Детски играчки, говорещи на български език

Детски играчки, говорещи на български език

Търсите интерактивни детски играчки говорещи на български език? Попаднали сте на правилното място! В нашия магазин може да откриете голям избор от играчки които говорят на български език.

Покажи :
Сортиране по:
Детски таблет-пиано на български с два екрана Ново -34%

Детски таблет-пиано на български с два екрана

Детски таблет-пиано на български с два екранаобразователен и музикален таблетДетски таблет - образователен и музикален. Играчката е подходяща за научаване на буквите, думички, цифри, основни математически функции като събиране и изваждане. Детския таблет е направен така, че да обучава по забавен, приятен и увлекателен начин вашето дете.  То би се забавлявало много с него и ще стане една от любимит..

54,29лв. 35,90лв.

Умният котарак Том - разказва приказки и пее песнички -24%

Умният котарак Том - разказва приказки и пее песнички

Умният котарак Том - разказва приказки и пее песнички            Страхотният Talking Tom ще впечатли всяко дете, че дори и Вас! Защото той е различен...Той е умен и интелигентен. Реагира на допир, издава забавни звуци както и повтаря каквото му кажете. Говори, записва, смее се, пее 10 песнички  и разказва 3 приказки на български език. Това е един страхотен подарък, на който всяко хлапе ще се з..

46,08лв. 34,90лв.

Умният будилник - играчка на бъргарски език Ново

Умният будилник - играчка на бъргарски език

Умният будилник - Образователна играчка на български езикОСНОВНИ ФУНКЦИИ:Бутон Вкл./ Изкл:Здравей! Аз съм Умният будилник.Мога да пея, знам буквите и числата.С мен лесно ще научиш да разпознаваш часовника.Хайде да играем!Песнички:Натиснете бутона за песнички, за да чуете всяка от тях (6 песнички).Мелодии:Натиснете бутона за мелодии, за да чуете всяка от тях (8 мелодии).Азбука А-Я:При всяко натиска..

34,53лв.

Образователен детски таблет на български език Ново

Образователен детски таблет на български език

Образователен детски таблет на български езикподарък за дете - момиче/момчеИскате подарък за Вашето дете, който освен забавен да е и интересен? С детския таблет получавате освен увлекателна играчка, която ще държи вниманието на детето Ви дълго, заради могото игри, и възможност то да се учи докато се забавлява. Многото функции ще му помогнат да научи азбуката, числата до 10, различни думи и др. Чуд..

34,53лв.

Музикално килимче за бебета Ново

Музикално килимче за бебета

Музикално килимче на български езикподарък за бебета    Красиво музикално килимче изцяло на български език с любимите български песнички  на всички деца. При натискане на бутоните, върху които са изобразени  животните, освен, че се чува звука на даденото животно се изрича и неговото име (например: казва "жаба" и тогава почва крякането). В играта са включени 9 български песнички,  както цели така и..

38,00лв.

Музикално килимче Ново

Музикално килимче

Музикално килимчеподарък за деца    С това забавно музикално килимче, детето Ви ще може да разпознава животните по техните звуци и да пее различни песнички на български език. Част от музикалното килимче е с бяла повърхност, където децата ще може да упражнят и художествените си умения. Най-интересната част на играта започва, когати се довърши картината и тя изсъхне - тя изчезва магически, което поз..

36,84лв.

Музикална плюшена играчка Мече Ново

Музикална плюшена играчка "Мече"

Музикална плюшена играчка "Мече"забавен подарък за деца    Плюшена играчка мече, говореща и пееща на български език. Любимите детски песнички на всички деца, идващи от сладкото плюшено меченце. Говори на български - "Обичам те!", "Да изпеем песничка". И пее любимите песнички на децата: " Чело коте книжка", "Зеленчуци, който не яде. Една от любимите музикални играчки на децата. Прекрасен подарък, с..

27,20лв.

