Ивановден

Ивановден

В категорията Ивановден ще откриете разнообразие от подаръци подходящи за празника Ивановден. Зарадвайте вашите близки и приятели с имената: Иван, Иванka, Иванинa, Ванина, Bаня, Ваньо, Йоан, Йоанa, Калоян, Йовкo, Йовка, Ивайло, Ивайла, Иво, Ивона, Жан, Жанa, Яна и др. Изберете най-добрия подарък за Ивановден.


Покажи :
Сортиране по:

Чаша "Честит имен ден" - подарък за Ивановден

Чаша, подарък за Ивановден "Честит имен ден"подарък за имен ден Много красива и удобна бяла чаша, подходяща за подарък за Ивановден, с картинка на човек с бира и наденичка и надпис - Честит имен ден... например "Иване". Надписа "Иване" може да бъде заменен с име по Ваш избор (той е само илюстративен), за да можете да направите страхотен и оригинален подарък за Ивановден на Вашите близки и приятели..

9,90лв.

Чаша "Чашата на" - подарък за Ивановден

Чаша, подарък за Ивановден "Чашата на"подарък за имен ден Оригинална и персонализирана чаша, подходяща за подарък за Ивановден, с картинка на мъж и надпис - Чашата на... например "Ванката". Надписа "Ванката" може да бъде заменен с име по Ваш избор (той е само илюстративен), за да можете да направите страхотен и оригинален подарък за Ивановден на Вашите близки и приятели по повод именният им ден. Ч..

9,90лв.

Чаша "Чашата на" - подарък за Ивановден

Чаша - подарък за Ивановден "Чашата на"подарък за имен ден Чаша - подарък за Ивановден, с илюстрация на мъж и надпис - Чашата на... например "Иван". Надписа "Иван" може да бъде сменен с име по Ваш избор в полето "ВЪВЕДЕТЕ ИМЕТО ЗА ЧАШАТА" , за да можете да направите страхотен и оригинален подарък за Ивановден на Вашите близки и приятели по повод именният им ден. Чашата е изработена е от ..

9,90лв.

Чаша "Чашата на" - подарък за Ивановден

Чаша - подарък за Ивановден "Чашата на"подарък за имен ден Чудесен подарък за Ивановден - Чаша с картинка на мъж и надпис - Чашата на... например "Иван". Надписа "Иван" може да бъде заменен с име по Ваш избор в полето "ВЪВЕДЕТЕ ИМЕТО ЗА ЧАШАТА" , за да направите страхотен и оригинален подарък за Ивановден на Вашите близки и приятели по повод именният им ден. Чашата е изработена е от порцелан и е с..

9,90лв.

Чаша "Супер Ваньо" - подарък за Ивановден

Чаша - подарък за Ивановден "Супер Ваньо"подарък за имен ден Много красива и удобна бяла чаша, подходяща за подарък за Ивановден, с рисунка на "Супер Ваньо",  Страхотен и оригинален подарък за Ивановден на Вашите близки и приятели по повод именният им ден. Надписа "Ваньо" може да се замени с име или надпис по Ваш избор в полето "ВЪВЕДЕТЕ ИМЕТО ЗА ЧАШАТА". Чашата е изработена е от порцелан и е с уд..

9,90лв.

Чаша "Разбра ли за" - подарък за Ивановден

Чаша "Разбра ли за" - подарък за Ивановденподарък за имен ден Оригинален и забавен подарък за Ивановден - Чаша с картинка шушукащи си жени и надпис - "Разбра ли за" например "Иван". Надписа "Иван" може да бъде заменен с име по Ваш избор (той е само илюстративен), за да можете да направите страхотен и оригинален подарък за Ивановден на Вашите близки и приятели по повод именният им ден - Ивановден. ..

9,90лв.

Чаша "Не дразни" - подарък за Ивановден

Чаша - подарък за Ивановден - "Не дразни..."подарък за имен ден Зававна и закачлива чаша, подходяща за подарък за Ивановден, с картинка на сочеща ръка и надпис - Не дразни... например "Иван". Надписа "Иван" може да бъде заменен с име по Ваш избор в поелто "ВЪВЕДЕТЕ ИМЕТО ЗА ЧАШАТА", за да можете да направите страхотен и оригинален подарък за Ивановден на Вашите близки и приятели по повод именният ..

9,90лв.

Чаша "Наздраве" - подарък за Ивановден

Чаша "Честит имен ден" - подарък за Ивановденподарък за имен ден Много красива и удобна бяла чаша, подарък за Ивановден, с картинка на човек с бира и надпис - Наздраве... например "Ванка". Надписа "Ванка" може да бъде заменен с име по Ваш избор (той е само илюстративен), за да можете да направите страхотен и оригинален подарък за Ивановден на Вашите близки и приятели по повод именният им ден. Чаша..

9,90лв.

Статуетка подкова с надпис за имен ден Ново

Статуетка подкова с надпис за имен ден

Зарадвайте любимите си именици за празника. Подарете им най-хубавия подарък - късмет под формата на подкова. Статуетката има надпис: Честит имен ден! Здраве, щастие и късмет! Подходяща е както за мъж, така и за жена. За всеки имен ден. Височина 16,5 см. Ако желаете купа с надпис по Ваш дизайн, направете запитване на: podobro@gmail.com..

13,51лв.