Визьори

Визьори

В категорията ще намерите продукти, улесняващи Вашето шофиране, както през деня, така и през нощта. Визьори, очила против заслепяване и странични огледала, подходящи за всякакви превозни средства. Те ще увеличат областта на Вашата видимост по време на шофиране и ще намалят така наречената "мъртва точка".

Покажи :
Сортиране по:

Очила против заслепяване за дневно и нощно шофиране

Очила против заслепяване за дневно и нощно шофиранеКомплект от 2 броя очила - за дневно и нощно шофиране HD Vision. Намаляват вероятността от заслепяване, причинено от фарове и улично осветление през нощта и от слънце през деня. Вече няма да се притесняваш като шофираш и денем и нощем.Комплектът съдържа 2 броя очила HD Vision: - HD NightVision - за нощно шофиране - HD Vision - за дневно ..

13,74лв.

Двоен визьор за кола против заслепяване

Двоен визьор за кола против заслепяванеавтоаксесоар     Всеки шофьор знае колко проблемно е заслепяването било през деня от слънцето или през нощта от уличното осветление. За това на помощ идва визьора против заслепяване. С лесно закрепяне с клипс за сенника на колата и 2 плаки в 1 комплект може без никакви усилия да преминавате единия към другия визьор. Състои се от оранжев виз..

17,33лв.