Никулден

Никулден

Подаръци за Никулден

идеи за подарък за Никулден

В категорията "Подаръци за Никулден" ще откриете различни и разнообразни подаръци подходящи за празника на рибарите, моряците, търговците, банкерите, денят на Бургас и именният ден на Николай – Никол, Никола, Нейчо, Николина, Николета, Кольо, Нина, Ния и др. празнуващи на Никулден. Имаме много идеи и за персонализирани подаръци за Никулден на които може да смените името с желаното от Вас. Нашите  предложения за подаръци за Никулден са уникални и са по наш дизайн. Така Ви гарантираме, че ще направите наистина оригинален подарък за Никулден, какато и за всеки друг имен ден. Също имаме много предложения за подаръци за рибари със забавни и закачливи дизайни подходящи за захора с чувство за хумор. Надяваме се да Ви допаднат идеите ни за подаръци за Никулден и подаръци за рибари.

Покажи :
Сортиране по:

Чаша - "Баш Майстор Рибар" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и рисунка на рибарЗабавна, супер оригинална чаша - Баш Майстор Рибар Много интересна и удобна чаша с карикатура на рибар и надпис "Баш Майстор Рибар" от другата страна. Оригинален и забавен подарък за Вашите близки хора - рибари. Изработена от порцелан и разполагаща с удобна дръжка, чашата "Баш Майстор Рибар" е подходяща за подарък за Никулден, както и за всички останали ..

9,90лв.

Чаша - "Баш Майстор Рибар" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и рисунка рибарЗабавна, супер готина чаша - Баш Майстор Рибар Интересна и красива чаша с карикатура на рибари в лодка и надпис "Баш Майстор Рибар" . Оригинален и забавен подарък за Вашите близки и приятели рибари или просто фенове на риболова. Изработена от порцелан и с удобна дръжка,.чашата "Баш Майстор Рибар" е много подходяща за подарък за Никулден, както и за всички о..

9,90лв.

Чаша "Чашата на Ники" - подарък за Никулден

Чаша "Чашата на Ники" - подарък за Никулденподарък за имен ден Красива и интересна чаша, подарък за Никулден, с  надпис "Чашата на Ники" и изображение на русалка. Много оригинален и забавен подарък за Вашите близки и познати с имена Никола, Николай, Николина, Никол и всички, които наричате галено - Ники. Чашата на Ники е изключително подходяща за подарък за Никулден, както и за всички ос..

9,90лв.

Чаша "Русалка" - подарък за Никулден

Чаша "Русалка" - подарък за Никулденподарък за имен ден Много интересна и красива чаша, подходяща за подарък за Никулден, с рисунка на русалка и надпис "За любов и риболов рибарят е винаги готов" от другата страна. Оригинален и красив подарък за Никулден на любимите ви рибари. Чашата с  Русалка е подходяща за подарък за Никулден, както и за всички останали поводи. Изработена е от порцелан и разпол..

9,90лв.

Чаша "Русалка" - подарък за Никулден

чаша "Русалка" - подарък за Никулденподарак за имен ден Много красива и интересна чаша с рисунка на русалка и надпис "За любов и риболов рибарят е винаги готов". Много оригинален и красив подарък за Вашите любими близки и приятели - рибари. Чашата с рисунка на Русалка е много подходяща за подарък за Никулден, както и за всички останали поводи. Изработена е от порцелан и разполага с удобна дръжка. ..

9,90лв.

Чаша "Рибари" - подарък за Никулден

Чаша "Рибари" - подарък за Никулденподарък за имен ден Много интересна и удобна чаша, подарък за Никулден, с карикатура на рибари - единият държащ риба, а другият хванал русалка, и надпис "За любов и риболов рибарят е винаги готов" от другата страна. Много оригинален и забавен подарък за любимите  Ви хора - рибари, или просто почитатели на риболова. Чашата е порцеланова и разполага с удобна дръжка..

9,90лв.

