Детски компютри,лаптопи, таблети

Детски компютри,лаптопи, таблети

В категорията може да намерите образователни и интерактивни детски компютри, лаптопи и таблети. Препоръчват се за деца от 3 до 7 години.

Покажи :
Сортиране по:
Детски таблет – образователен на български и английски на промоция -63%

Детски таблет – образователен на български и английски на промоция

Детски таблет – образователен на български и английскиДетски образователен таблет играчка за деца над 3 г.          Вземете изключително интересният и занимателен детски таблет за вашето дете и го зарадвайте на следващият празник. Образователния таблет е предназначен за игри и учебна цел. Освен да се забавлява с него, вашето дете ще започне да изучава числата, азбуката, да свързва различни..

40,00лв. 14,90лв.

Занимателен компютър за деца на български език Изчерпан

Занимателен компютър за деца на български език

Детски образователен и занимателен компютър на български         Чудесен подарък за дете е този образователен компютър. С него то ще изучи лесно и бързо азбуката и цифрите. Вашето дете ще се учи докато се забавлява, а както знаете - забавлението е най-лесният начин за учене.  Този модел занимателен компютър е само на български език. Образователният компютър има 5 режима:песни азбука ..

16,90лв.

Детски образователен компютър Изчерпан

Детски образователен компютър

Детски образователен компютърОбучаващ мини лаптоп в зелен или розов цвят          Детският образователен компютър е подходящ подарък за деца в предучилищна възраст и в първи клас. Образователния компютър е направен като мини лаптоп с клавиатура на която има буквите от азбуката, цифрите и думички. Лесният за употреба обучаващ мини лаптоп е много подходящ за самообучение на децата и научаван..

14,90лв.