Поставки

Поставки

В тази категория ще откриете удобни поставки за Вашите мобилни устройства. Шофирайте безопасно и комфортно!

Покажи :
Сортиране по:
Универсална поставка за чаша за автомобил Ново

Универсална поставка за чаша за автомобил

Универсална поставка за чаша за автомобилнезаменим автоаксесоар      Универсална поставка за чаша и бутилки за автомобил, където ще може да си сложите чашата с любимото ароматно кафе или кенчето с кола. Изключително полезен и компактен аксесоар за всеки автомобил, който може да се закачи на вратата на автомобила. Държача за чаша е изработена от изключително здрава и подсилена пластмаса и е подходя..

5,20лв.

Поставка за телефон с безжично зарядно  за автомобил Ново

Поставка за телефон с безжично зарядно за автомобил

Поставка за телефон със безжично зарядно  за автомобилИзключително удобна автомобилна поставка за Вашият телефон, която едновременно държи и зарежда устройството ви докато сте в колата. Поставката може да зарежда всички модели телефони поддържащи безжично зареждане, а тези които нямат такава функция могат да изпозвлат бобина за безжично зареждане. Поставката е подходяща за устройства със ширина от..

59,94лв.

Държач за напитки в кола - Drink Holder Ново

Държач за напитки в кола - Drink Holder

Поставка за чаша или кенуникален автоаксесоар   Страхотна и уникална поставка за чаша – „Drink Holder”, с който може да избегнете неприятните инциденти с течностите в автомобила. Тази невероятна поставка ще бъде винаги до Вас и ще задържи здраво Вашето питие. Изключително удобна поставка за напитки, която може да се регулира в зависимост от размера на чашата или опаковката на Вашата ..

8,09лв.