Образователни игри и играчки

Образователни игри и играчки

          Образователните игри са доказано най-лесният начин за научаване на нещо, с помоща на игра. Още в древността са измислени игрите като шах, табла, Го(китайска игра на около 4 хилядолетия), Сенет(наричана още играта на фараоните) и др. С времето игрите се усъвършенстват и заемат все по-голяма част от времето ни със своето не само образователно, но и с развлекателно въздействие. Съвременните образователни игри се стараят да комбинират тези две неща. Детските игри спомагат за развиването на ред умения под формата на игра. Чрез представените игри в он лайн магазина ни, детски образователни игри, вашето дете ще се запознае с археологията и историята на динозаврите, с растенията и техните семена и листа, историята и географията на българия и европа. 

Всички образователни игри са на български и с упътване на български.
Покажи :
Сортиране по:

Ваканция в България - семейна игра

Ваканция в БългарияСтрахотна и забавна семейна игра. Подходяща за малки и големи с тази игра ще научите интересни факти за България и българските забележителности. Какъв по - подходящ подарък за Коледа, имен ден, рожден ден, изобщо всеки повод да зарадвате  любознателното си дете? И най-хубавото е че можете да играете заедно и преминавайки през изненадите и трудностите в играта, детето Ви ще н..

27,60лв.

Пътешествие по света, семейна игра на най-добрата цена

Пътешествие по света       Образователна и забавна игра за малки и големи. Страхотен подарък - околосветско пътешествие, не мислите ли? Е, дори и да нямате възможност да си го позволите, но въпреки това Ви се иска да пообиколите, то тази игра несъмнено ще Ви хареса. Но освен късмет, за де се справите успешно с пътешествието, ще Ви трябват и знания. Обикаляйки възможно най-м..

20,67лв.

Картофен часовник - образователен научен комплект -46%

Картофен часовник - образователен научен комплект

Картофен часовникобразователен научен комплект          Уникален и много интересен образователен научен комплект - "Картофен часовник". Научният комплект ще Ви запознае с непознатото за Вас свойство на картофите, а и някои други плодове и напитки, които могат да станат жива батерия. Колкото и невероятно да Ви се струва картофът може да се използва за бате..

36,96лв. 19,90лв.

Детски таблет-пиано на български с два екрана Ново -34%

Детски таблет-пиано на български с два екрана

Детски таблет-пиано на български с два екранаобразователен и музикален таблетДетски таблет - образователен и музикален. Играчката е подходяща за научаване на буквите, думички, цифри, основни математически функции като събиране и изваждане. Детския таблет е направен така, че да обучава по забавен, приятен и увлекателен начин вашето дете.  То би се забавлявало много с него и ще стане една от любимит..

54,29лв. 35,90лв.

Семейна образователна игра – История на света на страхотна цена

История на светаИмате любознателно дете, което обича игрите, и се чудите с какво да го зарадвате? Тази семейна образователна игра е чудесен подарък за Нова година, Коледа, имен ден, рожден ден и изобщо всеки повод да зарадвате любопитковците около Вас (дори и да не са деца). При това Вие самите ще имате възможност да играете с получателя на подаръка и да обогатите общата си култура. П..

19,64лв.

Владетелите на България - занимателна и образователна игра

Владетелите на България - занимателна и образователна играПрекрасен подарък за Вашето дете. Образователна игра подходяща за подарък за Коледа, рожден ден, имен ден и изобщо всеки повод.Владетелите на България е увлекателна и забавна настолна игра, предназначена за деца, с която вашето дете ще може да се запознае с историята на България, докато се забавлява. Преди започване на играта, малчу..

28,76лв.

Игра - Енциклопедия - семейна образователна игра на страхотна цена

Енциклопедия - семейна образователна игра           Забавна и в същото време образователна семейна игра за малки и големи. Обикаляйки виртуални през различните държави по света имате възможност да покажете знания за географията, историята, традициите и обичаите им. Ако имате и малко късмет и предолеете клопките и предизвикателствата по пътя си лесно можете да стне..

27,72лв.

Умният будилник - играчка на бъргарски език Ново

Умният будилник - играчка на бъргарски език

Умният будилник - Образователна играчка на български езикОСНОВНИ ФУНКЦИИ:Бутон Вкл./ Изкл:Здравей! Аз съм Умният будилник.Мога да пея, знам буквите и числата.С мен лесно ще научиш да разпознаваш часовника.Хайде да играем!Песнички:Натиснете бутона за песнички, за да чуете всяка от тях (6 песнички).Мелодии:Натиснете бутона за мелодии, за да чуете всяка от тях (8 мелодии).Азбука А-Я:При всяко натиска..

34,53лв.

Умната писалка Смарти Ново

Умната писалка "Смарти"

Умната писалка Смартиинтерактивна образователна игра        Умната писалка „Смарти“ ще грабне вниманието на всеки малчуган и ще го насърчи да открие верните отговори от картите. Целта на играта е да се търсят отговорите на въпросите от картите. Умната писалка ще му покаже верния отговор, като сигнализира със зелена светлина и утвърдителна мелодия, а за неправилен отговор с червена светлина. Образо..

