New -45% "Не се сърди човече" с чашки  - Голямо

"Не се сърди човече" с шот чашки - Голямо

алкохолна игра

           Нито една вечер няма да бъде вече толкова скучна, с тази велика игра за пиене на маса. Гарантирайте си много забавление с осъвременения и подобрен вариант на класическата игра "Не се сърди човече". Без значение кой печели забавлението е гарантирано и ви се иска да играете още и още, а ако в чашките сложите алкохол играете докато можете или докато разпознавате вашите чашки.

          Играта е подходяща за събирания с приятели, партита, купони и всякакви поводи където се пие. Най-забавния начин да си прекарате още по-добре с приятели и да разчупите стандартната обстановка на купона е играта "Не се сърди човече" с чашки. В комплекта има 4х4 чашки които можете да напълните както с алкохолни така и с безалкохолни напитки или да бъде смесено за по-интересно. Играта е идеална за подарък, с който да изненадате ваш приятел или любим човек, или за лична употреба когато се събирате с приятели. Играта е подходяща и за заведения в които се организират състезания по надпиване или игри с публиката.

Комплектът включва:

1. 16 стъклени шот чашки (4х4 бр. играещи роля на пионки)

2. Зарчета

3. Стъклено игрално поле с размери 35 х 34 см.

Подходящо за лица НАД 10 години или ако се играе с алкохол само за над 18 годишни играчи !!!

 

Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. 

 

Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлежности PODOBRO.COM

Напишете мнение

Моля, влезтер в профила си или се регистрирайте за да изкажете мнение

"Не се сърди човече" с чашки - Голямо

  Добави в браузъра 

  • Код на продукта :Не се сърди човече с чашки - голямо
  • Наличност : В наличност
  • 55,00лв.
  • 30,00лв.
 

Тагове: drinking, drinking game, drinking ludo, drinking ludo 16 shot glasses, ludo, алкохол, алкохолна, алкохолни, алкохолни игри, алкохолно, алкохолно не се сърди човече, за напиване, за пиене, игра, игра за напиване, игри, игри за купон, купони, не, не се сърди човече, не се сърди човече с чашки, не се сърди човече с шотове, онлайн магазин, партита, пионки, пиянски, пиянски игри, с, се, стъклени, стъклено поле, сърди, чаши, чашки, чашки вместо пионки, човече, шот, шот игра, шотове