Игри пъзели

Игри пъзели

Пъзелът е една от най-интересните и не омръзващи игри през времето. Малко известен факт, е че пъзелите са възникнали към края на 18 век и пуснати на пазара през 1760 г. В Лондон от Джон Спилсбъри. Техния първоначален замисъл бил  да се изучава география по забавен начин. В превод от  английски думата "puzzle" означава всякакъв вид ребус, главоблъсканица. Разновидностите на пъзелите са: пъзели със 100 части, пъзели с 300 части, пъзели с 500 части, пъзели с 1000 части, пъзели с 1500 части, пъзели с 2000 части, пъзели с 3000 части, пъзели с 5000 части и пъзели с 10000 части.

 
Покажи :
Сортиране по:
Пъзел "Замръзналото кралство" 120 части. Ново

Пъзел "Замръзналото кралство" 120 части.

Пъзел "Замръзналото кралство" 120 части.подарък за децаПъзел от 120 елемента с емблематичните герой от анимационния филм на Дисни "Замръзналото кралство", известен също като "Фроузън".  Зарадвайте мълчуганите - фенове на поредицата "Замръзналото Кралство" с този невероятен пъзел от 120 части, подходящ за деца над 3 годишна възраст.Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.О..

9,90лв.

3D пъзел от 98 части -  "Нойшванщайн" Ново

3D пъзел от 98 части - "Нойшванщайн"

3D пъзел - Хартиен макет на "Нойшванщайн"оригинален подаръкНевероятен 3D пъзел -  макет на замъкът Нойшванщайн намиращ се в баварските Алпи , от хартия. Констурктивна и много интересна занимателна и образователна игра която ще развие усета за последователност и пространственото мислене на Вашето дете. В готов вид макета е с размери 18х41.5х33.5см. Сглобява се лесно, без нужда от използва..

11,90лв.

3D пъзел от 86 части -  "Петронас Тауърс"   Ново

3D пъзел от 86 части - "Петронас Тауърс"

3D пъзел - Хартиен макет на "Петронас Тауърс"подарък за детеНевероятен 3D пъзел - хартиен макет на легендарните 88 етажни кули близнаци небостъргачи Петронас Тауърс намиращи се в  Куала Лумпур, столицата на Малайзия. Констрyктивна и много интересна занимателна и образователна игра която ще развие усета за последователност и пространственото мислене на Вашето дете. В готов вид макета е с разме..

17,90лв.

3D пъзел от 78 части -  "Нотр Дам" Ново

3D пъзел от 78 части - "Нотр Дам"

3D пъзел - Хартиен макет на "Нотр Дам"оригинален подаръкНевероятен 3D пъзел -  макет на легендарнaта катедрала "Нотр Дам" в Париж, от хартия. Констурктивна и много интересна занимателна и образователна игра която ще развие усета за последователност и пространственото мислене на Вашето дете. В готов вид макета е с размери 40х25х27.5см. Сглобява се лесно, без нужда от използване на ножици и леп..

17,90лв.

3D пъзел от 72 части -  "Свети Патрик" Ново

3D пъзел от 72 части - "Свети Патрик"

3D пъзел - Хартиен макет на "Свети Патрик"оригинален подаръкНевероятен 3д пъзел -  макет на небезизвестната катедрала "Свети Патрик" в Ню Йорк, от хартия. Констурктивна и много интересна занимателна и образователна игра която ще развие усета за последователност и пространственото мислене на Вашето дете. Сглобява се лесно, без нужда от използване на ножици и лепило. Подходящ за деца над 3..

11,90лв.

3D пъзел от 69 части -  "Олд Трафорд" Ново

3D пъзел от 69 части - "Олд Трафорд"

3d пъзел - Хартиен макет на "Олд Трафорд"оригинален подаръкНевероятен 3D пъзел -  макет на легендарният стадион на футболният отбор Манчестър Юнайтед - Олд Трафорд, от хартия. Констурктивна и много интересна занимателна и образователна игра която ще развие усета за последователност и пространственото мислене на Вашето дете. В готов вид макета е с размери 40х26х7.5см. Сглобява се лесно, без ну..

11,90лв.

3D пъзел от 50 части -  "Токийска кула" Ново

3D пъзел от 50 части - "Токийска кула"

3D пъзел - Хартиен макет на "Токийска кула"оригинален подаръкНевероятен 3D пъзел -  макет на най - високата сграда в Токио и известна световна забележителност Токийската кула, от хартия. Констурктивна и много интересна занимателна и образователна игра която ще развие усета за последователност и пространственото мислене на Вашето дете. В готов вид макета е с размери 23х20х62см. Сглобява се лес..

11,90лв.

3D пъзел от 39 части -  "Статуята на свободата" Ново

3D пъзел от 39 части - "Статуята на свободата"

3D пъзел - Хартиен макет на "Статуята на свободата"оригинален подаръкНевероятен 3D пъзел -  макет на статуята на свободата в Ню Йорк, от хартия. Констурктивна и много интересна занимателна и образователна игра която ще развие усета за последователност и пространственото мислене на Вашето дете.Сглобява се лесно, без нужда от използване на ножици и лепило. Подходящ за деца над 3 годишна възраст..

11,90лв.

3D пъзел от 37 части -  "Бурдж ал-Араб"   Ново

3D пъзел от 37 части - "Бурдж ал-Араб"

3D пъзел - Хартиен макет на "Бурдж ал-Араб"оригинален подаръкНевероятен 3D пъзел -  макет на луксозният 7 - звезден хотел Бурдж ал-Араб в Дубай, от хартия. Констурктивна и много интересна занимателна и образователна игра която ще развие усета за последователност и пространственото мислене на Вашето дете.Сглобява се лесно, без нужда от използване на ножици и лепило. Подходящ за деца над 3 годи..

11,90лв.

Детски пъзел със 100 части -42%

Детски пъзел със 100 части

Детски пъзел със 100 части с мече и котенце          Картинката е с мече и котенце. Пъзелът е една от най-интересните и не омръзващи игри през времето. Малко известен факт, е че пъзелите са възникнали към края на 18 век и пуснати на пазара през 1760 г. В Лондон от Джон Спилсбъри. Техния първоначален замисъл бил  да се изучава география по забавен начин. ..

5,00лв. 2,90лв.