Конструктори и сглобяеми играчки

Конструктори и сглобяеми играчки

В категорията ще намерите конструктори и сглобяеми играчки, които ще развият креативността и концентрацията на Вашето дете. Сглобявайте и се забавлявайте заедно! Чудесен подарък за Вашите малчугани!

Покажи :
Сортиране по:

Конструктор Пожарна - голям

КОНСТРУКТОР ПОЖАРНА Чудесен подарък за Вашето дете за Коледа, рожден ден или друг повод.Конструктор Пожарна с 208 елемента с размери 3х3х2.5 см. Продукта е част от серията „Сглобявай и се забавлявай!“. Комплектът съдържа 208 елемента на конструктор за сглобяване на два пожарна кола и сграда. Той помага за развитието на креативността на децата, тяхното конструктивно мислене..

26,90лв.

Конструктор Полиция - голям

КОНСТРУКТОР ПОЛИЦИЯЧудесен подарък за Вашето дете за Коледа, рожден ден или друг повод.Конструктор Полиция с 208 елемента с размери 3х3х2.5 см. Продукта е част от серията „Сглобявай и се забавлявай!“. Комплектът съдържа 208 елемента на конструктор за сглобяване на два полицейски микробуса и полицейска сграда. Той помага за развитието на креативността на децата, тяхното конструк..

26,90лв.

Трансформиращ се робот в полицейска кола - "Speed car" Ново

Трансформиращ се робот в полицейска кола - "Speed car"

Супер робот, трансформиращ се в полицейска колазанимателна и забавна играчка за деца    Тази уникална и необичайна детска играчка е супер робот, която може да се превърне в полицейски автомобил. Трансформиращата се играчка, може изключително бързо и лесно да се трансформира в кола и обратно в иновативен робот. Супер занимателна и страхотна иновативна играчка, която ще грабне вниманието н..

13,90лв.

Трансформиращ се робот в кола - "Robot cars" Ново

Трансформиращ се робот в кола - "Robot cars"

Детски робот, трансформиращ се в колазанимателна играчка за деца    Тази страхотна и необичайна детска играчка е ретро кола, която може да се превърне в иновативен робот. Светещият робот, може изключително бързо и лесно да се трансформира в кола. Супер забавна и различна иновативна играчка, която много лесно се трансформира в супер мощен робот и обратно в кола. Роботът, трансформиращ се ..

18,90лв.

Светеща писта със светеща количка MAGIC TRACK Ново

Светеща писта със светеща количка MAGIC TRACK

Светеща писта със светеща количка MAGIC TRACKуникална детска играчка                Уникална, светеща писта със светеща количка MAGIC TRACK,  която ще създаде истинско светлинно шоу в детската стая. В комплекта са включени 220 многоцветни части и състезателна кола която се задвижва с батерия. Колата е с LED светлини, с които се осветява пистата докато колата се движи. Magic Tracks е супер забавна ..

29,90лв.

Пъзел "Замръзналото кралство" 120 части.

Пъзел "Замръзналото кралство" 120 части.подарък за децаПъзел от 120 елемента с емблематичните герой от анимационния филм на Дисни "Замръзналото кралство", известен също като "Фроузън".  Зарадвайте мълчуганите - фенове на поредицата "Замръзналото Кралство" с този невероятен пъзел от 120 части, подходящ за деца над 3 годишна възраст.Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.О..

9,90лв.

Пушещо влакче с релси и 2 вагона

Класическо пушещо влакче с релси и 2 вагонаподарък за деца    Класическа и много увлекателна играчка за Вашето дете -  влакче с релси. Зарадвайте децата си като им подарите тази изключително интересна и увлекателна играчка и си припомнете дните от детството когато самите Вие сте си играли с подобно влакче. С тази уникална играчка Вашето дете ще може да се отдаде на една невероятна и незабравима иг..

31,90лв.

Конструктор – паркинг за коли „ Колите“ (CARS 3) Ново

Конструктор – паркинг за коли „ Колите“ (CARS 3)

Конструктор – паркинг за коли „ Колите“ (CARS 3)подарък за момчета    Конструктор – паркинг за коли „ Колите“ от известният детски анимационен  филм “ Cars 3”. С тази игра детето Ви ще може да построи свой собствен паркинг за количките си и да го декорира с включените в комплекта стикери и пътни знаци. Комплектът включва елементи  за самостоятелно сглобяване, превозни средства и стикери, и е опак..

39,90лв.

Конструктор 573 части - Нинджа нинджа механичен дракон

Конструктор 573 части - Нинджа механичен драконС този пластмасов конструктор от 573 части ще имате възможност да сглобите невероятният зелен Нинджа механичен дракон. Тялото на звяра е зелено-черно с ярко жълти акценти. Най - силно впечатление прави огромната уста на в която се намира розово-лилавият му език, заоблените му мустаци, малките рогца и светло-зелените му очи също привличат внимание. Зад..

74,90лв.

