Конструктори и сглобяеми играчки

Конструктори и сглобяеми играчки

В категорията ще намерите конструктори и сглобяеми играчки, които ще развият креативността и концентрацията на Вашето дете. Сглобявайте и се забавлявайте заедно! Чудесен подарък за Вашите малчугани!

Покажи :
Сортиране по:

Конструктор Пожарна - голям

КОНСТРУКТОР ПОЖАРНА Чудесен подарък за Вашето дете за Коледа, рожден ден или друг повод.Конструктор Пожарна с 208 елемента с размери 3х3х2.5 см. Продукта е част от серията „Сглобявай и се забавлявай!“. Комплектът съдържа 208 елемента на конструктор за сглобяване на два пожарна кола и сграда. Той помага за развитието на креативността на децата, тяхното конструктивно мислене..

26,90лв.

Конструктор Летище - голям

Конструктор Летище Чудесен подарък за Вашето дете за Коледа, рожден ден или друг повод.Конструктор Летище с 208 елемента с размери 3х3х2.5 см. Продукта е част от серията „Сглобявай и се забавлявай!“. Комплектът съдържа 208 елемента на конструктор за сглобяване на самолет и сграда. Той помага за развитието на креативността на децата, тяхното конструктивно мислене, сръчност ..

26,90лв.

Конструктор Замък - голям

Конструктор ЗамъкЧудесен подарък за Вашето дете за Коледа, рожден ден или друг повод.Конструктор Замък с 216 елемента с размери 3х3х2.5 см. Продукта е част от серията „Сглобявай и се забавлявай!“. Комплектът съдържа 216 елемента на конструктор за сглобяване на каляска и замък. Той помага за развитието на креативността на децата, тяхното конструктивно мислене, сръчност и концент..

26,90лв.

Конструктор Бърза помощ - голям

Конструктор Бърза помощ    Чудесен подарък за Вашето дете за Коледа, рожден ден или друг повод.Конструктор Бърза помощ съдържа 208 елемента с размери 3х3х2.5 см. на конструктор за сглобяване на две линейки и болница. Той помага за развитието на креативността на децата, тяхното конструктивно мислене, сръчност и концентрация. Продукта е част от серията „Сглобявай и ..

26,90лв.

Конструктор Полиция - голям

КОНСТРУКТОР ПОЛИЦИЯЧудесен подарък за Вашето дете за Коледа, рожден ден или друг повод.Конструктор Полиция с 208 елемента с размери 3х3х2.5 см. Продукта е част от серията „Сглобявай и се забавлявай!“. Комплектът съдържа 208 елемента на конструктор за сглобяване на два полицейски микробуса и полицейска сграда. Той помага за развитието на креативността на децата, тяхното конструк..

26,90лв.

Конструктор Влакче - голям

Конструктор Влакче   Чудесен подарък за Вашето дете за Коледа, рожден ден или друг повод.Конструктор Влакче с 216 елемента с размери 3х3х2.5 см. Продукта е част от серията „Сглобявай и се забавлявай!“. Комплектът съдържа 216 елемента на конструктор за сглобяване на влакче с четири вагона и жп гара. Той помага за развитието на креативността на децата, тяхното конструкт..

26,90лв.

Светеща писта със светеща количка Ново

Светеща писта със светеща количка

Светеща писта със светеща количкауникална детска играчка                Уникална, светеща писта със светеща количка,  която ще създаде истинско светлинно шоу в детската стая. В комплекта са включени 96 многоцветни части и състезателна кола която се задвижва с батерия. Колата е с LED светлини, с които се осветява пистата док..

15,90лв.

Пъзел "Замръзналото кралство" 120 части.

Пъзел "Замръзналото кралство" 120 части.подарък за децаПъзел от 120 елемента с емблематичните герой от анимационния филм на Дисни "Замръзналото кралство", известен също като "Фроузън".  Зарадвайте мълчуганите - фенове на поредицата "Замръзналото Кралство" с този невероятен пъзел от 120 части, подходящ за деца над 3 годишна възраст.Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.О..

