Имен ден

Имен ден
В категорията "Имен ден" ще откриете разнообразие от подаръци и сувенири, подходящи за именници.
Покажи :
Сортиране по:

Алкохолна джага игра футбол с шот чашки

Алкохолна джага игра футбол с шот чашки          Парти играта футболна джага с шотове променя традиционните ни представи за класическата игра футбол. По нов и атрактивен начин можем да принесем спортния дух в още по-приятна игра в домашна обстановка.  футболната игра не губи своя спортен елемент. Тука  целта е да бъдете точни, за да не се напиете пръв. Основно правило на играта е на който му в..

40,00лв.

Drink Poker алкохолна игра покер

Drink Poker алкохолна игра покерпарти вариант на популярната игра покер          „Drink poker” играта представя по нов начин традиционният покер. Парти варианта на покер е страхотен подарък за всеки почитател на играта,а също и за тези които искат да се научат да играят на най-популярната игра на карти. Не нужно да губите пари, за да изпитате удоволствие от играта. Забавлявайте се с прияте..

25,90лв.

Чаша - "Баш Майстор Рибар" - подарък за Никулден Ново

Чаша - "Баш Майстор Рибар" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и рисунка на рибарЗабавна, супер оригинална чаша - Баш Майстор Рибар Много интересна и удобна чаша с карикатура на рибар и надпис "Баш Майстор Рибар" от другата страна. Оригинален и забавен подарък за Вашите близки хора - рибари. Изработена от порцелан и разполагаща с удобна дръжка, чашата "Баш Майстор Рибар" е подходяща за подарък за Никулден, както и за всички оста..

7,90лв.

чаша - "Баш Майстор Рибар" - подарък за Никулден Ново

чаша - "Баш Майстор Рибар" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и рисунка рибарЗабавна, супер готина чаша - Баш Майстор Рибар Интересна и красива чаша с карикатура на рибари в лодка и надпис "Баш Майстор Рибар" . Оригинален и забавен подарък за Вашите близки и приятели рибари или просто фенове на риболова. Изработена от порцелан и с удобна дръжка,.чашата "Баш Майстор Рибар" е много подходяща за подарък за Никулден, както и за вси..

7,90лв.

чаша "Чашата на Ники" - подарък за Никулден Ново

чаша "Чашата на Ники" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис  и русалкаЗабавна, супер оригинална чаша с надпис "Чашата на Ники" Красива и интересна чаша с  надпис "Чашата на Ники" и изображение на русалка. Много оригинален и забавен подарък за Вашите близки и познати с имена Никола, Николай, Николина, Никол и всички, които наричате галено - Ники. Чашата на Ники е изключително подходяща за подарък за Никулден, както и..

7,90лв.

чаша "Русалка" - подарък за Никулден Ново

чаша "Русалка" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и рисунка на русалкаЗабавна, супер оригинална чаша с рисунка на русалка Много интересна и красива чаша с рисунка на русалка и надпис "За любов и риболов рибарят е винаги готов" от другата страна. Оригинален и красив подарък за любимите ви рибари. Чашата с  Русалка е подходяща за подарък за Никулден, както и за всички останали поводи. Изработена е от порцелан и р..

7,90лв.

чаша "Русалка" - подарък за Никулден Ново

чаша "Русалка" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и рисунка на русалкаЗабавна, супер оригинална чаша с рисунка на русалка Много красива и интересна чаша с рисунка на русалка и надпис "За любов и риболов рибарят е винаги готов". Много оригинален и красив подарък за Вашите любими близки и приятели - рибари. Чашата с рисунка на Русалка е много подходяща за подарък за Никулден, както и за всички останали поводи. Изработ..

7,90лв.

чаша "Рибари" - подарък за Никулден Ново

чаша "Рибари" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и рисунка рибари и русалкаЗабавна, супер оригинална чаша с рибари и русалка Много интересна и удобна чаша с карикатура на рибари - единият държащ риба, а другият хванал русалка, и надпис "За любов и риболов рибарят е винаги готов" от другата страна. Много оригинален и забавен подарък за любимите  Ви хора - рибари, или просто почитатели на риболова. Чашата е порц..

7,90лв.

чаша "Рибари" - подарък за Никулден Ново

чаша "Рибари" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и рисунка на рибари и русалкаОригинална, супер забавна чаша с рибари и русалка Много забавна и удобна чаша с карикатура на рибар и надпис "За любов и риболов рибарят е винаги готов". Оригинален и забавен подарък за Вашите любими хора - рибари или просто фенове на риболова. Изработена е от порцелан и разполага с удобна дръжка. Чашата с  Рибари и русалка е подходя..

7,90лв.

чаша "Рибар" - подарък за Никулден Ново

чаша "Рибар" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с картинка и надписЗабавна, супер оригинална чаша с надпис и картинка на рибар в лодка Много интересна и удобна чаша с рисунка на рибар в лодка и надпис "Рибата беше ей толкова голяма". Много оригинален и забавен подарък за Вашите любими хора - рибари, с доста закачлив намек. Чашата с надпис "Рибата беше ей толкова голяма" е изключително подходяща за подарък за Никулден, какт..

7,90лв.