Влакчета

Влакчета

Влакчета

детски влакчета и локомотивчета


Предлагаме много детски влакчета и локомотивчета, включително и дървени влакчета с релси и без релси. Влакчетата са една от любимите играчки на децата през годините. При нас ще намерите много модели на качествени детски влакчета и локомотивчета за деца. Освен занимателни играчки някой модели(напр. дървените) имат и образователна цел за най-малките малчугани. Зарадвайте вашето дете с някое от страхотните ни предложения за електрически влакчета с релси.

Покажи :
Сортиране по:

Пушещо влакче с релси и 2 вагона

Класическо пушещо влакче с релси и 2 вагонаподарък за деца    Класическа и много увлекателна играчка за Вашето дете -  влакче с релси. Зарадвайте децата си като им подарите тази изключително интересна и увлекателна играчка и си припомнете дните от детството когато самите Вие сте си играли с подобно влакче. С тази уникална играчка Вашето дете ще може да се отдаде на една невероятна и незабравима иг..

33,90лв.

Класическо влакче с релси и 3 вагона

Класическо влакче с релси и 3 вагонаподарък за децаКласическа и много увлекателна играчка за Вашето дете -  влакче с релси. Зарадвайте децата си като им подарите тази изключително интересна и увлекателна играчка и си припомнете дните от детството когато самите Вие сте си играли с подобно влакче.  Комплектът включва локомотив, който свети и издава звуци, три вагончета, дърво, вятърна мелница, една ..

41,90лв.

Дървена фигурка - шарен влак с вагони и коледни фигурки

Дървена фигурка - шарен влак с вагони и коледни фигурки. Предлага се в PVC кутия. Размери: 25х6х3 см...

11,16лв.

Детски сглобяем увеселителен парк

Детски сглобяем увеселителен паркподарък за децаУвеселителен парк с въртящо се виенско колело и влакче движещо се по писта минаваща под него. Сглобяването на пистата е изключително лесно и забавно. Елементите от които се състои пистата позволяват тя да бъде сглобена в различни вариации, което спомага за развитието на въображението на децата. Играчката е подходяща за деца над 3години. и ще им помог..

39,90лв.

Детско дървено влакче с цифри

Детско дървено влакче с цифриподарък за детеЗабавна детска играчка - влакче. Изработено е от дърво и е чудесен подарък за Вашето дете. Вагончетата се закачат и разкачат, което спомага за усъвършенстване на фината моторика. Дължина на влакчето: над 40 см. Размери на вагончето - 7х4 см. Предлага се в цветна картонена кутия...

11,56лв.

Дървено детско влакче с фигурки

Детско дървено влакче с фигуркиподарък за децаДетско влакче от дърво с различни геометрични фигурки, които се нанизват според формата си на отделните вагони на влакчето. Влакчето се състои от един брой локомотив и два броя вагони с по два шиша за нанизване на отделните геометрични фигурки - кръг, триъгълни, квадрат и ромб. Играчката е много занимателна, образователна и развива пространственото мис..

23,90лв.

Дървено влакче с фигури за подреждане Ново

Дървено влакче с фигури за подреждане

Дървено влакче с фигури за подрежданеобарователен влак с 2 вагона        Дървено влакче - образователна играчка за деца. Влакът се състои от локомотив с 2 вагона. Има връв за дърпане. Колелата могат да се въртят и съответно композицията да се движи. Освен класически дървен влак, това е и образователна играчка. В комплекта са включени дървени блокчета в различни цветове и форми. Детето може да се з..

14,90лв.

Дървен влак с релси и 2 вагона Ново

Дървен влак с релси и 2 вагона

Детски дървен влак с релсилокомотив и вагони с магнитно закрепване        Детско дървено влакче с релси. Цялата композиция включва 26 части и дава много възможности за игра. Релсите се сглобяват като се получава кръгла форма. Влакът се състои от локомотив  и 2 вагона, които са с магнитно захващане. В комплекта има още 2 превозни средства - полицейска кола и линейка, както и болница. За да може въо..

40,90лв.

Детски дървен влак с релси Ново

Детски дървен влак с релси

Детски дървен влак с релси влак в комплект от 48 части        Детските играчки от естествени материали са от най-предпочитаните особено за по-малки деца. Влакът с релси е класическа играчка, която трябва да има всяко дете. Този комплект изпълнен с дървени елементи е чудесен начин за учене и опознаване на околния свят чрез игра. Детето може да развива своята логика сглобявайки голямата писта с дост..

48,90лв.

Влак Томас конструктор Ново

Влак Томас конструктор

Влак Томас конструкторголяма сглобяема жп линия        Влакът Томас и приятели с релси. Цялата композиция е своеобразен конструктор. Релсите могат да се сглобят в показаната на снимките форма - дълга около 72 см. с мост. Може и да се промени в поне още 2 варианта. Това способства за развиването на логическото мислене у детето. Локомотивчето Томас се движи по релсите захранвано от батерия. В компле..

18,90лв.

Детска играчка Цирково музикално влакче с релси

Детска играчка Цирково музикално влакче с релсиподарък за децаИнтересна и забавна детска играчка - музикално цирково влакче с релси. Влакчето представлява локомотив с два вагона. Върху локомотивчето има фигурка на клоун с червена шаяка и нос, едното вагонче е с пиратски кораб който се люлее, когато влакчето се движи, а другото с въртележка която се върти. Влакчето свети и издава звуци докато се дв..

28,90лв.