Музикална плюшена играчка Заек Ново

Музикална плюшена играчка "Заек"

Музикална плюшена играчка "Заек"забавен подарък за деца    Плюшена играчка заек, говореща и  пееща на български език. Любимите детски песнички на всички деца, идващи от сладкото плюшено зайче. Говори на български - "Обичам те!", "Да изпеем песничка". И пее любимите песнички на децата: " Чело коте книжка", "Зеленчуци, който не яде. Прекрасен подарък, с който може да зарадвате Вашето дете, за рожден..

27,20лв.

Детски таблет – образователен на български и английски

Детски таблет – образователен на български и английскиДетски образователен таблет играчка за деца над 3 г.          Вземете изключително интересният и занимателен детски таблет за вашето дете и го зарадвайте на следващият празник. Образователния таблет е предназначен за игри и учебна цел. Освен да се забавлява с него, вашето дете ще започне да изучава числата, азбуката, да свързва различни..

44,93лв.

Детски образователен таблет Ай-Пад Ново -25%

Детски образователен таблет Ай-Пад

Детски образователен таблет Ай-Падтаблет на български и английски езикДетски таблет с образователна насоченост за деца. Той е двуезичен. Таблета спомага развитието на логическо мислене, паметта, научаването на азбуката и цифрите по приятен и забавен за детето начин. Образователните функции на таблета са разделени в 5 категории и са общо 60 на брой(изброени са по-надолу). Образователните категории ..

60,06лв. 44,90лв.

Всезнайко - интерактивна и интелактуална игра Ново

"Всезнайко" - интерактивна и интелактуална игра

Образователна игра "Всезнайко" на български езикидеалният помощник за самоподготовка    Тази страхотна и невероятна детска играчка е идеалният помощник за самоподготовка на всяко дете.  С тази интелектуална и интерактивната играчка Вашето дете ще може да усвои основна база от елементарни познания, ще се потопи в царството на цифрите и буквите, и ще може да чуе реални звуци от природата. Уникална и..

20,67лв.

Линейка със светлина и звук на български Ново

Линейка със светлина и звук на български

Бърза помощ -  играчка на батерии. Линейката се движи и има светлинна и звукова сигнализация. Механизмът на движение сменя посоката при достигане на твърда повърхност (колата сменя посоката и продължава да се движи). Привлича вниманието на детето като говори на български език.Размери на линейката: 21 см х 8 смМатериал: ABS пласмаса, металРаботи с 3бр батерии АА (може да изберете от опциите дали да..

28,76лв.

Занимателен детски смартфон с приказки и песнички Ново

Занимателен детски смартфон с приказки и песнички

Занимателен детски смартфонзабавна детска играчка    Изненадайте малчуганите си със този занимателен детски смартфон изцяло на български език. Играчката разполага с различни функции на български език, с любими на децата български приказки, гатанки, песнички, звуци, мелодии, диктофон и др. Всички бутони на дисплея са с реални функции и работят с докосване. Дисплея е 3D, шарен, с картинка на милото ..

18,36лв.

Плюшен лъв с песнички и приказка на български език Ново

Плюшен лъв с песнички и приказка на български език

Плюшен лъв с механизъм. Играчката ще бъде прекрасен подарък за Вашето дете. Ще стане негов другар и при натискане на механизма ще пее 5 песнички. Разказва още и 1 приказка. Всички функции са на български език. Плющената играчка работи с 3 батерии. (включени в комплекта)Височина на лъва: 42 см..

38,00лв.

Музикална кукла Червената шапчица на български език

Кукла Червената шапчицамузикална играчкаКуклата е любима много поколения и ще очарва Вас и детето Ви с умелото съчетание на традиции и иновативност. При първото стискане тя ще Ви заговори с нежен глас и ще чуете как Ви се представя и приканва за игра. При следващо натискане ще заеене нежна детска песен "Мама ми купи днес".Играчката съдържа музикален механизъм, който работи с батерии. На гърба ..

22,98лв.