Подаръци за кръщене

Подаръци за кръщене

Подаръци за кръщене и подаръци за гостите на кръщене

Покажи :
Сортиране по:

Светеща костенурка - нощна лампа

Светеща костенурка - нощна лампа         Нощната лампа за деца с формата на костенурка е страхотен подарък за малки деца и бебета.. Костенурката свети и има 4 различни успокояващи, успокояващи мелодии. Превръща детската стая в звездна нощ. Помага на децата да заспят бързо и спокойно.          Цветовете в които се предлага са: зелен, син, розов. Комбинацията между цветовете и режимите на работ..

28,76лв.

Тъкана икона текстил със синьо око (назар) - Исус с дете на ръце и цвете

Тъкана икона текстил със синьо око (назар) - Исус с дете на ръце и цвете. Размер - 15х10 см...

8,06лв.

Тъкана икона текстил със синьо око (назар) - Дева Мария

Тъкана икона текстил със синьо око (назар) - Дева Мария. Размер - 15х10 см...

8,06лв.

Рамка за снимки на бебе с отпечатъци Ново

Рамка за снимки на бебе с отпечатъци

Mулти рамка за снимки и място за отпечатък от краче и ръчичка на бебе. Декорирана с надпис Forever love you my baby и 12 места за снимки от всеки месец. Комплектът включва мастилница за вземане на отпечатъците. Мастилото е безвредно и се почиства лесно. Рамката е с краче на гърба и фронт стъкло, изработена от PVC материал. Размери: 40х21 см..Рамката се предлага в син или розов цвят. Може да избере..

19,06лв.

Рамка за снимки "Моята първа година" Ново

Рамка за снимки "Моята първа година"

Мултирамка за 13 снимки. Изработена от PVC материал с поставка на гърба. Рамката е декорирана с надпис "MY FIRST YEAR". Размери на рамката - 25х20 см.Предлага се в 2 цвята - бял и розов.Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за подаръци и игри PODOBRO.COM..

12,59лв.

Рамка за снимка на бебе с отпечатъци Ново

Рамка за снимка на бебе с отпечатъци

Мулти рамка за снимка и място за отпечатък от краче и ръчичка на бебе. Декорирана с надпис You are our little angel и табелки за надписване на дата. Комплектът включва мастилница за вземане на отпечатъците. Мастилото е безвредно и се почиства лесно. Рамката е с краче на гърба и фронт стъкло, изработена от PVC материал. Рамката е подходяща за снимка с размери: 10.5х12.5 см.Рамката се предлага в син..

19,06лв.

Музикално килимче за бебета Ново

Музикално килимче за бебета

Музикално килимче на български езикподарък за бебета    Красиво музикално килимче изцяло на български език с любимите български песнички  на всички деца. При натискане на бутоните, върху които са изобразени  животните, освен, че се чува звука на даденото животно се изрича и неговото име (например: казва "жаба" и тогава почва крякането). В играта са включени 9 български песнички,  както цели така и..

38,00лв.

Музикална въртележка с четири кончета

Музикална въртележка с четири кончетаподарък за детеМузикална въртележка с четири кончета. Тя е чудевсен подарък за всяко дете. Музикалната въртележка с кончета е един от най-подаряваните подаръци за деца през годините. Въртележката с кончета е изработена от  PVC материал. Размери на въртележката -18 х 10 см...

25,16лв.

Икона с лазерна графика в златиста рамка

Икона с лазерна графика в златиста рамка. Размери: 34х47 см. Различни модели...

19,61лв.

Икона с лазерна графика в златиста рамка

Икона с лазерна графика в златиста рамка. Размери: 26х30 см. Различни модели...

13,37лв.

Икона с лазерна графика - настолна

Икона с лазерна графика - настолна. Изработена от PVC материал. Размери: 16х19см. Предлага се в красива кутия. Различни модели...

11,20лв.

Икона с лазерна графика - настолна

Икона с лазерна графика - настолна. Изработена от дървен материал. Размери: 19х15см. Предлага се в красива кутия. Различни модели...

11,98лв.

Детско столче за кола - тип кенгуру

Детско столче за кола - тип кенгуруМултифукционално детско столче за кола- Материал: Памук; акрил; пластмаса - Подходящо за 8-месечно до 5-годишено дете, от 8 ~ до 20 кг. - Multi-функция: Може да се използва, както като столче за кола, а може да бъде прикрепено за стол и да служи за столче за хранене. - Използваният чист памук и коланът за раменете с дизайн тип "възглавница", няма да на..

71,03лв.

Дървено влакче от кубчета и фигурки

Дървено влакче от кубчета и фигуркиподарък за детеДетска играчка - влакче от кубчета. Влакът е съставен от различни по форма и цвят елементи, които се нареждат на съответните места. Това спомага за развитието на фината моторика и двигателните умения. Креативна играчка, която ще стимулира въображението чрез игра. Различните цветове и форми дават познания на детето за света около него.Дължина на вла..

18,36лв.

Украса за парти Честито кръщене Ново

Украса за парти Честито кръщене

Украса за парти "Честито кръщене"Парти АртикулСветото кръщене е важен момент както за детето, така и за родителите. Украсете тържеството по случая с този красив надпис. Може да изберете в 2 варианта: розов за момиченце или син за момченце. Надписът е от здрав PVC материал и може да се използва многократно (много по-издръжлив е от обикновените хартиени варианти). Разполага двойнозалепващо тиксо на ..

11,54лв.

Рамка за снимка на бебе с отпечатъци Ново

Рамка за снимка на бебе с отпечатъци

Mулти рамка за снимка и място за отпечатък от краче или ръчичка на бебе. Комплектът включва глина за отпечатък, точилка за разточване, цветя и перли за декориране, метален надпис Angel и лепило. Рамката е с фронт стъкло, изработена от PVC материал. Рамката е подходяща за снимка с размери: 13х18 см. Размери: 32х21.5 см.Рамката се предлага в син, бял или розов цвят. Може да изберете предпочитания ва..

23,10лв.

Рамка за 5 снимки с табло за надпис Ново

Рамка за 5 снимки с табло за надпис

Бяла мулти рамка за 5 снимки и табло за надписи. Изработена от MDF материал и фронт стъкло, с кукички за закачване на стена. Рамката е подходяща за 2 хоризонтални и 2 вертикални снимки с размери: 10х15 см и една снимка с размери: 4х4 см. В комплекта са включени букви, цифри и знаци за таблото. Размери: 50х28 см...

31,19лв.

Икона с лазерна графика - тройна

Икона с лазерна графика - тройна. Изработена от PVC материал. Размери: 8х6см. Различни модели...

5,39лв.

Икона с лазерна графика - настолна

Икона с лазерна графика - настолна. Изработена от дървен материал и метал в сребрист цвят. Размери: 24х20 см. Предлага се в красива кутия. Различни модели...

18,94лв.

Икона с лазерна графика - двойна

Икона с лазерна графика - двойна. Изработена от дървен материал. Размери: 6х8.5см. Различни модели...

7,71лв.

Настолна икона с лазерна графика, декорирана с релефна златиста рамка

Настолна икона с лазерна графика, декорирана с релефна златиста рамка. Изработена върху дървена плочка във формата на щит. Размери - 24х20 см. Предга се в стилна кутия. Различни модели...

19,13лв.