Музикални играчки

Музикални играчки

Музикалните играчки винаги ще зарадват детето за което са предназначени. Весели и забавни интерактивните музикални детски играчки са идеален подарък за всеки малчуган. Няма дете което да не обича детски играчки особенно ако са свирещи, пеещи или говорещи. Ние избираме само най-интересните продукти в нашия интернет магазин за детски играчки.

Покажи :
Сортиране по:

Говорящ повтарящ папагал детска играчка "Пачо"

Говорящ повтарящ  папагал          Забавен говорящ повтарящ папагал имитиращ досущ гласа ви. Папагала Пачо повтаря дословно всичко което кажете с вашия глас. Това е една от най-забавните и интересни играчки която можете да подарите на детето си. Бъдете сигурни, че то много ще я хареса и няма да я остави докато не му изтощи батериите. Зарадвайте детето си с повтарящия папагал Пачо.Работи с ..

32,22лв.

Светеща калинка- нощна лампа

Светеща калинка - нощна лампа         Нощната лампа за деца с формата на калинка е страхотен подарък за малки деца и бебета. Калинката свети и има 4 различни успокояващи, успокояващи мелодии. Превръща детската стая в звездна нощ. Помага на децата да заспят бързо и спокойно.          Цветовете в които се предлага са: зелен, син, розов. Комбинацията между цветовете и режимите на работа създават..

31,07лв.

Детски таблет-пиано на български с два екрана Ново -34%

Детски таблет-пиано на български с два екрана

Детски таблет-пиано на български с два екранаобразователен и музикален таблетДетски таблет - образователен и музикален. Играчката е подходяща за научаване на буквите, думички, цифри, основни математически функции като събиране и изваждане. Детския таблет е направен така, че да обучава по забавен, приятен и увлекателен начин вашето дете.  То би се забавлявало много с него и ще стане една от любимит..

54,29лв. 35,90лв.

Светеща костенурка - нощна лампа

Светеща костенурка - нощна лампа         Нощната лампа за деца с формата на костенурка е страхотен подарък за малки деца и бебета.. Костенурката свети и има 4 различни успокояващи, успокояващи мелодии. Превръща детската стая в звездна нощ. Помага на децата да заспят бързо и спокойно.          Цветовете в които се предлага са: зелен, син, розов. Комбинацията между цветовете и режимите на работ..

28,76лв.

Хеликоптер трансформиращ се в динозавър Ново

Хеликоптер трансформиращ се в динозавър

Хеликоптер, трансформиращ се в динозавързанимателна и забавна играчка за деца    Занимателна и светеща детска играчка хеликоптер, която може да се трансформира в динозавър. Тази забавна играчка, може автоматично се трансформира в динозавър и обратно  в хеликоптер. Светещ и музикален хеликоптер, която ще привлече вниманието на всяко дете. След като се инжектира вода в брадичката на д..

42,62лв.

Танцуващ робот играчка с дистанционно - IR Robot 8 Ново -58%

Танцуващ робот играчка с дистанционно - IR Robot 8

Танцуващ робот играчка с дистанционно - IR Robot 8 подарък за момче    Танцуващият робот с дистанционно управление е интересна и забавна играчка подходяща като подарък за всяко момче. Тази уникална играчка ще може да се превърне в истинският приятел на детето Ви, който ще може да го забавлява изключително много за дълъг период от време. Всички действия на музикалният робот са придружени от заба..

116,54лв. 48,90лв.

Музикално килимче за бебета Ново

Музикално килимче за бебета

Музикално килимче на български езикподарък за бебета    Красиво музикално килимче изцяло на български език с любимите български песнички  на всички деца. При натискане на бутоните, върху които са изобразени  животните, освен, че се чува звука на даденото животно се изрича и неговото име (например: казва "жаба" и тогава почва крякането). В играта са включени 9 български песнички,  както цели така и..

38,00лв.