Чаша "Рибари" - подарък за Никулден

Чаша "Рибари" - подарък за Никулденподарък за имен ден Много забавна и удобна чаша, подарък за Никулден, с карикатура на рибар и надпис "За любов и риболов рибарят е винаги готов". Оригинален и забавен подарък за Вашите любими хора - рибари или просто фенове на риболова. Изработена е от порцелан и разполага с удобна дръжка. Чашата с  Рибари и русалка е подходяща за подарък за Никулден, както и за ..

9,90лв.

чаша "Рибар" - подарък за Никулден

чаша "Рибар" - подарък за Никулденподарък за имен ден Много интересна и удобна чаша, подарък за Никулден, с рисунка на рибар в лодка и надпис "Рибата беше ей толкова голяма". Много оригинален и забавен подарък за Вашите любими хора - рибари, с доста закачлив намек. Чашата с надпис "Рибата беше ей толкова голяма" е изключително подходяща за подарък за Никулден, както и за всички останали поводи. Из..

9,90лв.

Чаша "Рибар" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и рисунка рибарчаша за рибари Много интересна и удобна чаша, подарък за Никулден, с карикатура на рибар ловящ риба и надпис "Работата е за хора, които не знаят как се лови риба" от другата страна. Оригинален и забавен подарък за Вашите любими хора - почитатели на риболова. Чашата е с удобна дръжка и е направена от порцелан. Тази чаша - Рибар е изключително подходяща за по..

9,90лв.

Чаша "Рибар" - подарък за Никулден

Чаша "Рибар" - подарък за Никулденподарък за имен ден Много интересна и удобна чаша с карикатура на рибар и надпис "Работата е за хора, които не знаят как се лови риба". Оригинален и забавен подарък за близките ви хора - рибари с леко закачлив намек. Изработена е от порцелан и разполага с удобна дръжка. Чашата с  Рибар е подходяща за подарък за Никулден, както и за всички останали поводи. Размери ..

9,90лв.

чаша "Рибар №1" - подарък за Никулден

чаша "Рибар №1" - подарък за Никулденподарък за имен ден Много интересна и удобна чаша, подходяща за подарък за Никулден,  с карикатура на рибари в лодка и надпис "Рибар №1 от другата страна. Оригинален и забавен подарък за Ваши познати и приятели - рибари. Изработена е от порцелан и разполага с удобна дръжка. Чашата "Рибар №1" е подходяща за подарък за имен ден, както и за всички останали поводи...

9,90лв.

Чаша "Най - добрия рибар" - подарък за Никулден

Чаша "Най - добрия рибар" - подарък за Никулденподарък за имен ден Красива и интересна чаша, подарък за Никулден, с карикатура на рибар и надпис "Най - добрия Рибар". Чашата е оригинален и забавен подарък, подходящ за Вашите близки и приятели - рибари. Изработена от порцелан и с удобна дръжка, чашата "Най - добрия Рибар " е перфектна за подарък за Никулден, както и за всички останали поводи. Разме..

9,90лв.

чаша "Най - добрия рибар" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис Най - добрия Рибарподарък за имен ден Интересна и красива чаша, подарък за Никулден, с рисунка на рибар и надпис "Най - добрия Рибар" от другата страна.Много оригинален и забавен подарък за Вашите любими хора- рибари. Чашата е изработена е от порцелан и разполага с удобна дръжка. "Най - добрия Рибар " е много подходяща чаша за подарък за Никулден, както и за всички остана..

9,90лв.

Чаша "Майстор шаранджия" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и шаранЗабавна, много оригинална чаша - Майстор Шаранджия Красива и удобна чаша с картинка на шаран и надпис "Майстор Шаранджия". Оригинален и забавен подарък за Вашите близки и приятели рибари или просто любители на риболова и хубавата риба. Изработена е от порцелан и разполага с удобна дръжка. Чашата Майстор Шаранджия е изключително подходяща за подарък за Никулден, как..

9,90лв.

