Лов и риболов

Лов и риболов

Категорията предлага  разнообразие от принадлежности и аксесоари, подходящи за подарък на най-страстните любители на ловът и риболовът.

Покажи :
Сортиране по:
Статуетка подкова за рибари и ловци Ново

Статуетка подкова за рибари и ловци

Статуетка подкова с надпис пожелание. Подходяща за подарък на любителите на лова и риболова. Предлага се в два варианта:Здраве, късмет и много ловна слука! - модел 1Късмет в риболовните приключения! - модел 2 Може да изберете предпочитания вариант от опциите като посочите модела. Височина 16,5 см. Ако желаете купа с надпис по Ваш дизайн, направете запитване на: podobro@gmail.com..

15,59лв.

Клетва на рибаря Ново

Клетва на рибаря

Клетва на рибаряоригинален подарък      Тържествена клетва  на рибаря в красива  рамка. Забавен и закачлив подарък, с който ще може  да изненадате Ваш приятел, който е запален рибар независимо по какъв повод. Най отгоре има място където може да се посочи името на човека, който ще положи клетвата. А малко по надолу са изброени нещата, за които полага кле..

11,54лв.

Клетва на ловеца Ново

Клетва на ловеца

Клетва на ловецаподарък за ловджия   Тържествена клетва  на ловеца в красива  рамка. Забавен и закачлив подарък, с който ще може  да изненадате Ваш приятел, който е запален ловец независимо по какъв повод. Най отгоре има място където може да се посочи името на човека, който ще положи клетвата. А малко по надолу са изброени нещата, за които полага клетва. В края на кле..

11,54лв.