунапрен

Размери на маската: Височина 20 см., ширина 18 см. х10 см.

Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. 

Онлайн магазин за подаръци и игри PODOBRO.COM

 

Напишете мнение

Моля, влезтер в профила си или се регистрирайте за да изкажете мнение

Маската на Анонимните/Anonymous mask

  Добави в браузъра 

  • Код на продукта :Маската на Анонимните/Anonymous mask
  • Наличност : В наличност
  • 5,00лв.
 

Тагове: Маската Гай Фокс, Маската на Анонимните, Anonymous mask, Vendetta mask, маска, маската, анонимните, анонимни, anonymous, mask, vendetta, guy fawkes mask, хелоуин, парти артикул, helloween, онлайн магазин, парти магазин, цена, цени