9,90лв.

Писта с 2 колички Ново

Писта с 2 колички

Писта с 2 количкиподарък за деца     Уникална 360 градусова писта с колички.  С различните нива на състезателната писта, забавлението на малчуганът Ви е гарантирано.  Ще може да се наслади на една незабравима игра пълна с приключения. В комплекта са включени и две мощни състезателни коли. Зарадвайте своето дете със тази състезателна писта, която е изключително ле..

62,90лв.

Метален конструктор - строителни камиончета

Метален конструктор - строителни камиончетаподарък за момчеС този метален конструктор ще имате възможността да сглобите един от четирите различни видова товарни камиончета - самосвал, кран, валяк или цистерна. Частите на конструктора са лазерно изрязани от метал и се съединяват с помощта на малка отвертка и ключе посредством болтове и гайки (включени в комплекта).  Всички конструктори от този вид ..

9,90лв.

Конструктор 573 части - Нинджа нинджа механичен дракон

Конструктор 573 части - Нинджа механичен драконС този пластмасов конструктор от 573 части ще имате възможност да сглобите невероятният зелен Нинджа механичен дракон. Тялото на звяра е зелено-черно с ярко жълти акценти. Най - силно впечатление прави огромната уста на в която се намира розово-лилавият му език, заоблените му мустаци, малките рогца и светло-зелените му очи също привличат внимание. Зад..

74,90лв.

Конструктор 490 части - Магически замък

Конструктор 490 части - Магически замъкПодарък за момичеС този пластмасов конструктор от 490 части ще имате възможност да сглобите невероятният приказен магически замък на смелият принц и прекрасната принцеса. Замъкът е с 3 кули а на покрива средната,най - високата от тях, се вее знаме. Този тип играчки развиват въображението на децата, като ги подтикват към измисляне на различни истории.  Ко..

69,90лв.

Конструктор 377 части - Въртележка

Конструктор 377 части - Въртележкаподарък за децаС този пластмасов конструктор от 377 части ще имате възможност да сглобите вълнуващата увеселителна въртележка. Въртележката е шестместна и се накланя настрани. Около нея са разположени оградите на съоръжението и порта а влизане. Този тип играчки подпомагат развитието на креативността, логиката и въображението на децата. В пакета са включени и 6бр. ..

48,90лв.

Конструктор 365 части - Нинджа самолет бомбардировач

Конструктор 365 части - Нинджа самолет бомбардировачподарък за момчеС този пластмасов конструктор от 365 части ще имате възможност да сглобите невероятният "Морски дявол" - революционен военен нинджа бомбардировач. В основата си морският дявол е светло сив с жълти и бели акценти. Отпред формата му наподобява глава със широк нос и отворена уста от която се спуска голяма рампа. Освен белите зъби и ч..

45,90лв.

Конструктор 334 части - Изгубеният храм

Конструктор 334 части - Изгубеният храмподарък за момчеС този пластмасов конструктор от 365 части ще имате възможност да сглобите невероятният мост, който води към изгубеният храм на ниндждите.Пътят към храма минава през моста, спуснат между четири масивни колони които го държат над реката от която се подават скали. В началото на моста на поддържащите колони са декорирани с факли и скорпиони. На д..

43,90лв.

Конструктор 3 в 1 "Строителни машини" - подарък за деца

Конструктор 3 в 1 "Строителни машини"детска играчкаКонструктор 3 в 1 "Строителни машини"  e  с 119 елемента за сглобяване.  Строителната техника са една от любимите играчки на момчетата. Конструктора има както занимателна така и образователна функция. Вашето дете ще може да  превозва различни видове товари от строителния  обект, както и да снабдява с необходимите материали самият обект. Камиона е ..

18,90лв.

