Джаджи за автомобил

Джаджи за автомобил

В категорията ще намерите разнообразие от джаджи за Вашият автомобил – трансмитери за кола, портативна прахосмукачка за автомобил, ергономична възглавница за път и много други различни джаджи.

Покажи :
Сортиране по:

Трансмитер за кола - радио, USB, карта памет, хендсфри

Tрансмитер за кола - радио, USB, карта памет, хендсфриоригинален подарък    Перфектен и компактен аксесоар за всеки автомобил, който превръща слушането на музика и провеждането на разговори в истинско удоволствие. X6 Wireless Car Kit e устройство, което може да се използва като Bluetooth слушалка, той също така има USB порт за включване на флаш памет и Micro SD карта, което ще позволи да се наслад..

25,29лв.

Трансмитер за кола - X 8 Ново

Трансмитер за кола - X 8

Tрансмитер за кола - X 8незаменим автоаксесоар    Стилен и компактен трансмитер, с който можете да слушате любимата си музика и да провеждате разговори, докато шофирате. Чрез Bluetooth функцията, с която разполага устройството, можете да пуснете музика директно от Вашия смартфон или таблет, както и да пуснете музика от USB флашка или TF/Micro SD карта памет. Вграденият ..

31,07лв.

Трансмитер за кола - X 7 Ново

Трансмитер за кола - X 7

Tрансмитер за кола - X 7 аксесоар за кола    Стилен и компактен Bluetooth FM трансмитер, който превръща слушането на музика и провеждането на разговори в истинско удоволствие по време на шофиране. X7 Wireless Car Kit e устройство, което може да се използва като Bluetooth слушалка, той също така има USB порт за включване на флаш памет и Micro SD карта, което ще позволи да се нас..

27,60лв.

Трансмитер за кола - Car G7

Трансмитер за колаоригинален подарък    Компактен аксесоар за всяка кола, който ще превърне слушането на музика и провеждането на разговори в истинско удоволствие Car G7 e устройство, което може да се използва като Bluetooth слушалка, той също така има USB порт за включване на флаш памет и Micro SD карта, което ще позволи да се насладите на любимата музика в автомобила по всяко..

31,19лв.

Прахосмукачка за кола Ново

Прахосмукачка за кола

Прахосмукачка за коланезаменим автоаксесоар     Kомпактна прахосмукачка за кола, с която ще се радвате на чист автомобил по всяко време. С този уникален аксесоар, почистването на автомобила става изключително бързо и лесно. Прахосмукачката е лесно преносима, заема малко място в колата, и в същото време е безшумна. Почистването на автомобила Ви, може да се превърне в едно приятн..

27,14лв.

Прахосмукачка за автомобила, офиса и дома - Monlove Ново

Прахосмукачка за автомобила, офиса и дома - Monlove

Прахосмукачка за кола - Monloveпрахосмукачка за дома, офиса и колата    Изключително удобна и практична прахосмукачка, с която ще можете да почистите Вашият автомобил бързо и лесно. С нея може да почистите тапицерията, седалките, стелките, багажника и други  труднодостъпни места. Работи с батерии или включена към запалката на автомобила Ви. Работата на батерии я прави подходяща не само за автомоби..

25,29лв.

Портативна прахосмукачка за кола

Портативна прахосмукачка за коланезаменим автоаксесоар    С помощта на тази портативна прахосмукачка за кола ще се радвате на чист автомобил по всяко време. Почистването на автомобила Ви никога не било толкова лесно и бързо. Захранва се с 12v. За включването и ще трябва да вкарате кабела в гнездото на запалката.Тя е компактна и изключително лесна за употреба.Почистването на авт..

18,48лв.