Димитровден

Димитровден

В категорията Димитровден ще откриете разнообразие от подаръци подходящи за празника Димитровден. Зарадвайте вашите близки и приятели с имената: Димитър, Димитрина, Деметра, Димо, Дима, Димка, Димитричка, Димчо, Димана, Драган, Митко, Митка, Митра, Митрана, Мита. Изберете най-добрия подарък за Димитровден.

Покажи :
Сортиране по:

Чаша "Честит празник" - подарък за Димитровден

Чаша - подарък за Димитровден "Честит празник"подарък за имен ден Чаша - подарък за Димитровден, с илюстрация на момче и надпис - Честит празник... например "Мите". Надписа "Мите" може да бъде сменен с име по Ваш избор в полето "ВЪВЕДЕТЕ ИМЕТО ЗА ЧАШАТА" , за да можете да направите страхотен и оригинален подарък за Димитровден на Вашите близки и приятели по повод именният им ден. Чашата е изработе..

9,90лв.

Чаша "Честит имен ден" - подарък за Димитровден

Чаша - подарък за Димитровден "Честит имен ден"подарък за имен ден Чаша - подарък за Димитровден, с илюстрация на момиче и надпис - Честит имен ден... например "Дими". Надписа "Дими" може да бъде сменен с име по Ваш избор в полето "ВЪВЕДЕТЕ ИМЕТО ЗА ЧАШАТА" , за да можете да направите страхотен и оригинален подарък за Димитровден на Вашите близки и приятели по повод именният им ден. Чашата е израб..

9,90лв.

Чаша "Честит имен ден" - подарък за Димитровден

Чаша - подарък за Димитровден "Честит имен ден"подарък за имен ден Чаша - подарък за Димитровден, с илюстрация на момче и надпис - Честит имен ден... например "Митко". Надписа "Митко" може да бъде сменен с име по Ваш избор в полето "ВЪВЕДЕТЕ ИМЕТО ЗА ЧАШАТА" , за да можете да направите страхотен и оригинален подарък за Димитровден на Вашите близки и приятели по повод именният им ден. Чашата е изра..

9,90лв.

Чаша "Честит имен ден на всички именници" - подарък за Димитровден

Чаша - подарък за Димитровден "Честит имен ден на всички именници"подарък за имен ден Чаша - подарък за Димитровден, с илюстрация на Св. Димитър и надпис - "Честит имен ден на всички именници". Направете страхотен и оригинален подарък за Димитровден на Вашите близки и приятели по повод именният им ден. Чашата е изработена е от порцелан и е с удобна дръжка.В полето за избор на име можете да напишет..

9,90лв.

Чаша "Чашата на" - подарък за Димитровден

Чаша - подарък за Димитровден "Чашата на"подарък за имен ден Чаша - подарък за Димитровден, с илюстрация на мъж с мустаци и надпис - Чашата на... например " Чичо Митко". Надписа "Чичо Митко" може да бъде сменен с име по Ваш избор в полето "ВЪВЕДЕТЕ ИМЕТО ЗА ЧАШАТА" , за да можете да направите страхотен и оригинален подарък за Димитровден на Вашите близки и приятели по повод именният им ден. Чашата..

9,90лв.

Чаша "Чашата на" - подарък за Димитровден

Чаша - подарък за Димитровден "Чашата на"подарък за имен ден Чаша - подарък за Димитровден, с илюстрация на момиче и надпис - Чашата на... например " Дими". Надписа "Дими" може да бъде сменен с име по Ваш избор в полето "ВЪВЕДЕТЕ ИМЕТО ЗА ЧАШАТА" , за да можете да направите страхотен и оригинален подарък за Димитровден на Вашите близки и приятели по повод именният им ден. Чашата е и..

9,90лв.

Чаша "Наздраве" - подарък за Димитровден

Чаша - подарък за Димитровден "Наздраве"подарък за имен ден Чаша - подарък за Димитровден, с илюстрация на момче и надпис - Наздраве... например "Димчо". Надписа "Димчо" може да бъде сменен с име по Ваш избор в полето "ВЪВЕДЕТЕ ИМЕТО ЗА ЧАШАТА" , за да можете да направите страхотен и оригинален подарък за Димитровден на Вашите близки и приятели по повод именният им ден. Чашата е изр..

9,90лв.

Чаша "Добро утро" - подарък за Димитровден

Чаша - подарък за Димитровден "Добро утро"подарък за имен ден Чаша - подарък за Димитровден, с илюстрация на момче и надпис - Добро утро... например "Дими". Надписа "Дими" може да бъде сменен с име по Ваш избор в полето "ВЪВЕДЕТЕ ИМЕТО ЗА ЧАШАТА" , за да можете да направите страхотен и оригинален подарък за Димитровден на Вашите близки и приятели по повод именният им ден. Чашата е изработена е от ..

9,90лв.

Статуетка подкова с надпис за имен ден Ново

Статуетка подкова с надпис за имен ден

Зарадвайте любимите си именици за празника. Подарете им най-хубавия подарък - късмет под формата на подкова. Статуетката има надпис: Честит имен ден! Здраве, щастие и късмет! Подходяща е както за мъж, така и за жена. За всеки имен ден. Височина 16,5 см. Ако желаете купа с надпис по Ваш дизайн, направете запитване на: podobro@gmail.com..

13,51лв.