Ордени и медали

Ордени и медали
Ордени и медали за награждаване. Чудесно допълнение към подарък. Разгледайте предложенията ни за медали с надписи за различни професии, титли и други. Готовите варианти може да видите по-долу, а ако при запитване може да се изработи и надпис по Вас дизайн. 
Покажи :
Сортиране по:

Орден "Победител на моето сърце" - подарък за мъж

Орден "Победител на моето сърце"Сувенирен орден с надпис: "Победител на моето сърце". Покажете привързаността към любимия човек като му поднесете орден. Специална награда, която е отличие от по-висок ранг от медала. Подходящ като допълнение към подарък или самостоятелен такъв.Размер на ордена - 9,5 см. х 6,5 см.Размер на опаковка - 12 см. х 8,5 см. х 2,5 см.Материал: Метал Вижт..

16,05лв.

Орден "Победителка на моето сърце" - подарък за жена

Орден "Победителка на моето сърце"Сувенирен орден с надпис: "Победителка на моето сърце". Орденът е отличие с по-висок ранг от медала, специална награда. Подарете на любимата си именно такъв на половинката си и тя непременно ще го оцени. Изработен е от метал и се предлага в подаръчна кутия.Подходящ като допълнение към подарък или самостоятелен такъв.Размер на ордена - 9,5 см. х 6,5 см.Разм..

16,05лв.

Орден Най-красивата жена на света - подарък за жена Ново

Орден "Най-красивата жена на света" - подарък за жена

Орден "Най-красивата жена на света"Сувенирен орден с надпис: "най-красивата жена на света". Комплимент, който половинката Ви ще оцени. Още повече поднесен като отличие от най-висок ранг като ордена. Не просто купа или медал, а специална награда. Изработен е от метал и се предлага в подаръчна кутия.Подходящ като допълнение към подарък или самостоятелен такъв.Размер на ордена - 9,5 см. х 6,5..

16,05лв.

Парти медал Моминско парти Ново

Парти медал Моминско парти

Парти медал Моминско партиПарти украсаПарти медал с надпис Моминско парти. Дори да не желаете да правите пищни гирлянди и да слагате балони, не трябва да пропускате поне надписа Моминско парти. Нека всички разберат, че сте се събрали по важен повод и какво празнувате.Медалът е изработен от PVC материал и има панделка за слагане на врат.Размери: Ф 10 см. Вижте ТУК информация за най-евтината доставк..

4,74лв.

Парти медал Ергенско парти Ново

Парти медал Ергенско парти

Парти медал Ергенско партиПарти украсаПарти медал с надпис Ергенско парти. Дори да не желаете да правите пищни гирлянди и да слагате балони, не трябва да пропускате поне надписа Ергенско парти. Нека всички разберат, че сте се събрали по важен повод и какво празнувате.Медалът е изработен от PVC материал и има панделка за слагане на врат.Размери: Ф 10 см. Вижте ТУК информация за най-евтината доставк..

4,74лв.