В наличност Щастливата бутилка с 16 шота на промоция

Щастливата бутилка с 16 шота на промоция

Съвременният вариант на популярната игра от детството на всеки от нас ще ни накара да си спомним с умиление за отминалите ни детски години. Отново ще може да се пренесем в същите забавления по нов и още по-забавен начин с до цели 16 приятеля.

Играта наподобява хитовата рулетка с чашки като се играе на същият принцип и отново като нея е с 16 шот чашки.

Това е разнообразен и забавен начин да си прекарате още по-добре с приятели и да разчупите стандартната обстановка на купона. В комплекта има 16 чашки които можете да напълните както с алкохолни така и с безалкохолни напитки или да бъде смесено за по-интересно. Играта е много подходяща за подарък, с който да изненадате свой приятел или любим човек, или за лична употреба като се събирате с приятели. Играта е подходяща и за заведения в които се организират състезания по надпиване или игри с публиката.

Комплектът включва:

1.    Игрално поле за шотове с въртящ се център

2.    Стъклени шотове - 16 бр.

 

Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. 

 

Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлежности PODOBRO.COM

Напишете мнение

Моля, влезтер в профила си или се регистрирайте за да изкажете мнение

Щастливата бутилка с 16 шота на промоция

  Добави в браузъра 

  • Код на продукта :Щастливата бутилка
  • Наличност : В наличност
  • 50,00лв.
 

Тагове: 16 чашки, 16 шота, drinking, drinking bottle, drinking bottle shot game, drinking game, party game, shot game, алкохол, алкохолна, алкохолна игра, алкохолни, алкохолни игри, алкохолно, бутилка, бутилка с чаши, бутилка с чашки, бутилка с шотове, за напиване, за пиене, игра, игра за напиване, игри, игри за купон, купони, онлайн магазин, партита, пиянска игра, пиянски, пиянски игри, с, стъклени, чаши, чашки, шише с чаши, шише с чашки, шише с шотове, шот, шотове, щастлива, щастлива бутилка, щастливата