25,29лв.

Опознай България

Опознай БългарияОбразователна игра за деца"Опознай България" е образователна игра за деца, която може да помогне на детето Ви, да научи областите в страната, природните забележителности и други различни места. Доста интересно и забавно е за децата да се пътува из страната. А когато пътуването е споделено с приятели става доста по забавно. С тази игра ще се разходите из България, без дори да е нужн..

31,07лв.

Околосветско пътешествие 2 - семейна игра -26%

Околосветско пътешествие 2 - семейна игра

Семейна образователна игра " Околосветско пътешествие 2 "     Интересна и изключително забавна игра за малки и големи. Страхотен подарък за Коледа, Нова година, рожден ден и всеки друг празник. Всяко дете иска да опознае света, да научи интересни факти за различните държави, а като може и да ги посочи на глобуса, това се превръща в любимата му игра.132 въпроса 528 отговораИнтриг..

47,36лв. 34,90лв.

Околосветско пътешествие - семейна информационно - образователна игра

Семейна информационно - образователна игра " Околосветско пътешествие "        Забавна и интересна игра за малки и големи. Всяко дете е изгаря от любопитство да опознае света около себе си, а чудесен начин да се случи това е, чрез едно страхотно виртуално пътешествие. А възрастните ще могат да проверят какво знаят.Интригуваща игра за цялото семейство.Избягай от сивото ежедневие, наслади се..

32,22лв.

Обучаващ таблет на български език Ново

Обучаващ таблет на български език

Детски образователен таблет на български езикподарък за деца    Обучаващ детски таблет на български език с образователни функции за деца. Образователният таблет спомага за развитието на логическото мислене, паметта и уменията за визуализация. С помощта на тази играчка, детето Ви играейки ще се запознае с цифрите, буквите и фигурите и ще усвои основните математически действия. Изключително забавен,..

36,84лв.

Образователна игра за деца БезОпасност на движението ...или в света на пътните знаци на промоция -41%

Образователна игра за деца "БезОпасност на движението ...или в света на пътните знаци" на промоция

Образователна игра за деца "БезОпасност на движението ...или в света на пътните знаци"лесно научаване на правилата за движение по пътищата          Да научим децата си на важни правила и норми на поведение е основно задължение на всеки родител. Едни от тях са правила за движение по пътищата. Безопасното движение е начин да съхраним живота на нашите деца, както и собствения си живот. И ..

40,31лв. 23,90лв.

Образователен детски таблет на български език Ново

Образователен детски таблет на български език

Образователен детски таблет на български езикподарък за дете - момиче/момчеИскате подарък за Вашето дете, който освен забавен да е и интересен? С детския таблет получавате освен увлекателна играчка, която ще държи вниманието на детето Ви дълго, заради могото игри, и възможност то да се учи докато се забавлява. Многото функции ще му помогнат да научи азбуката, числата до 10, различни думи и др. Чуд..

34,53лв.

Настолна игра Монополи Ново

Настолна игра "Монополи"

Настолна игра "Монополи"  занимателна и стратегическа игра за цялото семейство           "Moнoпoли" e една от най-пoпулярните наcтoлни игри, кoятo e практикувана oт близo пoлoвин милиард души пo цял cвят. Играта е изцяло стратегическа и успехът в нея зависи от добре премислените ходове. Без стратегическа мисъл и пълен контрол над парите си нямате шанс за победа. Светът се задържа в ръцете на доб..

24,90лв.

Настолна детска образователна игра "Забавна азбука"

Настолна детска образователна игра "Забавна азбука"          Играейки детето Ви ще опознае азбуката и след всеки постигнат успех , ще повишава своя мотив за учене. Неочаквано добри резултати могат да се постигнат и ако се възползвате от допълнителните препоръки, приложени към играта. Те ви дават възможност постепенно да усложнявате условията,в зависимост от индивидуалните интереси и темпове на..

11,43лв.

Магнитна дъска писане и рисуване

Магнитна двустранна дъска за писане и рисуванеподарък за деца        Страхотна, занимателна и в същото време образователна магнитна дъска за писане и рисуване, с който може да зарадвате Вашият малчуган. Тази невероятна двустранна магнитна дъска, може да бъде най - добрият домашен учител за Вашето дете. Сега научаването на азбуката и смятането е толкова лесно, забавно и интересно! А когато не Ви се..

16,05лв.

Комплект за рисуване 3 в 1 (Проектор)

Комплект за рисуване 3 в 1подарък за деца    Научете се да рисувате по нов - интересен и  забавен начин. Комплекта за рисуване 3 в 1 представлява бяла дъска за рисуване със специални флумастери и специален прожектор, който се поставя над дъската и проектира различни шаблони върху бялата дъска. Просто заредете диск с шаблони в главата на проектора, включете светлината се пригответе се за едно истин..

56,48лв.

