Колеги

Колеги

Подаръци за колеги

най-добрите подаръци за колеги

В магазин за подаръци PODOBRO.COM сме подбрали най-добрите подаръци за колеги. Ако сте си задавали много пъти въпросът "Какво да подарима на колегата/жката", то ние сме Ви подбрали няколко добри, интересни, полезни и забавни идеи за подаръци за колеги. Освен за колеги в работата при нас ще намерите и подаръци за колегите в университета.

Покажи :
Сортиране по:
Статуетка подкова с различни пожелания Ново

Статуетка подкова с различни пожелания

Статуетка подкова с различни пожелания подходяща за много поводи. Както за мъж, така и за жена. Купата се предлага с различни надписи:Гарантирам щастие! - модел 1Привличам късмет и пари! - модел 2За късмет, щастие и здраве! - модел 3 Късмет в приключението наречено живот. - модел 4 Късмет и следвай смело мечтите си! - модел 5 Късмет и нека вирусите бягат от теб - модел 6 Късмет..

13,50лв.

Прахосмукачка за клавиатура Ново

Прахосмукачка за клавиатура

Прахосмукачка за клавиатураUSB прахосмукачка    С тази мини прахосмукачка, вече няма да се притеснявате за малките частици, които са заседнали между клавишите на клавиатурата. Удължете живота на клавишите и улеснете Вашия. Невероятен подарък за приятел, колега или роднина, който работи на компютър. Всеки, който работи на компютър, прекарва много почти целия си ден в една не чиста среда. По клавиат..

7,90лв.

Подаръчен комплект в кутия Вече се дипломирах и може всичко Ново

Подаръчен комплект в кутия "Вече се дипломирах и може всичко"

Подаръчен комплект в кутия "Дипломирах се и вече може всичко"забавен подарък    Подаръчен комплект в дървена кутия " Дипломирах се и вече може всичко " е забавен и закачлив подарък за студент, който е на прага на завършване на образованието си. Изненадайте приятел или колега с този закачлив подарък по повод дипломирането му.В комплекта са включени:- 2 шота- цигара- презерв..

22,90лв.

Паник бутон

Паник бутоннестандартен подарък    Зарадвайте с този забавен, нестандартен и интересен подарък Ваш близък приятел, колега или роднина за всякакъв повод може да го зарадвате даже и без повод. Паник бутонът е под формата на звънец. Може и да бъде като допълнение към подаръка Ви. Изненадайте приятелите с този забавен подарък. Паник бутонът е жълт на цвят. Размер: Ф-8 смВижте ТУК информация за най-ев..

7,00лв.

Магическа черна чаша с крушка Ново

Магическа черна чаша с крушка

Магическа черна чаша с крушкаинтересен подаръкКреативна магическа черна чаша. Когато е пълна с горещо кафе или чай крушката "светва". Когато чашата е празна или напитката е студена крушката "изгасва". Невероятно нали! Чудесен подарък за колега в офиса. Магическата чаша може да подарите и на приятел или член от семейството. Предлага се в картонена кутия.Размери: 9.5х8 см.Вижте ТУК информация за най..

15,90лв.

Магическа чаша Земя и Луна Ново

Магическа чаша Земя и Луна

Магическа чаша Земя и Луна интересен подарък Магическа чаша със звезди на черен фон. С гореща течност се проявява магическия ефект - появяват се планетата Земя и нейният спътник - Луната. Чудесен подарък както за дете, така и за възрастен.Размер - 9,5 смх8 см...

21,90лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация - усмивка

Магическа порцеланова чаша с декорация - усмивка, която се променя след като се налее топла течност. Размер - 9.3х7.7 см...

15,90лв.

Магическа порцеланова чаша с декорация - среден пръст Ново

Магическа порцеланова чаша с декорация - среден пръст

Магическа порцеланова чаша с декорация - среден пръстнестандартна чаша    Красива чаша със "Среден пръст" с магически ефект, която се променя след наливане на топла течност . Изпийте сутрешното си кафе или чай, с тази уникална чаша. Забавен и закачлив подарък за приятел или колега, независимо за какъв повод. Чашата е с уникален дизайн, която на пръв поглед изглежда, като обикновена чаша, но след к..

15,90лв.

Магическа порцеланова чаша с батерия

Магическа порцеланова чаша с декорация батерия. След като се налее гореща течност батерията "се запълва" до нивото на течността.Размер - 9.5х8 см...

15,90лв.

Лиценз на капризите Ново

Лиценз на капризите

Лиценз на капризитезакачлив подарък    "Лиценз на капризите" е подходящ като забавен и закачлив подарък за приятел/ка, колега или роднина, независимо за какъв повод. Най отгоре има място за дата от която започва да тече лиценза, малко по надолу има място да се посочи на кого се предоставя, срок и от кого се предоставя лиценза. Размери - 33.5смх24.5смВижте ТУК информация за най-евтината доставка.  ..

10,90лв.

Купа с надпис №1 подарък за различни поводи

Купа с надпис №1оригинален подарък    Супер изненада за вашия приятел или колега. Ако искате да го изненадате с отличие в работата. Купа с надпис с №1. Купата е подходящ за подарък за различни футболни фенове, за хора упражняващи различни професии, за гаджето ви и  много други. Размер на купата - 13.5х7смВижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за подаръци и игри PODOBRO.COM..

5,50лв.

Магическа порцеланова чаша Слънце и Луна Ново

Магическа порцеланова чаша Слънце и Луна

Черна порцеланова чаша с изобразени слънчево и лунно затъмнение. При наливане на гореща течност се вижат пълноцвени Слънцето и Луната. Интересна чаша с магически ефект. Подходящ подарък както за деца, така и за възрастни. Без значение от възрастта или пола може да зарадвате любимите си хора за рожден ден, Коледа, Нова години или дори без повод.Размер - 9смх11 см...

21,90лв.