Конструктори и сглобяеми играчки

Конструктори и сглобяеми играчки

В категорията ще намерите конструктори и сглобяеми играчки, които ще развият креативността и концентрацията на Вашето дете. Сглобявайте и се забавлявайте заедно! Чудесен подарък за Вашите малчугани!

Покажи :
Сортиране по:
Трансформиращ се робот в полицейска кола - Speed car Ново

Трансформиращ се робот в полицейска кола - "Speed car"

Супер робот, трансформиращ се в полицейска колазанимателна и забавна играчка за деца    Тази уникална и необичайна детска играчка е супер робот, която може да се превърне в полицейски автомобил. Трансформиращата се играчка, може изключително бързо и лесно да се трансформира в кола и обратно в иновативен робот. Супер занимателна и страхотна иновативна играчка, която ще грабне вниманието н..

15,90лв.

Трансформиращ се робот в кола - Robot cars Ново

Трансформиращ се робот в кола - "Robot cars"

Детски робот, трансформиращ се в колазанимателна играчка за деца    Тази страхотна и необичайна детска играчка е ретро кола, която може да се превърне в иновативен робот. Светещият робот, може изключително бързо и лесно да се трансформира в кола. Супер забавна и различна иновативна играчка, която много лесно се трансформира в супер мощен робот и обратно в кола. Роботът, трансформиращ се ..

20,90лв.

Среден конструктор лего спортна кола черно-бяла Ново

Среден конструктор лего спортна кола черно-бяла

Среден конструктор лего спортна колалего играчкаСредно голям конструктор лего спортна кола със 175 елемента. Играчката е подходяща за деца над 6 години. Цвета на количката е черно-бял...

29,90лв.

Среден конструктор лего спортна кола черна Ново

Среден конструктор лего спортна кола черна

Среден конструктор лего спортна колалего играчкаСредно голям конструктор лего спортна кола със 176 елемента. Играчката е подходяща за деца над 6 години. Цвета на количката е черен...

29,90лв.

Светеща писта със светеща количка MAGIC TRACK Ново

Светеща писта със светеща количка MAGIC TRACK

Светеща писта със светеща количка MAGIC TRACKуникална детска играчка                Уникална, светеща писта със светеща количка MAGIC TRACK,  която ще създаде истинско светлинно шоу в детската стая. В комплекта са включени 220 многоцветни части и състезателна кола която се задвижва с батерия. Колата е с LED светлини, с които се осветява пистата докато колата се движи. Magic Tracks е супер забавна ..

31,90лв.

Пушещо влакче с релси и 2 вагона

Класическо пушещо влакче с релси и 2 вагонаподарък за деца    Класическа и много увлекателна играчка за Вашето дете -  влакче с релси. Зарадвайте децата си като им подарите тази изключително интересна и увлекателна играчка и си припомнете дните от детството когато самите Вие сте си играли с подобно влакче. С тази уникална играчка Вашето дете ще може да се отдаде на една невероятна и незабравима иг..

33,90лв.

Конструктор 573 части - Нинджа нинджа механичен дракон

Конструктор 573 части - Нинджа механичен драконС този пластмасов конструктор от 573 части ще имате възможност да сглобите невероятният зелен Нинджа механичен дракон. Тялото на звяра е зелено-черно с ярко жълти акценти. Най - силно впечатление прави огромната уста на в която се намира розово-лилавият му език, заоблените му мустаци, малките рогца и светло-зелените му очи също привличат внимание. Зад..

76,90лв.

Конструктор 490 части - Магически замък

Конструктор 490 части - Магически замъкПодарък за момичеС този пластмасов конструктор от 490 части ще имате възможност да сглобите невероятният приказен магически замък на смелият принц и прекрасната принцеса. Замъкът е с 3 кули а на покрива средната,най - високата от тях, се вее знаме. Този тип играчки развиват въображението на децата, като ги подтикват към измисляне на различни истории.  Ко..

71,90лв.

Конструктор 377 части - Въртележка

Конструктор 377 части - Въртележкаподарък за децаС този пластмасов конструктор от 377 части ще имате възможност да сглобите вълнуващата увеселителна въртележка. Въртележката е шестместна и се накланя настрани. Около нея са разположени оградите на съоръжението и порта а влизане. Този тип играчки подпомагат развитието на креативността, логиката и въображението на децата. В пакета са включени и 6бр. ..

50,90лв.

Конструктор 365 части - Нинджа самолет бомбардировач

Конструктор 365 части - Нинджа самолет бомбардировачподарък за момчеС този пластмасов конструктор от 365 части ще имате възможност да сглобите невероятният "Морски дявол" - революционен военен нинджа бомбардировач. В основата си морският дявол е светло сив с жълти и бели акценти. Отпред формата му наподобява глава със широк нос и отворена уста от която се спуска голяма рампа. Освен белите зъби и ч..