Комплект "14 Занимателни игри за ранно обучение"

Комплект "14 Занимателни игри за ранно обучение"Образователни и занимателни игри за деца          Безспорно най-лесният утвърден начин за обучение е чрез използването на игри в образователните занятия. Освен най-лесен е и най-приятният и интересен начин да ангажирате вниманието на детето. С включените в комплекта игри се развиват логиката, мисленето, съобразителността и потенциала на детет..

35,69лв.

Игра с чукче Хамстери - образователна игра за деца Ново

Игра с чукче "Хамстери" - образователна игра за деца

Игра с чукче "Хамстери" - образователна игра за деца Игра с чукче с деца с образователна насоченост. Играта подпомага развитието на моторни умения, подобрява рефлексите и визуално-ръчната координация. Това е забавна и вълнуваща игра, която допринася за развитието на възприятието и позволява на децата да освободят своята енергия. Целта на играта е да ударят показалите се хамстерчета. Децата об..

33,38лв.

Игра на думи за деца

Игра на думи за децаПредназначена за деца в предучилищна възраст"Игра на думи за деца" предназначена за деца в предучилищна възраст. Целта на играта е децата да  развиват своите умения за съставяне на прости и сложни думи. Играта учи децата да са внимателни: едновременно да съставят думи, да смятат спечелените точки и да не забравят да ги отбелязват след всяка съставена дума.Ра..

19,52лв.

Забавно танцуващо и пеещо пате Ново

Забавно танцуващо и пеещо пате

Забавно танцуващо и пеещо патеповтарящо пате    Уникална плюшена играчка във формата на пате, която свети, танцува и пее. Невероятна и забавна играчка, която ще привлече вниманието на всяко дете. Това страхотно пате е подходяща за подарък не само за децата, но и за всеки възрастен, който желае да облекчи скуката и да отдели малко време за забава. Тя е и образователна, тъй като..

34,53лв.

Забавна английска азбука

Забавна английска азбукаОригинален подаръкСтъпка по стъпка, децата се запознават визуално с буквените знаци в английската азбука,тяхната последователност и добиват картинна представа за думите,започващи със съответната буква. След всеки постигнат успех се повишава и мотивацията за учене.Към играта са приложени и допълнителни препоръки,които дават възможност правилата на играта да бъдат променени в..

10,28лв.

Забавен танцуващ и пеещ кактус Ново

Забавен танцуващ и пеещ кактус

Забавен танцуващ и пеещ кактусповтарящ кактус    Забавна и занимателна плюшена играчка във формата на кактус в саксия. Уникална светеща, музикална и танцуваща играчка, която ще привлече вниманието на всяко дете. Тази страхотна играчка е подходяща за подарък не само за децата, но и за всеки възрастен, който желае да облекчи скуката и да отдели малко време за забава. Тя е и обра..

34,53лв.

Животните по света

Животните по светаСемейна образователна игра Търсите настолна игра за деца? Този чудесен подарък, може да направи щастливо всяко дете.  "Животните по света" - е забавна семейна образователна игра за деца над 8 години и възрастни. Тя изисква играчите да имат не само късмет, но и много знания. Целта на играта е всеки играч да мине през колкото се може повече държави, да отговори на различни въпроси ..

20,67лв.

Детски таблет – образователен на български и английски

Детски таблет – образователен на български и английскиДетски образователен таблет играчка за деца над 3 г.          Вземете изключително интересният и занимателен детски таблет за вашето дете и го зарадвайте на следващият празник. Образователния таблет е предназначен за игри и учебна цел. Освен да се забавлява с него, вашето дете ще започне да изучава числата, азбуката, да свързва различни..

44,93лв.

Детски проектор за рисуване Тигър Ново

Детски проектор за рисуване Тигър

Комплект за рисуване подарък за деца    Страхотен детски комплект за рисуване, с който всяко дете може да нарисува нещо красиво. Проекторът е със LED светлина и е музикален. След като се постави диск в главата на проектора, картинката от шаблона ще се проектира върху бялата дъска и Вашето дете ще има възможност да повтори очертанията с цветните флумастери. След като приключите спокойно може да изк..

41,58лв.

комплект за рисуване за деца Ново

Детски проектор за рисуване

Детски проектор за рисуванекомплект за рисуване за деца    Страхотен и занимателен комплект, който ще помогне на Вашето дете да нарисува първите си самостоятелни картини. Проектора е с LED светлина и е музикален. След като се зареди диск в главата на проектора, се проектират различни картинки върху бялата дъска. Детето Ви трябва да очертае картинките по контура и да ги оцвети в..

35,81лв.

детски комплект за рисуване Ново

Детски проектор динозавър 2 в 1

Проектор динозавър 2 в 1 детски комплект за рисуване     Интересна играчка с уникален дизайн, която ще привлече вниманието на всяко дете. Проекторите са една от най-любимите играчки на всички деца. Проекторът динозавър ще проектира картинките от шаблоните в ярка LED светлина на стената или на белите листи включени в комплекта. Проектора прожектира различни картинки. С..

35,81лв.