Други подаръци за 8-ми март

Други подаръци за 8-ми март

В категорията ще откриете атрактивни идеи за подаръци по повод 8-ми Март. Превърнете празникът на своите нежни създания в незабравим момент!

Покажи :
Сортиране по:
Бял балон с надпис I love you Изчерпан

Бял балон с надпис I love you

   Бял балон с надпис I love you            Направете атмосферата за празника си още по - специална с балони с надпис I love you. При романтична вечеря по случай Свети Валентин на пример, тези балони биха се вписали перфектно. Покажете на любимия си човек какво изпитвате към него.  Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. ..

0,50лв.

Колие с перла от "жива мида" Изчерпан

Колие с перла от "жива мида"

Колие с перла от "жива мида"     Красив, оригинален и изтънчен подарък за дамите. Низависимо от повода, всяка жена би се зарадвала на красиво колие с естествена перла. Още повече, че можете да си намислите желание и сами да извадите перлата от мидата.       Комплектът съдържа малка кутия с верижка и кутия с мида, в която има естествено култивирана перла...

10,00лв.

Колие с перла от "жива мида", обеци и пръстен

Колие с перла от "жива мида"     Красив, оригинален и изтънчен подарък за дамите. Низависимо от повода, всяка жена би се зарадвала на красиво колие с естествена перла. Още повече, че можете да си намислите желание и сами да извадите перлата от мидата.       Комплектът съдържа малка кутия с верижка, обеци, пръстен и кутия с мида, в която има естествено ку..

12,90лв.

Комплект чаши за влюбени - подарък за Деня на влюбените

Комплект чаши за влюбени       Какво по-хубаво от това сутрин да пиеш кафето си заедно с любимия човек. Тези страхотни чаши за влюбени биха допълнили атмосферата. Покажете любовта си с тези закачливи чаши и направете прекрасен подарък за Свети Валентин. Различни модели. Материал: керамика Височина: 10 см. Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.  Онлайн магазин за подаръци, иг..

9,90лв.

Комплект чаши за влюбени - подходящи за кафемашина Изчерпан

Комплект чаши за влюбени - подходящи за кафемашина

Комплект чаши за влюбени Прекрасен подарък за любим човек. Така ще може да пиете кафето си заедно в красиви чаши, които да показват колко се обичате. Размер подходящ за кафемашина. Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.  Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлежности PODOBRO.COM ..

6,90лв.

Комплект чаши за влюбени във формата на сърце

Комплект чаши за влюбени във формата на сърце           Красиви чаши във формата на сърце - комплект за влюбени. Сладък и закачлив подарък за Деня на влюбените. Материал: Керамика Височина: 10см.   Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.  Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлежности PODOBRO.COM ..

9,90лв.

Комплект чаши за влюбени със сърца и лица - Подарък за 14-февруари Изчерпан

Комплект чаши за влюбени със сърца и лица - Подарък за 14-февруари

Комплект чаши за влюбени със сърца и лица Подарете на половинката си тези красиви чаши с много оригинален дизайн. Комплектът включва две чаши - за Вас и за любимият Ви човек. Изберете модела, който най-много Ви харесва и направете прекрасен подарък. Вместимост: 300мл. Ф 8 см Височина на чашите: 9,5 см      Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.  Онлайн магазин за подаръ..

10,90лв.

Купа "Победител на моето сърце" - подарък за мъж

Купа "Победител на моето сърце" Сувенирна купа с надпис: "Победител на моето сърце". Подходяща като допълнение към подарък или самостоятелен такъв. Височина: 19см.  Материал: Пластмаса   Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.    Онлайн магазин за подаръци и игри PODOBRO.COM   ..

8,90лв.

Купа "Победителка на моето сърце" - подарък за жена

Купа "Победителка на моето сърце" Сувенирна купа с надпис: "Победителка на моето сърце". Подходяща като допълнение към подарък или самостоятелен такъв. Височина: 19см.  Материал: Пластмаса   Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.    Онлайн магазин за подаръци и игри PODOBRO.COM   ..

8,90лв.

Любовен талисман в кутия сърце - подарък за Деня на влюбените

Любовен талисман в кутия сърце За притежателя на любовния талисман: Честито! Щом е подарено, трябва да знаеш, че този, който ти го дава е решил да направи за теб специален дар - подарък от сърце. Твой собствен магически любовен талисман. В тази кутийка се оплитат магия и любов - три полускъпоценни камъка, сърце и ключ към него!  Страхотен подарък за любимия човек за Свети Валентин или д..

6,90лв.