Музикално килимче Ново

Музикално килимче

Музикално килимчеподарък за деца    С това забавно музикално килимче, детето Ви ще може да разпознава животните по техните звуци и да пее различни песнички на български език. Част от музикалното килимче е с бяла повърхност, където децата ще може да упражнят и художествените си умения. Най-интересната част на играта започва, когати се довърши картината и тя изсъхне - тя изчезва магически, което поз..

36,84лв.

Музикална плюшена играчка Мече Ново

Музикална плюшена играчка "Мече"

Музикална плюшена играчка "Мече"забавен подарък за деца    Плюшена играчка мече, говореща и пееща на български език. Любимите детски песнички на всички деца, идващи от сладкото плюшено меченце. Говори на български - "Обичам те!", "Да изпеем песничка". И пее любимите песнички на децата: " Чело коте книжка", "Зеленчуци, който не яде. Една от любимите музикални играчки на децата. Прекрасен подарък, с..

27,20лв.

Музикална плюшена играчка Заек Ново

Музикална плюшена играчка "Заек"

Музикална плюшена играчка "Заек"забавен подарък за деца    Плюшена играчка заек, говореща и  пееща на български език. Любимите детски песнички на всички деца, идващи от сладкото плюшено зайче. Говори на български - "Обичам те!", "Да изпеем песничка". И пее любимите песнички на децата: " Чело коте книжка", "Зеленчуци, който не яде. Прекрасен подарък, с който може да зарадвате Вашето дете, за рожден..

27,20лв.

Музикална въртележка с четири кончета

Музикална въртележка с четири кончетаподарък за детеМузикална въртележка с четири кончета. Тя е чудевсен подарък за всяко дете. Музикалната въртележка с кончета е един от най-подаряваните подаръци за деца през годините. Въртележката с кончета е изработена от  PVC материал. Размери на въртележката -18 х 10 см...

25,16лв.

Куче с топка на батерии Ново

Куче с топка на батерии

Куче с топка на батериизабавна детска играчка    Забавна и занимателна детска играчка куче с топка. Музикалното куче лае и се движи във всички посоки, при наличие на препятствие завива. В комплекта е включена въртяща се светеща топка, която има светлинни ефекти в различни цветове, която я прави още по забавна. Идеален подарък за Вашият малчуган за рожден ден, имен ден, Кол..

26,05лв.

Забавно танцуващо и пеещо пате Ново

Забавно танцуващо и пеещо пате

Забавно танцуващо и пеещо патеповтарящо пате    Уникална плюшена играчка във формата на пате, която свети, танцува и пее. Невероятна и забавна играчка, която ще привлече вниманието на всяко дете. Това страхотно пате е подходяща за подарък не само за децата, но и за всеки възрастен, който желае да облекчи скуката и да отдели малко време за забава. Тя е и образователна, тъй като..

34,53лв.

Забавен танцуващ и пеещ кактус Ново

Забавен танцуващ и пеещ кактус

Забавен танцуващ и пеещ кактусповтарящ кактус    Забавна и занимателна плюшена играчка във формата на кактус в саксия. Уникална светеща, музикална и танцуваща играчка, която ще привлече вниманието на всяко дете. Тази страхотна играчка е подходяща за подарък не само за децата, но и за всеки възрастен, който желае да облекчи скуката и да отдели малко време за забава. Тя е и обра..

34,53лв.

Детски танцуващ миньон на батерии Ново

Детски танцуващ миньон на батерии

Танцуваща играчка - миньон на батериизанимателна играчка за деца    Танцуващият миньон е забавна и занимателна детска играчка, подходяща като подарък за момчета и момичета. Невероятна и уникална играчка, която може да се превърне в една от най-любимите играчки на Вашето дете. Музикалната и танцуваща детска играчка, която определено ще привлече вниманието на всички деца. Играчка..

36,84лв.