47,90лв.

Конструктор Pit stop service с колички Ново

Конструктор "Pit stop service" с колички

Конструктор "Pit stop service" с количкиподарък за момче     С този конструктор "Pit stop service" детето Ви ще има възможност да си сглоби свой собствен автосервиз и бензиностанция и да започне деня си като всеки един "автомеханик". Играчка, с която Вашият малчуган ще може да се наслади на незабравими игри със своите най-добри приятели. Колите и другите играчки с превозни средства и инструмен..

26,90лв.

Комплект за бижута направи си сам

Комплект за бижута направи си сам подарък за момичеКомплект за бижута направи си сам. В кутията са включени разноцветни мъниста и верижки на които се съединяват мънистата. Благодарение на тях могат да се създават различни видове разноцветни бижута и гривнички за ръце и крака. Този тип играчки помагат на мълчуганите да развиват своето въображение и стимулират тяхната креативност. За деца над 6..

14,00лв.

Интерактивен светещ детски робот – „Captain America“ Ново

Интерактивен светещ детски робот – „Captain America“

Детски робот - Captain Americaсветещ детски робот    Уникалния интерактивен супер герой „Captain America“ е в умален вариант с изключително реалистичен дизайн. С тази удивителна екшън играчка, Вашето дете може да се наслади на една незабравима приключенска и въображаема игра с приятели. "Captain America" e супер герой от комиксовите издания на Марвел Комикс. Екшън героят, носи костюм, ..

24,70лв.

Детски супер робот, трансформиращ се в кола Ново

Детски супер робот, трансформиращ се в кола

Детски робот, трансформиращ се в автомобилкомикс герои, трансформиращи се в кола        Детски супер робот с различни комикс герои, който може бързо и лесно да се трансформира в кола. Една наистина, страхотна, различна и иновативна играчка, която изключително лесно се трансформира в супер мощен робот и обратно в кола. Роботът, трансформиращ се в кола, мож..

14,30лв.

Детски сглобяем увеселителен парк

Детски сглобяем увеселителен паркподарък за децаУвеселителен парк с въртящо се виенско колело и влакче движещо се по писта минаваща под него. Сглобяването на пистата е изключително лесно и забавно. Елементите от които се състои пистата позволяват тя да бъде сглобена в различни вариации, което спомага за развитието на въображението на децата. Играчката е подходяща за деца над 3години. и ще им помог..

39,90лв.

Детски светещ и танцуващ робот -  Iron Man Ново

Детски светещ и танцуващ робот - Iron Man

Детски робот - Iron Manсветещ и танцуващ детски робот        Детски светещ и танцуващ робот - Iron Man, с който Вашето дете ще може да се забавлява и играе, без да му омръзне. Страхотна интерактивна играчка, със закачлив и забавен дизайн. Роботът е със светлинни и звукови ефекти, което още повече ще привлече вниманието на Вашият малчуган. Най-добрата играчка..

23,60лв.

Детска играчка - сглобяем паркинг 55 части

Занимателна играчка - сглобяем паркинг с 55 елементаподарък за момчеИграчката представлява сглобяем макет на паркинг тип кула на няколко етажа с рампи за изкачване на колите по етажите. Интересна и занимателна играчка за деца над 3 години.Комплекта включва: Сглобяеми съставни части на паркинга - рампи и етажи, 3бр. леки колички, 1бр. автобус, конуси, пътни знаци и светофари за паркинга, както и ли..

35,90лв.

Голям конструктор лего спортна кола черна Ново

Голям конструктор лего спортна кола черна

Голям конструктор лего спортна колалего играчкаГолям конструктор лего спортна кола с 332 елемента. Играчката е подходяща за деца над 6 години. Цвета на количката е черен...

49,90лв.

Голям конструктор лего спортна кола оранжева Ново

Голям конструктор лего спортна кола оранжева

Голям конструктор лего спортна колалего играчкаГолям конструктор лего спортна кола с 336 елемента. Играчката е подходяща за деца над 6 години. Цвета на количката е оранжев...

49,90лв.

Голям конструктор лего спортна кола Ново

Голям конструктор лего спортна кола зелена

Голям конструктор лего спортна колалего играчкаГолям конструктор лего спортна кола с 358 елемента. Играчката е подходяща за деца над 6 години. Цвета на количката е зелен...

49,90лв.

