Надписи за окачване

Надписи за окачване

В категорията ще откриете различни надписи, с които може да разнообразите тържества и събития. Било за рожден ден, ергенско/моминско парти, кръщение или друг повод подобна украса винаги носи празничност.

Покажи :
Сортиране по:
лента с надпис за Свети Валентин Ново

Парти лента "I LOVE YOU"

Парти лента "I LOVE YOU"лента с надпис за Свети Валентин    Направете романтична изненада на Вашата половинка с тази уникална и страхотна парти лента. Лентата е с надпис "I love you" с черни букви и червени сърца. Романтичен и оригинален начин, за да покажеш любовта си към любимия човек. С тази красива лента ще може да  създадате празнична и романтична обстановка дори и в домашни условия.  Надписъ..

5,76лв.

Украса за парти Честито кръщене Ново

Украса за парти Честито кръщене

Украса за парти "Честито кръщене"Парти АртикулСветото кръщене е важен момент както за детето, така и за родителите. Украсете тържеството по случая с този красив надпис. Може да изберете в 2 варианта: розов за момиченце или син за момченце. Надписът е от здрав PVC материал и може да се използва многократно (много по-издръжлив е от обикновените хартиени варианти). Разполага двойнозалепващо тиксо на ..

11,54лв.

Украса за парти Добре дошло мило бебе Ново

Украса за парти Добре дошло мило бебе

Украса за парти "Добре дошло мило бебе"Парти АртикулУкрасата е важен елемент от всяко тържество. Направете незабравимо парти по повод новия член в семейството. Пожелайте на новороденото на добър час с този красив надпис за стена. Може да изберете в 2 варианта: розов за момиченце или син за момченце. Надписът е от здрав PVC материал и може да се използва многократно (много по-издръжлив е от обикнов..

11,54лв.

Украса за окачване Мече със сърце и надпис обичам те Ново

Украса за окачване Мече със сърце и надпис обичам те

Украса за окачване Мече със сърце и надпис обичам теПодарък за любим човекСладко кафяво мече, което държи червено сърце. На сърцето е изписано Обичам те. Подходящо както за добавка към подарък, така и само по себе си може да бъде подарено на половинка или друг любим човек.Сърцето е от здрав PVC материал и може да се използва многократно (много по-издръжливо е от обикновените хартиени варианти, изп..

6,35лв.

Парти гирлянд за декорация, състоящ се от свързани тематични фигурки за Хелоуин - надпис Happy Halloween

Парти гирлянд за декорация, състоящ се от свързани тематични фигурки за Хелоуин - надпис Happy Halloween. Изработен от картонен материал, декориран с брокат. Гирляндът се състои от 15бр. фигурки с 3D елементи. Размери: дължина на гирлянда 310см, размери на една фигурка 20х17см...

8,22лв.

Парти артикул Честит рожден ден с място за послание Ново

Парти артикул Честит рожден ден с място за послание

Парти артикул Честит рожден ден с място за посланиеПарти украсаНаправете празника за близките си още по-специален с хубава украса. Два модела надписи за закачване. На свободното място може да напишете име, Ваше пожелание или друго. Може да го направите с маркер (най-добре перманентен) в цвят по избор.Надписът е от здрав PVC материал и може да се използва многократно (много по-издръжлив е от обикно..

13,74лв.

Парти артикул Честит празник с място за послание Ново

Парти артикул Честит празник с място за послание

Парти артикул Честит празник с място за посланиеПарти украсаНаправете празника за близките си още по-специален с хубава украса. Два модела надписи за закачване. Единият е с изобразени различни видове питиета, а другият с подаръци и шампанско. На свободното място може да напишете име, Ваше пожелание или друго. Може да го направите с маркер (най-добре перманентен) в цвят по избор.Надписът е от здрав..

13,74лв.

Парти артикул за закачване Честит юбилей Ново

Парти артикул за закачване Честит юбилей

Парти артикул за закачване Честит юбилейПарти украсаЮбилеите са хубав празник и добре да бъдат по-празнично отбелязани от обикновен рожден ден. Може да посочите кой от двата красиви надписа предпочитате като изберете от опциите. Пожелайте Честит юбилей на любим човек. Надписът е от здрав PVC материал и може да се използва многократно (много по-издръжлив е от обикновените хартиени варианти). Разпол..

13,98лв.

Надпис за закачване Честит Рожден Ден с цветя Ново

Надпис за закачване Честит Рожден Ден с цветя

Надпис за закачване "Честит Рожден Ден"Парти АртикулРазнообразете партито с весели аксесоари. Окачете надписа на стена или го залепете на друго подходящо място, за да обозначите кой има рожден ден. Добър вариант за украса в заведение или офис, където да направите мястото по-празнично без да Ви е необходимо много пространство - за гирлянд например. Надписът е от здрав PVC материал и може да се изпо..

11,54лв.

Надпис за закачване Честит Рожден Ден Ново

Надпис за закачване Честит Рожден Ден

Надпис за закачване "Честит Рожден Ден"Парти АртикулВсяко парти рожден ден трябва да има украса. Този надпис е подходящ както за мъже, така и за жени, че дори и за детско парти. Надписът е от здрав PVC материал и може да се използва многократно (много по-издръжлив е от обикновените хартиени варианти). Разполага двойнозалепващо тиксо на гърба за лесно закрепване.Размери: 58 х 24 х 0,4 см.Вижте ТУК ..

11,54лв.

Надпис за закачване Честит празник Ново

Надпис за закачване Честит празник

Надпис за закачване "Честит празник"Парти АртикулВсеки празник става по-весел с украса. Зарадвайте любим човек като му покажете, че не сте забравили повода му. Окачете надписа самостоятелно или го сложете към подарък, който сте подготвили.Надписът е от здрав PVC материал и може да се използва многократно (много по-издръжлив е от обикновените хартиени варианти). Разполага 2 вариант за окачване: дво..

11,54лв.

Надпис за закачване Ергенско парти Ново

Надпис за закачване Ергенско парти

Надпис за закачване "Ергенско парти"Парти украсаИзключителмно важна част от ергенското и моминското парти е украсата. Дори да не желаете да правите пищни гирлянди и да слагате балони, не трябва да пропускате поне надписа Ергенско парти. Обозначете началото на паметната вечер с тази табела, а след това може да я носите с Вас на всяко следващо място от купона. Надписът е от здрав PVC материал и може..

12,24лв.