Детски самолет - светещ и музикален Airbus A380 Ново

Детски самолет - светещ и музикален Airbus A380

Детски самолет - светещ и музикален Airbus A380подарък за момчета    Детският самолет “Airbus A380”  е забавна и занимателна играчка, направена под формата на пътнически самолет, който изглежда напълно реалистичен. Музикалната играчка издава различни звуци и е със светещи елементи в различни цветове на крилата и на покрива. С тази музикална и светеща  играчка..

25,29лв.

Детски образователен таблет Ай-Пад Ново -25%

Детски образователен таблет Ай-Пад

Детски образователен таблет Ай-Падтаблет на български и английски езикДетски таблет с образователна насоченост за деца. Той е двуезичен. Таблета спомага развитието на логическо мислене, паметта, научаването на азбуката и цифрите по приятен и забавен за детето начин. Образователните функции на таблета са разделени в 5 категории и са общо 60 на брой(изброени са по-надолу). Образователните категории ..

60,06лв. 44,90лв.

Линейка със светлина и звук на български Ново

Линейка със светлина и звук на български

Бърза помощ -  играчка на батерии. Линейката се движи и има светлинна и звукова сигнализация. Механизмът на движение сменя посоката при достигане на твърда повърхност (колата сменя посоката и продължава да се движи). Привлича вниманието на детето като говори на български език.Размери на линейката: 21 см х 8 смМатериал: ABS пласмаса, металРаботи с 3бр батерии АА (може да изберете от опциите дали да..

28,76лв.

Занимателен детски смартфон с приказки и песнички Ново

Занимателен детски смартфон с приказки и песнички

Занимателен детски смартфонзабавна детска играчка    Изненадайте малчуганите си със този занимателен детски смартфон изцяло на български език. Играчката разполага с различни функции на български език, с любими на децата български приказки, гатанки, песнички, звуци, мелодии, диктофон и др. Всички бутони на дисплея са с реални функции и работят с докосване. Дисплея е 3D, шарен, с картинка на милото ..

18,36лв.

Детска китара със струни Ново

Детска китара със струни

Детска китара с красив класически дизайн. Играчката инструмент е с четири струни и перце. То е захванато на въженце, за да не се загуби. Зарадвайте бъдещия музикант в детето си с един от най-харесваните музикални инструменти - акустична китара.Размери с опаковката: 20 см х 7 см х 59 смИграчката се предлага в няколко нюанса на кафявото. Изпраща се според моментната наличност...

25,29лв.

Плюшена музикална играчка жаба с надпис "LOVE”

Плюшена музикална играчка жаба със сърце и надпис "LOVE”подарък за Свети Валентин           Плюшената музикална играчка жаба е подходяща както за подарък за дете, така и за подарък за момиче. Жабата е със сърце в ръцете си. Когато я натиснете по тялото тя казва „I LOVE YOU“. Изработена е от качествен плюш. Музикалната жаба е чудесен подарък и за деня на влюбен..

13,74лв.

Пеещо и танцуващо цвете

Забавно музикално, пеещо и танцуващо цвете, което може да оправи настроението ви за минути.Изненадайте приятел или близък работещ в скучна обстановка с това зареждащо с настроение цвете или си го вземете за офиса да ви разведри, когато сте най-изморени или отегчени от работата. Вижте и видео:   Материал: платРазмери 35х13x13 см.Работи на батерии ..

50,82лв.

Ходещ еднорог с крила Ново

Ходещ еднорог с крила

Играчка ходещ еднорог със светлини и звук. Симпатичен приятел за Вашето дете. Неговият нов другар издава звуци като истински кон. Размахва криле и свети - красива и забавна играчка.Предлага се в два цвята - бял и розов. Ако желаете конкретен модел, моля посочете при поръчката. Ако не направите уточнение, ще се изпрати на случаен принцип.Височина: 21 смЕднорогът работи с 3 батерии АА. За деца ..

33,38лв.