Влак стрела - детска играчка Ново

Влак стрела с релси - детска играчка

Влак стрела - детска играчка Подарък за момчеВлак стрела с два локомотива и един вагон. Вашето дете ще може да се забавлява като сглобява релсите, чиято дължина е над 3 метра. Влачето се движи по тях като издава реалистични звуци и има светлини. Кое момченце не би се зарадвало на собствен влак? Зарадвайте малуганите около Вас за рожден ден, доня на детето или Коледа с този чудесен подарък.Комплект..

25,90лв.

Magic tracks състезателна светеща писта със светеща количка Ново

Magic tracks състезателна светеща писта със светеща количка

Състезателна писта със светеща количкауникална детска играчка                Magic tracks е уникална, състезателна и светеща писта със светеща количка,  която ще създаде истинско светлинно шоу в детската стая. В комплекта са включени 96 многоцветни части и състезателна кола която се задвижва с батерия. Колата е с LED светлини, с които се осветява пистата докато колата се движи. Magic Tracks е супе..

17,90лв.

Дървено влакче от кубчета и фигурки

Дървено влакче от кубчета и фигуркиподарък за детеДетска играчка - влакче от кубчета. Влакът е съставен от различни по форма и цвят елементи, които се нареждат на съответните места. Това спомага за развитието на фината моторика и двигателните умения. Креативна играчка, която ще стимулира въображението чрез игра. Различните цветове и форми дават познания на детето за света около него.Дължина на вла..

15,90лв.

Класическо влакче с релси и 2 вагона

Класическо влакче с релси и 2 вагонаподарък за децаКласическа и много увлекателна играчка за Вашето дете -  влакче с релси. Зарадвайте децата си като им подарите тази изключително интересна и увлекателна играчка и си припомнете дните от детството когато самите Вие сте си играли с подобно влакче.  Комплектът включва локомотив, който свети и издава звуци и два вагона. Влакчето работи с 2бр. батерии ..

39,90лв.

Конструктор 3 в 1 "Автовоз с мотокари"

Конструктор 3 в 1 "Автовоз с мотокари"подарък за деца        С този пластмасов конструктор ще имате възможността да сглобите автовоз натоварен с мотокари.Невероятен подарък за рожден ден или друг повод за детето Ви. Децата ще почувстват радостта от своите постижения. При сглобяването на този чудесен комплект, основна задача е да се подпомогнат и да бъдат кул..

31,90лв.

Дървено детско влакче с фигурки

Детско дървено влакче с фигуркиподарък за децаДетско влакче от дърво с различни геометрични фигурки, които се нанизват според формата си на отделните вагони на влакчето. Влакчето се състои от един брой локомотив и два броя вагони с по два шиша за нанизване на отделните геометрични фигурки - кръг, триъгълни, квадрат и ромб. Играчката е много занимателна, образователна и развива пространственото мис..

23,90лв.

Дървено влакче с фигури за подреждане Ново

Дървено влакче с фигури за подреждане

Дървено влакче с фигури за подрежданеобарователен влак с 2 вагона        Дървено влакче - образователна играчка за деца. Влакът се състои от локомотив с 2 вагона. Има връв за дърпане. Колелата могат да се въртят и съответно композицията да се движи. Освен класически дървен влак, това е и образователна играчка. В комплекта са включени дървени блокчета в различни цветове и форми. Детето може да се з..

14,90лв.

Дървена образователна играчка с фигурки Ново

Дървена образователна играчка с фигурки

Дървена образователна играчка с фигуркииграчка за малки деца по метода Монтесори        Висококачествен пъзел с 5 групи различни форми дървени плочки. На дървената подложка има 5 групи дървени стълбчета с различен брой във всяка група. Плочките освен по формата са разделени и по цветове. В процеса на игра детето трябва да разбере на кой стълб да се поставят определени..

19,90лв.

Дървен влак с релси и 2 вагона Ново

Дървен влак с релси и 2 вагона

Детски дървен влак с релсилокомотив и вагони с магнитно закрепване        Детско дървено влакче с релси. Цялата композиция включва 26 части и дава много възможности за игра. Релсите се сглобяват като се получава кръгла форма. Влакът се състои от локомотив  и 2 вагона, които са с магнитно захващане. В комплекта има още 2 превозни средства - полицейска кола и линейка, както и болница. За да може въо..

40,90лв.

Детски дървен влак с релси Ново

Детски дървен влак с релси

Детски дървен влак с релси влак в комплект от 48 части        Детските играчки от естествени материали са от най-предпочитаните особено за по-малки деца. Влакът с релси е класическа играчка, която трябва да има всяко дете. Този комплект изпълнен с дървени елементи е чудесен начин за учене и опознаване на околния свят чрез игра. Детето може да развива своята логика сглобявайки голямата писта с дост..

48,90лв.