Нова година

Нова година

В категорията "Нова година" ще откриете голямо разнообразие от подаръци и аксесоари подходящи за новогодишните празници.

Покажи :
Сортиране по:

Голф игра с шот чашки

Голф  игра с чашкиигра за напиване          Мислиш ли, че се справяш добре с голфа? Пробвай се с нашата " Голф игра за напиване " след няколко шота. Това е игра, която гарантира много забавление, смях и страхотни, "залитащи"  моменти. Играта с шотове е подходяш подарък за рожден ден, имен ден, с повод и без повод! Ще зарадва всеки запален голф играч, но дори и ентусиаст би могъл да се справи. ..

48,51лв.

Танцуващ робот играчка с дистанционно - IR Robot 8 Ново -58%

Танцуващ робот играчка с дистанционно - IR Robot 8

Танцуващ робот играчка с дистанционно - IR Robot 8 подарък за момче    Танцуващият робот с дистанционно управление е интересна и забавна играчка подходяща като подарък за всяко момче. Тази уникална играчка ще може да се превърне в истинският приятел на детето Ви, който ще може да го забавлява изключително много за дълъг период от време. Всички действия на музикалният робот са придружени от заба..

116,54лв. 48,90лв.

Спортна кола с дистанционно на батерии Ново

Спортна кола с дистанционно на батерии

Спортна кола с дистанционно на батериииграчка за момче    Спортна кола с дистанционно - чудесен подарък за момче. Играчката работи с батерии и се управлява чрез радиоконтрол. Зарадвайте детето си с умален модел на лъскава спортна кола. Чрез дисанционното може да я движи напред, назад, наляво и надясно. Количката се предлага в червен и жълт цвят - ако желаете точно определен, посочете това в комент..

29,91лв.

Спортна кола с дистанционно на батерии Ново

Спортна кола с дистанционно

Спортна кола с дистанционно играчка за момче    Спортна кола с дистанционно - чудесен подарък за момче. Играчката е със зареждаща се батерия и USB кабел, с който да заредите батерията. Дистанционното работи с 2 броя батерии АА (не са включени в комплекта). Зарадвайте детето си с умален модел на спортна кола за рали. Чрез дисанционното може да я движи напред, назад, наляво и надясно. Количката се п..

49,91лв.

Полицейска кола с дистанционно Ново

Полицейска кола с дистанционно

Полицейска кола с дистанционно на батерииПодарък играчка за момчеПолицейска кола - мечтана играчка за повечето момчета. Кое ли дете не е мечтало да стане полицай и да има такава кола. Зарадвайте детето си с такъв подарък. Колата е с дистанционно. Движи се напред, назад, наляво и надясно. Играчката работи с батерии - стандартни АА (липсата на вградени литиеви батерии е предимство, ако смятате ..

45,70лв.

Пожарогасител за наливане на коктейли с помощта на маркуч

Пожарогасител за наливане на коктейли с помощта на маркуч. Вместимост: 1500ml...

59,37лв.

Кинетична гривна 3D Flow Ring Ново -67%

Кинетична гривна 3D Flow Ring

Кинетична гривна 3D Flow Ringновата хитова антистрес играчка    Хитовата магическа гривна с рингове е една от най-популярните антистрес играчки за 2018 година. 3D Flоw Rіng e тaĸтичecĸa, интepaĸтивнa  и занимателна игpa, изpaбoтeнa oт eдиничнa нишĸa нepъждaeмa cтoмaнa и има хипотонизиращ ефект. С помощта на тези магически кинетични рингове, които приемат различни форми ще ..

24,20лв. 7,90лв.

Дрифт кола с дистанционно управление Ново

Дрифт кола с дистанционно управление

Дрифт кола с дистанционно управлениеподарък за момчета       Лудата количка която се управлява с помощта на дистанционно се превръща в дрифт кола, и винаги е готово за различни видове каскади и трикове. Когато количката набере скорост и предните му гуми се завъртят на 360 градуса, цялата му конструкция се трансформира за секунди. Дистанционното управление е изцяло във  Вашите ръце, с което мо..

79,00лв.

Дрифт бъги с дистанционно управление Ново

Дрифт бъги с дистанционно управление

Дрифт бъги с дистанционно управлениеподарък за момчета       Радиоуправляемо дрифт бъги.Колата е със специален дизайн на колелата за каскади и завъртане на 360 градуса.Комплектът съдържа кола, дистанционно, зареждаща се батерия и USB кабел, с който да заредите батерията.Дистанционното работи с 2 броя батерии АА (не са включени в комплекта).Размери: 19х12х15 см. Предлагат с..

99,00лв.

Детски танцуващ миньон на батерии Ново

Детски танцуващ миньон на батерии

Танцуваща играчка - миньон на батериизанимателна играчка за деца    Танцуващият миньон е забавна и занимателна детска играчка, подходяща като подарък за момчета и момичета. Невероятна и уникална играчка, която може да се превърне в една от най-любимите играчки на Вашето дете. Музикалната и танцуваща детска играчка, която определено ще привлече вниманието на всички деца. Играчка..

36,84лв.

Детски самолет - светещ и музикален Airbus A380 Ново

Детски самолет - светещ и музикален Airbus A380

Детски самолет - светещ и музикален Airbus A380подарък за момчета    Детският самолет “Airbus A380”  е забавна и занимателна играчка, направена под формата на пътнически самолет, който изглежда напълно реалистичен. Музикалната играчка издава различни звуци и е със светещи елементи в различни цветове на крилата и на покрива. С тази музикална и светеща  играчка..

25,29лв.