Надуваеми лодки

Надуваеми лодки

 

          Надуваемите лодки са много подходящи и за риболов като в нея има предостатъчно място за всичките ви такъми, въдици, захранка и стръв и разбира се за улова. Удобни за носене и спестяващи място, тези рибарски надуваеми лодки са може би най-подходящия избор за всеки риболовец. Риболовът от лодка за много от нас е наистина невероятно изживяване. Лодки за риболов, лодки за разходка, лодки за захранка, лодки за вкарване на въдиците - приложението и моделите са много. Не напразно моделите на надуваемите лодки за риболов през последните години стават все повече и повече. Лодката може да се използва в морето, в реки, езера, язовири и всякакви други водни басейни. С надуваемата лодка може да излезете в морето или езерото с вашето семейство или с няколко приятели, а защо и не само с някоя приятелка. Толкова е просто - изберете Вашата надуваема лодка за риболов или туризъм и ние ще Ви я доставим по най-бързия начин само в нашия онлайн магазин PODOBRO.COM.

          По малките като размери лодки са подходящи за деца за игра в басейни и морето. Те са още по-компактни и лесни за надуване и раздуване. С тях бихте зарадвали детето си и бихте направили лятото му още по незабравимо и весело.

Покажи :
Сортиране по:

Релефна декоративна фигурка с магнит във формата на лодка - България

Релефна декоративна фигурка с магнит във формата на лодка - България. Изработена от полирезин. Размери - 8х7 см...

2,16лв.

Надуваема лодка с гребла Ново

Надуваема лодка с гребла

Надуваема лодка с греблалодка за отдих и спорт    Лято е. Време е да се отдадете на едно морско приключение с тази уникална лодка. Поради компактните си размери е изключително удобна за пренос на къси и дълги разстояния. Когато се надуе лодката става с размери 145 см на 87 см. Лодката може да се използва в морето, в реки, езера, язовири и всякакви други водни басейни. С надуваемата лодка може да и..

65,00лв.

Надуваема лодка Bestway RX 3000 Ново

Надуваема лодка Bestway RX 3000

Надуваема лодка Bestway RX 3000лодка за отдих и спорт     Насладете се на едно незабравимо морско приключение с тази уникална лодка. С компактните си размери е изключително удобна за пренос на къси и дълги разстояния. Когато се надуе лодката става с размери 186 см на 100 см. Лодката може да се използва в морето, в реки, езера, язовири и всякакви други водни басейни. С надуваемата лодка може да изл..

83,00лв.

Голяма туристическа надуваема лодка с гребла

Голяма туристическа надуваема лодка с гребла Intexлодка за отдих и спорт          Лято е. Какво по-хубаво от едно морско приключение с лодка и или както се казва в популярния филм,  да направите една разходка с лодка. Сега на вашето внимание Ви предлагаме  триместна туристическа надуваема лодка. Удобна за пренос на къси и дълги разстояния поради комп..

239,90лв.

Bestway детска надуваема лодка

Bestway детска надуваема лодка Направете чудесен подарък на вашето дете - надуваема лодка. Надуваемите лодки Bestway се произвеждат съобразно послените тендеции и новости в технологиите. В резултат, лодките могат да бъдат използвани лесно и бързо, да се съхраняват и транспортират с лекота и удобство. Лодката е подходяща както за басейн, така и за в морето. Размери: 155см x 97см. ..

39,90лв.