Фиджет спинъри

Фиджет спинъри

В днешния забързан свят, стресът тормози все повече хора. Едни го потискат с физическо натоварване, други с вредни навици, трети пък се забавляват с алтернативи като стрес топки или въртене на фиджет спинъри.
Фиджет спинърите са чудесно решение по време на задръстване, когато чакате на спирката или скучаете по време на лекция. Подходящи са както за възрастни, така и за младежи и деца. Това е хита на 2017 година сред тийнейджърите. Спинъра е удобен, компактен, лесен за употреба и много интересен. Освен всичко друго е достъпен, поради ниската си цена и завладява масово малки и големи. 

Покажи :
Сортиране по:
Кръгъл петосов фиджет спинър - новата мания на 2017г. New

Кръгъл петосов фиджет спинър - новата мания на 2017г.

Кръгъл петосов фиджет спинър с цветя   Най-новият хит сред тийнейджърите за 2017 година. Идеалното решение за отпускане и "смъкване на напрежението.". Фиджет спинърите са подходящи по време на досадните задръствания, в автобуса, на спирките или в чакане на някоя приятелка. Джаджите са компактни, лесни за употреба, в различни модели и най-важното на достъпна цена. Спинърите са ..

9,90лв.

Нова, модерна антистрес играчка за малки и големи  - Спинер New -38%

Нова, модерна антистрес играчка за малки и големи - Спинер

Фиджет Спинер Най - новата мания на 2017г. е спинер. Независимо от името и произношението - Спинер, Спинър, Фиджет Спинър, това е антистрес играчка, която подобрява концентрацията и фината моторика. Полезна както за децата, така и за възрастните - в най-стресовите ситуации е разпускащо занимание. Fidget Spinner е един интересен и забавен начин да убиете стреса - замества успешно ..

7,90лв. 4,90лв.

Фиджет спинер във формата на знак за долар New

Фиджет спинер във формата на знак за долар

Фиджет спинер във формата на знак за долар   Фиджет спинерът е модерна играчка за всеки свободен момент, който имате!  Известна е с това, че намаля стреса и подобрява концентрацията. Малкият й размер позволява да я носите навсякъде с Вас, също така е и тиха, което позволява да релаксирате с нея без да обезпокоявате хората около Вас. Този fidget spinner е с форма на валутата долар, ..

6,90лв.