Магическа термо чаша I LOVE YOU Изчерпан

Магическа термо чаша I LOVE YOU

Магическа термо чаша I LOVE YOU Бъдете оригинални - подарете не просто чаша за кафе или чай, а такава със специален ефект. Кажете на любимия си човек "Обичам те" по неочакван начин. Наглед чаша с черна картинка, но когато налеете гореща течност в нея, се показва червено сърце и послание "I LOVE YOU". Прекрасен подарък за всеки повод. Магическа термо чаша "I LOVE U" - 300мл./ керамика/. Напъ..

7,00лв.

Подарък за 8-ми март свещник с надписи “LOVE”

Подарък за 8-ми март свещник с надписи “LOVE” оригинален подарък за 8-ми март           Красив и елегантен подарък за 8-ми март. Свещника на сърца и надписи „LOVE” е чудесен избор за подарък за деня на майката и жената  - 8-ми март. Свещника е за две чаени свещи .  Цветовете и украсата му са тематични за празника.  ..

10,90лв.

Романтичен подарък за 8-ми март светещо сърце в кутия и сапунчета розички Изчерпан

Романтичен подарък за 8-ми март светещо сърце в кутия и сапунчета розички

Светещо сърце в кутия със сапунчета розички романтичен подарък за 8-ми март           Красив и стилен подарък за 8-ми март - светещо сърце с надпис Love You, заобиколено от ароматни сапунчета във вид на рози. Всичко това опаковано в красива кутия във формата на сърце е прекрасен подарък за обичаната жена по повод празника на жените - 8-ми март. Розите са в два ц..

14,90лв.

Стъклена вазичка на сърца - подарък за 8-ми март

Вазичка на сърца от стъкло Оригинален подарък за 8-ми март           Направете оригинален подарък за  8-ми март – красива стъклена вазичка на сърца. Какво по подходящо за любимата жена от подарък със  сърца, символизиращи привързаността ви към нея. Освен красив, този подарък е и практичен, подходящ за ежедневна употреба. Подарете капчица нежност в деня..

9,90лв.

Сърца с надписи - подарък за 14-ти февруари

            Сърца с надписи          Красиви и закачливи сърца от текстил снадписи. Независимо дали като декорация или подарък за Деня на влюбените сърцата винаги са задължителен елемент. Покажете любовта си с тези забавни и сладки мини възглавнички. Материал    Текстил Размер        16х11 см. ..

5,90лв.

Целуващи се чаши с надпис - подарък за Деня на влюбените Изчерпан

Целуващи се чаши с надпис - подарък за Деня на влюбените

Целуващи се чаши с надпис  Оригинални чаши с форма на целуващи се мъж и жена. Ако имате навик да пиете кафето си с половинката, сега може да бъде с тези красиви чаши. А защо да не си създадете този навик за напред? Чудесен подарък за мъж или жена по повод Деня на Влюбените.  Височина на чашите: 10см.     Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.  Онлайн магазин за подаръци, игр..

10,90лв.

Чаша "Обичам те" на няколко езика

Чаша "Обичам те" на няколко езика Страхотен подарък за любим човек.Така той ще може всеки ден да пие сутрешното си кафе, четейки надписа "Обичам те", при това на няколко езика. Какъв по-добър подарък за Деня на влюбените, че и не само? В днешното забързано ежедневие забравяме да казваме тези думи, а е любимите ни хора се нуждаят да се чувстват обичани.   Вместимост: 300мл.10,5 см  Ф 8 см Р..

6,00лв.

Чаша с любовно послание - подарък за 14-ти февруари

Чаша с любовно послание Покажете обичта си към любимия човек с тази красива чаша с надпис. Не зависимо с повод или без това би бил прекрасен подарък за жена/мъжа на сърцето Ви. Така тя/той ще може мисли за Вас всеки път щом отпие от чашата. Надписът гласи: "Ти намери ключа към моето сърце. Сега го пази с теб... Завинаги!" Вместимост: 300мл.10,5 см  Ф 8 см Размер: 9,5 см  Вижте ТУК инфор..

6,00лв.

Чаша с Миньон и сърце - подарък за половинката

Чаша с Миньон и сърце Всички обичат сладките и забавни Миньони. Подарете на себе си или любимия си човек една от тези сладурски чаши. Така ще се започвате всеки ден с усмивка, пиейки сутрешното си кафе и виждайки този прекрасен Миньон. Чудесен подарък както за мъж, така и за жена. Вместимост: 300мл. Ф 8 см Размер: 9,5 см    Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.  Онлайн ма..

6,00лв.

Чаша с надпис - любовно послание за Деня на влюбените

Чаша с надпис - любовно послание Прекрасен подарък за половинката, покажете силната си любов с чаша с любовно послание. Така любимият Ви човек ще мисли за Вас винаги, когато пие сутрешното си кафе например. Чашата е с надпис: "Ти си единственият, който държи ключа за сърцето ми". Подходяща за подарък както за мъж, така и за жена. С възможност за избор между два дизайна. Вместимост на чаша..

6,00лв.