Занимателни играчки

Занимателни играчки

Занимателни играчки

          В категорията занимателни играчки сме подбрали играчки подходящи както за най-малките деца така и подходящи за по-големи деца. Спрели сме се само на най-интересните детски играчки, които биха приковали вашето внимание.

Покажи :
Сортиране по:

Конструктор Бърза помощ - голям

Конструктор Бърза помощ    Чудесен подарък за Вашето дете за Коледа, рожден ден или друг повод.Конструктор Бърза помощ съдържа 208 елемента с размери 3х3х2.5 см. на конструктор за сглобяване на две линейки и болница. Той помага за развитието на креативността на децата, тяхното конструктивно мислене, сръчност и концентрация. Продукта е част от серията „Сглобявай и ..

26,90лв.

Картофен часовник - образователен научен комплект -34%

Картофен часовник - образователен научен комплект

Картофен часовникобразователен научен комплект          Уникален и много интересен образователен научен комплект - "Картофен часовник". Научният комплект ще Ви запознае с непознатото за Вас свойство на картофите, а и някои други плодове и напитки, които могат да станат жива батерия. Колкото и невероятно да Ви се струва картофът може да се използва за бате..

30,00лв. 19,90лв.

Товарни камиончета Ново

Товарни камиончета

Товарни камиончета.подарък за момчеДетска играчка - различни видове товарни камиончета. Предлагат се в комплект по 2бр. Камиончетата са подходящи за деца над 3 годишна възраст.Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.Онлайн магазин за знамена PODOBRO.COM..

9,90лв.

Сгъваем двулицев магнитен дартс Ново

Сгъваем двулицев магнитен дартс

Сгъваем магнитен дартс с две лица и 6 бр. магнитни стрели.подарък за деца Този тип игри помагат на децата да усъвършенстват своята координация и математическите си умения, по забавен и състезателен начин. Просто развийте дъската, закачете я и сте готови за игра!Всяка една от стреличките притежава силен магнит, който се залепя лесно на дъската и остава там, дори и стрелата да не е хвърлена по най -..

23,90лв.

Повтарящият Том -50%

Повтарящият Том

Говорещият Том            Страхотният Talking Tom ще впечатли всяко дете, че дори и Вас! Защото той е различен...Той е умен и интелигентен. Реагира на допир, издава забавни звуци както и повтаря каквото му кажете.Посмейте се от сърце с Интерактивно забавление №1 за 2012 и 2013 година! "Повтарящият Том" е любима играчка за децата .Когато..

40,00лв. 19,90лв.

Мини пясъчник с пясък и формички Ново

Мини пясъчник с пясък и формички

Мини пясъчник с пясък и формичкиподарък за децаСъздавайте разнообразни и и интересни фигурки от пясък в къщи с помощта на страхотния мини пясъчник вдъхновен от известното детско филмче "Pet Patrow". Детският мини пясъчник е чудесен избор за подарък за всички деца над 5 годишна възраст.В кутията ще откриете:  200гр. специален неизсъхващ пясък, формички и инструменти за декорация.Вижте ТУК информаци..

13,90лв.

Метален конструктор - строителни камиончета Ново

Метален конструктор - строителни камиончета

Метален конструктор - строителни камиончетаподарък за момчеС този метален конструктор ще имате възможността да сглобите един от четирите различни видова товарни камиончета - самосвал, кран, валяк или цистерна. Частите на конструктора са лазерно изрязани от метал и се съединяват с помощта на малка отвертка и ключе посредством болтове и гайки (включени в комплекта).  Всички конструктори от този вид ..

9,90лв.

Магическа 3D дъска за рисуване Ново

Магическа 3D дъска за рисуване

Магическа 3D дъска за рисуванеподарък за децаПригответе се за едно истинско 3D приключение със собствените си рисунки. Просто повторете рисунките на динозаври на прозрачната дъска за рисуване с разноцветните флуоресцентни флумастери. После поставете дъската за рисуване върху специалната 3D светеща поставка, сложете очилата и се потопете в незабравимо 3D изживяване. Освен включените в комплекта рис..

26,90лв.

Кукла - принцеса София първа и приятели Ново

Кукла - принцеса София първа и приятели

Кукла - принцеса София първа и приятелиПодарък за момичеКрасива и интересна кукла - принцеса София първа вдъхновена от едноименния сериал на Дисни. Поиграйте си с красивата принцеса София първа и нейните приятели животните врабчето, зaека и орела. Куклата облечена в красива рокля и притежава корона и перлена огърлица. Куклата е подходяща за момиченца на възраст над 3 години. Вижте ТУК информация з..

8,90лв.

Кукла - красива Фея Ново

Кукла - красива Фея

Кукла - красива принцесаПодарък за момичеКрасива кукла - фея наподобяваща кукла тип Барби. Поиграйте си с невероятната принцеса на феите, която е облечена в красива рокля и притежава голяма вълшебна пръчица и кученце. Играчката се предлага в различни разновидности с различни рокли и вълшебни пръчки. Подходяща за момиченца на възраст над 3 години. Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.Онлай..

15,90лв.