Конструктор 3 в 1 "Полиция"

Конструктор 3 в 1 "Полиция"детка играчка         С помоща на този пластмасов конструктор от 123 елемента, ще имате възможност да сглобите полицейска кола. Тази играчка може да изненада детето Ви, много ако още от малък е мечтае да стане полицай. Подарете му този конструктор за рожденния му ден, за да прекара един незабравим рожден ден с приятелите си. К..

18,90лв.

Конструктор 283 части стил майнкрафт

Конструктор 283 части стил майнкрафтподарък за децаДетски конструктор вдъхновен от световно известната и любима на всички деца компютърна игра "Майнкрафт". С помощтта на този конструктор ще имате възможност да създадете свой истински реален майнкрафт свят, дори извън компютъра. В комплекта са включени и 3 фигурки на герои. Конструктора съдържа общо 285 елемента - съвместими с други конструктори от..

37,90лв.

Конструктор 253 части - Гъбеният остров

Конструктор 253 части - Гъбеният островподарък за детеС този пластмасов конструктор от 253 части ще имате възможност да сглобите невероятният гъбен остров, където ви чакат нови приключения. Живота на острова е спокоен. Все пак там няма врагове, само плодородна земя и много много вода. Но най - важното е че на различни части от острова растат огромни гъби, които са подходящи както за храна така и з..

37,90лв.

Конструктор 251 части - Сладкарница

Конструктор 251 части - Сладкарницаподарък за детеС този пластмасов конструктор от 251 части ще имате възможност да сглобите страхотната райска сладкарница. Сладкарницата представлява красива шарена сграда в която се продават сладолед, сладки и коктейли. На покрива си има голяма фунийка сладолед, отпред разполага с масичка и чадърче. В комплекта с включени и 3 фигурки на човечета с които можете да..

31,90лв.

Конструктор 170 части - Каляска

Конструктор 170 части - Каляскаподарък за момиче.С този пластмасов конструктор от 170 части ще имате възможност да сглобите красивата каляска на принцесата, която се намира вътре. Каляската е лилава със зелени и бели акценти. На разположение са също красивият бял кон кучиаша.  Този тип играчки подпомагат развитието на креативността, логиката и въображението на децата. В пакета са включени фигуркит..

20,90лв.

Конструктор 121 части - Нинджа тренировъчна арена

Конструктор 121 части - Нинджа тренировъчна арена  подарък за момчеС този пластмасов конструктор от 121 части ще имате възможност да сглобите невероятната арена за тренировки на нинджите. В центъра на митичната арена на нинджите се намира свещеният свитък, който е над който стои специалният червен фенер. От двете му страни се намират специалните закачалки за оръжията с които кандидат нинджите..

14,90лв.

Конструктор "Полицай" /97 елемента/

Конструктор "Полицай" /97 елемента/ подарък за децаМалкият пакостник иска да стане полицай, като порастне? Зарадвайте го с този конструктор "Полицай", който се състои от 97 елемента за сглобяване. Сбъднете му мечтата и го изненадайте с този невероятен и оригинален подарък, за рожденния му ден, деня на детето или за някакъв друг повод. Помогнете му да се отдаде на един приключенски свят, къдет..

5,99лв.

Конструктор "Полицай" /96 елемента/

Конструктор "Полицай" /96 елемента/ подарък за децаМалкият пакостник иска да стане полицай, като порастне? Зарадвайте го с този конструктор "Полицай", който се състои от 96 елемента за сглобяване. Сбъднете му мечтата и го изненадайте с този невероятен и страхотен подарък, за рожденния му ден, деня на детето, Коледа, Нова Година или за някакъв друг повод. Помогнете му да се отдаде на един прик..

5,99лв.

Конструктор "Полицай" /101 елемента/

Конструктор "Полицай" /101 елемента/подарък за деца Малкият пакостник иска да стане полицай, като порастне? Изненадайте го с този конструктор "Полицай", който се състои от 101 елемента за сглобяване. Сбъднете му мечтата и го зарадвайте, за рожденния му ден, деня на детето или за някакъв друг повод. Помогнете му да се отдаде на един приключенски свят, където го очакват много изненади и труднос..

5,99лв.