Чаша "Добро утро, Ники" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и целувкаОригинална и интересна с надпис "Добро утро, Ники" Много интересна и удобна чаша с целувка и надпис "Добро утро Ники" от другата страна. Оригинален и забавен подарък за Вашите любими хора носещи прословутите имена Никола, Николай, Николинка и т.н. Изработена е от порцелан и разполага с удобна дръжка. Чашата "Добро утро Ники" е изключително подходяща за подарък за..

9,90лв.

Чаша Добро утро, Ники - подарък за Никулден Ново

Чаша "Добро утро, Ники" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и картинка на рибаОригинална и забавна чаша с надпис "Добро утро, Ники"    Изключително красива и забавна чаша с карикатура на риба от едната страна и надпис "Добро утро Ники" от другата страна. Оригинален и уникален подарък за Вашите любими хора носещи прословутите имена Никола, Николай, Николинка и т.н. Порцелановата чаша е с удобна дръжка и е подходяща за различни ..

9,90лв.

Сувенирни дървени фигурки за окачване - рибарски улов, две рибки с морска звезда и рапан

Сувенирни дървени фигурки за окачване - рибарски улов, две рибки с морска звезда и рапан. Размер - 5 см. ..

11,68лв.

Сувенирна дървена фигурка закачалка - рибарски гребла, декорирани с мрежа и рибка

Сувенирна дървена фигурка закачалка - рибарски гребла, декорирани с мрежа и рибка. Размер -  34см. x 20см. Различни модели...

14,75лв.

Сувенирна дървена фигурка - риба гъвкава

Сувенирна дървена фигурка - риба гъвкава. Дължина - 26см...

9,28лв.

Сувенирен метален ключодържател - риба, инкрустирана с осем бели камъни

Сувенирен метален ключодържател - риба, инкрустирана с осем бели камъни. Предлага се върху картонена подложка с опаковка целофан. Различни цветове...

6,78лв.

Сувенирен метален ключодържател - риба, инкрустирана с бели камъни

Сувенирен метален ключодържател - риба, инкрустирана с бели камъни. Предлага се върху картонена подложка с опаковка целофан. Различни цветове...

6,78лв.

Сувенирен метален ключодържател - риба таралеж, мида и пластинка с надпис България

Сувенирен метален ключодържател - риба таралеж, мида и пластинка с надпис България. Дължина - 7см. Предлага се върху картонена подложка с опаковка целофан...

5,98лв.

Сувенирен кораб-макет на декоративна дървена поставка

Сувенирен кораб-макет на декоративна дървена поставка. Дължина: 15см...

8,61лв.

Сувенирен кораб-макет на декоративна дървена поставка

Макетен кораб с 3 мачти и българския флаг. Корабът е върху дървена поставка с надпис Bulgaria. Предлага се разглобен, в картонена кутия. Размери: височина 27 см...

21,32лв.

Сувенирен кораб-макет на декоративна дървена поставка

Сувенирен кораб-макет на декоративна дървена поставка. Дължина: 18см...

11,24лв.

Сувенирен кораб-макет на декоративна дървена поставка

Макетен кораб с 3 мачти и българския флаг. Корабът е върху дървена поставка с надпис Bulgaria. Предлага се разглобен, в картонена кутия. Размери: височина 22 см...

14,60лв.

Сувенирен кораб-макет на декоративна дървена поставка

Сувенирен кораб-макет на декоративна дървена поставка. Дължина: 20см...

11,53лв.

Сувенирен кораб-макет на декоративна дървена поставка

Сувенирен кораб-макет на декоративна дървена поставка. Дължина: 16см...

12,23лв.

Сувенирен кораб-макет на декоративна дървена поставка

Сувенирен кораб-макет на декоративна дървена поставка. Дължина: 19см. ..

10,99лв.

Сувенирен кораб - макет на декоративна дървена поставка

Сувенирен кораб - макет на декоративна дървена поставка. Дължина: 40см. Предлага се в стилна картонена кутия с PVC прозорец...

78,25лв.