Конструктор 490 части - Магически замък

Конструктор 490 части - Магически замъкПодарък за момичеС този пластмасов конструктор от 490 части ще имате възможност да сглобите невероятният приказен магически замък на смелият принц и прекрасната принцеса. Замъкът е с 3 кули а на покрива средната,най - високата от тях, се вее знаме. Този тип играчки развиват въображението на децата, като ги подтикват към измисляне на различни истории.  Ко..

69,90лв.

Конструктор 377 части - Въртележка

Конструктор 377 части - Въртележкаподарък за децаС този пластмасов конструктор от 377 части ще имате възможност да сглобите вълнуващата увеселителна въртележка. Въртележката е шестместна и се накланя настрани. Около нея са разположени оградите на съоръжението и порта а влизане. Този тип играчки подпомагат развитието на креативността, логиката и въображението на децата. В пакета са включени и 6бр. ..

48,90лв.

Конструктор 365 части - Нинджа самолет бомбардировач

Конструктор 365 части - Нинджа самолет бомбардировачподарък за момчеС този пластмасов конструктор от 365 части ще имате възможност да сглобите невероятният "Морски дявол" - революционен военен нинджа бомбардировач. В основата си морският дявол е светло сив с жълти и бели акценти. Отпред формата му наподобява глава със широк нос и отворена уста от която се спуска голяма рампа. Освен белите зъби и ч..

45,90лв.

Конструктор 251 части - Сладкарница

Конструктор 251 части - Сладкарницаподарък за детеС този пластмасов конструктор от 251 части ще имате възможност да сглобите страхотната райска сладкарница. Сладкарницата представлява красива шарена сграда в която се продават сладолед, сладки и коктейли. На покрива си има голяма фунийка сладолед, отпред разполага с масичка и чадърче. В комплекта с включени и 3 фигурки на човечета с които можете да..

31,90лв.

Конструктор 170 части - Каляска

Конструктор 170 части - Каляскаподарък за момиче.С този пластмасов конструктор от 170 части ще имате възможност да сглобите красивата каляска на принцесата, която се намира вътре. Каляската е лилава със зелени и бели акценти. На разположение са също красивият бял кон кучиаша.  Този тип играчки подпомагат развитието на креативността, логиката и въображението на децата. В пакета са включени фигуркит..

20,90лв.

Конструктор 121 части - Нинджа тренировъчна арена

Конструктор 121 части - Нинджа тренировъчна арена  подарък за момчеС този пластмасов конструктор от 121 части ще имате възможност да сглобите невероятната арена за тренировки на нинджите. В центъра на митичната арена на нинджите се намира свещеният свитък, който е над който стои специалният червен фенер. От двете му страни се намират специалните закачалки за оръжията с които кандидат нинджите..

14,90лв.

Конструктор "Полицай" /97 елемента/

Конструктор "Полицай" /97 елемента/ подарък за децаМалкият пакостник иска да стане полицай, като порастне? Зарадвайте го с този конструктор "Полицай", който се състои от 97 елемента за сглобяване. Сбъднете му мечтата и го изненадайте с този невероятен и оригинален подарък, за рожденния му ден, деня на детето или за някакъв друг повод. Помогнете му да се отдаде на един приключенски свят, къдет..

5,99лв.

Конструктор "Полицай" /96 елемента/

Конструктор "Полицай" /96 елемента/ подарък за децаМалкият пакостник иска да стане полицай, като порастне? Зарадвайте го с този конструктор "Полицай", който се състои от 96 елемента за сглобяване. Сбъднете му мечтата и го изненадайте с този невероятен и страхотен подарък, за рожденния му ден, деня на детето, Коледа, Нова Година или за някакъв друг повод. Помогнете му да се отдаде на един прик..

5,99лв.

Конструктор "Полицай" /101 елемента/

Конструктор "Полицай" /101 елемента/подарък за деца Малкият пакостник иска да стане полицай, като порастне? Изненадайте го с този конструктор "Полицай", който се състои от 101 елемента за сглобяване. Сбъднете му мечтата и го зарадвайте, за рожденния му ден, деня на детето или за някакъв друг повод. Помогнете му да се отдаде на един приключенски свят, където го очакват много изненади и труднос..

5,99лв.

Конструктор "Полицай" - 103 елемента

Конструктор "Полицай"подарък за децаМалчуганът ви иска да стане полицай? Изненадайте го с този пластамасов конструктор "Полицай", който се състои от 103 елемента за сглобяване. Сбъднете му мечтата и го зарадвайте, за рожденния му ден, деня на детето или за някакъв друг повод. Помогнете му да се отдаде на един приключенски свят, където го очакват много изненади и трудности. Конструктора е изработен..

5,99лв.

Конструктор "Пирати" /96 елемента/ - подарък за деца

Конструктор "Пирати" /96 елемента/подарък за деца    Още от дълбока древност хората са започнали да  крият пари, както  и много други ценности на различни сигурни  места. Много от заровените богатства все още не са докоснати тъй като са скрити на много сигурно и трудно за откриване място. Пиратите, които нападали корабите, заравяли част от плячката си . Тези заро..

