Органайзери

Органайзери

В категорията ще намерите продукти, с които лесно можете да въдворите ред във Вашият автомобил - органайзер за багажник, органайзер за седалка и органайзер тип джоб. Удобни и компактни, подходящи за всички видове превозни средства.

Покажи :
Сортиране по:

Органайзер за седалка на кола с 6 отделения

Органайзер за седалка на кола  с 6 отделения Органайзерът за кола се поставя на гърба на седалката на шофьора или на пътника до него. Разполага с 6 отделения и има отделно отделение за чаша/бутилка. В другите отделения може да поберете всевъзможни дреболии като химикали, листи, ключодържатели, тефтерчета, играчки, храни и др. Предпазва гърба на седалката.Подходящ е за леки автомобили, ка..

14,19лв.

Органайзер за кола - тип Джоб - 2 бр. в комплект

Органайзер за кола - тип Джоб- Прибери, Съхрани, Никога не губи- Универсален размер, който пасва за почти всички коли - влиза плътно и пасва между конзолата и седалката- Поставя се за секунди- Почистването е лесно - просто измийте с водаРазмер: 31х37х10.5 см Материал: пластмаса; Цвят: черен.Комплект от 2 бр. Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн ма..

14,85лв.

Органайзер за багажник на кола Car Boot Organiser

Органайзер за багажник на кола Car Boot OrganiserУдобен, компактен и комфортен органайзер за багажник. Писнало ли ти е да ти е разхвърлян багажника? Вече има решение за този досаден проблем. С органайзерът за багажник вече никога няма да подмяташ нещата си от единия край в другия и да видиш кое къде си сложил.Размери на органайзера: Ширина 30.5 см. Дължина 58.5 см. Дълбочина 35.5 см. ..

18,59лв.