Спални чували

Спални чували

 

          На вашето внимание представяме различните видове спални чували, които предлагаме в нашия интернет магазин. Спалните чували са изработени от шушляков материал, устойчив на неблагоприятни метеорологични условия, като дъжд и вятър. Спалния чувал може да бъде използван както в палатка така и на открито при туризъм, алпинизъм и пътешествия. Основната му функция е да осигури топло и удобно спане в полеви условия. Когато е сгънат, заема сравнително малка площ и се събира в специалния калъф за пренасяне.

Покажи :
Сортиране по:

Спален чувал с качулка

Спален чувал с качулка Спален чувал - вид походно одеяло, което се затваря с цип и се използва за спане и отдих при туризъм, алпинизъм и пътешествия. Спалния чувал е с качулка, подходящ за употреба в палатка или на открито. Предлага се в компактен калъф.Размери - 70/170см. Цветът може да не отговаря на този от картинката Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.   ..

29,90лв.

Спален чувал с качулка 70/170 см. Изчерпан

Спален чувал с качулка 70/170 см.

Спален чувал с качулка Спален чувал - вид походно одеяло, което се затваря с цип и се използва за спане и отдих при туризъм, алпинизъм и пътешествия. Спалния чувал е с качулка, подходящ за употреба в палатка или на открито. Изработен от шушляков материал. Предлага се в компактен калъф.Размери - 70/170см. Цветът може да не отговаря на този от картинката..

34,90лв.

Спален чувал Изчерпан

Спален чувал

Спален чувал Спален чувал - вид походно одеяло, което се затваря с цип и се използва за спане и отдих при туризъм, алпинизъм и пътешествия. Спалния чувал е подходящ за употреба в палатка или на открито. Изработен от шушляков материал. Предлага се в компактен калъф.Размери - 70/170см. ​Цветът може да не отговаря на този от картинката Вижте ТУК и..

26,90лв.