5,99лв.

Конструктор "Пирати" /103 елемента/ - подарък за деца

Конструктор "Пирати" /103 елемента/подарък за деца    Пиратството е свързано с   морски грабеж или бандитизъм , който е организиран предварително. Пиратите са известни като морските разбойници, но техните пиратскки изпълнения могат да се срещнат понякога и  на сушата. Обикновено пиратството е насочено към други кораби. С помоща на този конструктор от 103 елемента, ще ..

5,99лв.

Конструктор "Пирати" /102 елемента/ - подарък за деца

Конструктор "Пирати" /102 елемента/подарък за децаПиратите са известни като морските разбойници, но техните пиратскки изпълнения могат да се срещнат понякога и  на сушата. Обикновено пиратството е насочено към други кораби. С помоща на този конструктор от 102 елемента, ще се отдадете на  пиратския свят. Ако сте любител морските игри, тази игра е подходяща за вас. Конструктора също така е..

5,99лв.

Конструктор "Пирати" /101 елемента/ - подарък за деца

Конструктор "Пирати" /101 елемента/ подарък за децаПиратството е свързано с   морски грабеж или бандитизъм , който е организиран предварително. Пиратите са известни като морските разбойници, но техните пиратскки изпълнения могат да се срещнат понякога и  на сушата. Обикновено пиратството е насочено към други кораби. С помоща на този конструктор от 101 елемента, ще се отдадете на &nb..

5,99лв.

Конструктор "Pit stop service" с колички Ново

Конструктор "Pit stop service" с колички

Конструктор "Pit stop service" с количкиподарък за момче     С този конструктор "Pit stop service" детето Ви ще има възможност да си сглоби свой собствен автосервиз и бензиностанция и да започне деня си като всеки един "автомеханик". Играчка, с която Вашият малчуган ще може да се наслади на незабравими игри със своите най-добри приятели. Колите и другите играчки с превозни средства и инструмен..

24,90лв.

Комплект за бижута направи си сам

Комплект за бижута направи си сам подарък за момичеКомплект за бижута направи си сам. В кутията са включени разноцветни мъниста и верижки на които се съединяват мънистата. Благодарение на тях могат да се създават различни видове разноцветни бижута и гривнички за ръце и крака. Този тип играчки помагат на мълчуганите да развиват своето въображение и стимулират тяхната креативност. Комплекта за бижут..

6,50лв.

Класическо влакче с релси и 3 вагона

Класическо влакче с релси и 3 вагонаподарък за децаКласическа и много увлекателна играчка за Вашето дете -  влакче с релси. Зарадвайте децата си като им подарите тази изключително интересна и увлекателна играчка и си припомнете дните от детството когато самите Вие сте си играли с подобно влакче.  Комплектът включва локомотив, който свети и издава звуци, три вагончета, дърво, вятърна мелница, една ..

39,90лв.

Интерактивен светещ детски робот – „Хълк“ Ново

Интерактивен светещ детски робот – „Хълк“

Детски робот - Хълксветещ детски робот    Страхотния интерактивен супер герой „Хълк“ е в умален вариант с изключително реалистичен дизайн. С този екшън робот, Вашето дете може да се наслади на една незабравима приключенска и въображаема игра. Любимият за всички деца супер герой „Хълк“, е винаги готов на битка с лошите, те нямат шанс когато срещу тях застане истинският борец..

22,30лв.

Интерактивен светещ детски робот – „Captain America“ Ново

Интерактивен светещ детски робот – „Captain America“

Детски робот - Captain Americaсветещ детски робот    Уникалния интерактивен супер герой „Captain America“ е в умален вариант с изключително реалистичен дизайн. С тази удивителна екшън играчка, Вашето дете може да се наслади на една незабравима приключенска и въображаема игра с приятели. "Captain America" e супер герой от комиксовите издания на Марвел Комикс. Екшън героят, носи костюм, ..

22,70лв.

Детски супер робот, трансформиращ се в кола Ново

Детски супер робот, трансформиращ се в кола

Детски робот, трансформиращ се в автомобилкомикс герои, трансформиращи се в кола        Детски супер робот с различни комикс герои, който може бързо и лесно да се трансформира в кола. Една наистина, страхотна, различна и иновативна играчка, която изключително лесно се трансформира в супер мощен робот и обратно в кола. Роботът, трансформиращ се в кола, мож..

12,30лв.

Детски сглобяем увеселителен парк

Детски сглобяем увеселителен паркподарък за децаУвеселителен парк с въртящо се виенско колело и влакче движещо се по писта минаваща под него. Сглобяването на пистата е изключително лесно и забавно. Елементите от които се състои пистата позволяват тя да бъде сглобена в различни вариации, което спомага за развитието на въображението на децата. Играчката е подходяща за деца над 3години. и ще им помог..

37,90лв.