Поставки

Поставки

В тази категория ще откриете удобни поставки за Вашите мобилни устройства. Шофирайте безопасно и комфортно!

Покажи :
Сортиране по:
Универсална поставка за чаша за автомобил Ново

Универсална поставка за чаша за автомобил

Универсална поставка за чаша за автомобилнезаменим автоаксесоар      Универсална поставка за чаша и бутилки за автомобил, където ще може да си сложите чашата с любимото ароматно кафе или кенчето с кола. Изключително полезен и компактен аксесоар за всеки автомобил, който може да се закачи на вратата на автомобила. Държача за чаша е изработена от изключително здрава и подсилена пластмаса и е подходя..

2,50лв.

Универсална поставка за телефон, включваща две основи за закрепване - щипка с огъващо рамо и основа с вакуум система

Универсална поставка за телефон, включваща две основи за закрепване - щипка с огъващо рамо и основа с вакуум система. Чрез бутон на основата с вакуум поставката се прикрепва към всякакви повърхности - стъкло, пластмаса, дърво и други. Размери: щипката с огъващо рамо се захваща за повърхности с размер до 7см, дължина на огъващото рамо - 70см, поставката за телефон захваща мобилни устройства с разме..

14,98лв.

Поставка за телефон/навигация за кола

Ергономична универсална стойка за GSM и GPS тип щипка    Поставката се залепя здраво на стъклото на автомобила с посредством силен вакуум. Разполага с ергономично въртящо рамо, което прави възможно завъртането ѝ на 360°.Това я прави изключително полезна и удобна за изпозлзване, поставена където и да е по стъклото. Механизмът тип щипка осигурява здрав и сигурен захват на Вашето устройство, благодар..

5,90лв.

Поставка за телефон с безжично зарядно  за автомобил Ново

Поставка за телефон с безжично зарядно за автомобил

Поставка за телефон със безжично зарядно  за автомобилИзключително удобна автомобилна поставка за Вашият телефон, която едновременно държи и зарежда устройството ви докато сте в колата. Поставката може да зарежда всички модели телефони поддържащи безжично зареждане, а тези които нямат такава функция могат да изпозвлат бобина за безжично зареждане. Поставката е подходяща за устройства със ширина от..

49,90лв.

Поставка за телефон за волан Ново

Поставка за телефон за волан

Поставка за телефон за воланМного удобна стойка за GSM и GPS устройства, която се закрепва на волана на автомобилa. Рамките на стойката се регулират, коeто я прави подходпяща за телефони и GPS-и с ширина до 7.6см. Здравата ѝ силикова лента може да бъде закрепена на всяка част от волана без рискове от изплъзване или падане.Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за подаръци, и..

5,90лв.