Музикални играчки

Музикални играчки

Музикалните играчки винаги ще зарадват детето за което са предназначени. Весели и забавни интерактивните музикални детски играчки са идеален подарък за всеки малчуган. Няма дете което да не обича детски играчки особенно ако са свирещи, пеещи или говорещи. Ние избираме само най-интересните продукти в нашия интернет магазин за детски играчки.

Покажи :
Сортиране по:

Малък говорящ повтарящ папагал детска играчка "Пачо"

Малък говорящ повтарящ  папагал          Забавен говорящ повтарящ папагал имитиращ досущ гласа ви. Папагала Пачо повтаря дословно всичко което кажете с вашия глас. Това е една от най-забавните и интересни играчки която можете да подарите на детето си. Бъдете сигурни, че то много ще я хареса и няма да я остави докато не му изтощи батериите. Зарадвайте детето си с повтарящия папагал Пачо.Раб..

14,00лв.

Голям говорящ повтарящ  папагал детска играчка "Пачо" на промоция -29%

Голям говорящ повтарящ папагал детска играчка "Пачо" на промоция

Голям говорящ повтарящ  папагал          Забавен говорящ повтарящ папагал имитиращ досущ гласа ви. Папагала Пачо повтаря дословно всичко което кажете с вашия глас. Това е една от най-забавните и интересни играчки която можете да подарите на детето си. Бъдете сигурни, че то много ще я хареса и няма да я остави докато не му изтощи батериите. Зарадвайте детето си с повтарящия папагал Пачо.Функции..

28,00лв. 20,00лв.

Светеща калинка- нощна лампа

Светеща калинка - нощна лампа         Нощната лампа за деца с формата на калинка е страхотен подарък за малки деца и бебета. Калинката свети и има 4 различни успокояващи, успокояващи мелодии. Превръща детската стая в звездна нощ. Помага на децата да заспят бързо и спокойно.          Цветовете в които се предлага са: зелен, син, розов..

24,90лв.

Светеща костенурка - нощна лампа

Светеща костенурка - нощна лампа         Нощната лампа за деца с формата на костенурка е страхотен подарък за малки деца и бебета.. Костенурката свети и има 4 различни успокояващи, успокояващи мелодии. Превръща детската стая в звездна нощ. Помага на децата да заспят бързо и спокойно.          Цветовете в които се предлага са: зелен, син, розов. Комбинацията между цветовете и режимите на работ..

22,90лв.

Йоника с микрофон Ново

Йоника с микрофон

Йоника с микрофонподарък за дете    Йониката с микрофон на батерии, страхотен подарък за вашето дете за рожденния му ден. Един нестандартен и оригинален подарък за Нова година. Йониката има различни функции като: бутон за включване и изключване, 37 музикални клавиша, жак за микрофон, микрофон, бутони за запис и възпроизвеждане, 8 варианта на инструменти от бутони, 8 различни ва..

45,90лв.

Детска електрическа цигулка с лък Ново

Детска електрическа цигулка с лък

Детска електрическа цигулка с лъкподарък за децаМултифункционална детска електрическа цигулка с лък, която изпълнява различnи мелодиики, след натискане на един от трите ѝ бутона и опъване на струните. Играчките - музикални инструменти развиват слуха и чувството за ритъм на децата, както и тяхното въображение и креативност. Цигулката работи с 3бр. батерии х 1.5V, размер АА и е подходяща за деца над..

33,90лв.

Виола - подарък за вашето дете Ново

Виола - подарък за вашето дете

Виолаподарък за вашето дете    Виолата е  с метални струни, подходящ е като подарък, както за момче, така и за момиче по повод рожден ден или друг повод. С помоща на виолата детето ви ще успее да развие музикалните си умения върху този  музикален инструмент. Музикалните умения са много важни за децата ви още на тази възраст.Предназначено е за деца над 3 години.Размер ..

15,90лв.

Йоника с микрофон на батерии - подарък за дете Ново

Йоника с микрофон на батерии - подарък за дете

Йоника с микрофон на батерииподарък за детеЙониката с микрофон на батерии е страхотен подарък за вашето дете за рождения му ден или като подарък от Дядо Коледа. С него дете детето Ви може да развие по-лесно своите музикални заложби и своето творческо мислене. Йониката има различни функции, като : Бутон за включване и изключване, 12 демо мелодии,  Демо ритми, мигащи светлини, бутон за запис, б..

23,80лв.

Музикална кокошка, която снася яйца -60%

Музикална кокошка, която снася яйца

Музикална кокошка, която снася яйцаИскате да привлечете вниманието на вашето дете - тогава тази необикновена играчка определено Ви е нужна. Сладката кокошка се движи, пее песничка, кудкудяка, дори свети. Вашето дете ще я следва, за да види "снасянето" на три яйца, последвано от кудкудякане. С тази снасяща кокошка лесно можете да научите бебето Ви да пълзи. Определено тази музикална играчка е с..

50,00лв. 20,00лв.

Кукла Маша с песничка

Кукла Маша с песничкаПрекрасен подарък всяка малка принцеса. Любима детска героиня от детския филм за Маша и мечока. Куклата възпроизвежда песничка за Барби при натиск на коремчето.Височина на куклата: 35см. Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за подаръци и игри PODOBRO.COM ..

14,90лв.