Плюшени играчки

Плюшени играчки

В категорията ще откриете плюшени играчки - обикновени, пеещи, танцуващи, както и такива които пеят и танцуват едновременно. Чудесен подарък за малки и големи!Покажи :
Сортиране по:

Сърца с надписи - подарък за 14-ти февруари

            Сърца с надписи         Красиви и закачливи сърца от текстил снадписи. Независимо дали като декорация или подарък за Деня на влюбените сърцата винаги са задължителен елемент. Покажете любовта си с тези забавни и сладки мини възглавнички.Материал    Текстил Размер        16х11 см. ..

9,12лв.

Сладко плюшено коте Hello Kitty Ново

Сладко плюшено коте Hello Kitty

Сладко плюшено коте Hello Kittyподарък за любим човекКрасиво плюшено коте държащо цвете. Подходящ подарък за Свети Валентин и всеки друг празник за любим човек. Все пак кой не обича Hello Kitty? На играчката е избрдирано Love you always - "Обичам те завинаги". То ще напомня на обичния Ви човек чувствата Ви към него.Височина на играчката: височина - 30 см; ширина - 21 см.Материал: плюш и пълнежВижт..

24,14лв.

Плюшено мече със сърце - Обичам те

Плюшено мече със сърце - Обичам теподарък за 14-ти февруари    Изключително красиво и сладко и плюшено бяло мече, което държи червено сърце. На сърцето е избродиран надпис "Te amo", което в превод означава "Обичам те". Сърцето е в червен цвят и както и ушичките и долните лапи на мечето е от блестящ материал. Мечето е с червена панделка. Страхотен подарък за Свети Валентин, р..

10,28лв.

Плюшено мече с любовен надпис - розово Ново

Плюшено мече с любовен надпис - розово

Плюшено мече с любовен надпис - розовоПодарък за Свети ВалентинСладко розово плюшено мече, което сържи бонбон или сърце. На него има бродиран надпис - Love, I love you, Sweet on you и др. Подходящ подарък както за дете, така и за възрастен любим човек. С него ще зарадвате човека до себе си ще покажете, че го обичате. Мечетата са различни модели - с различни сърца или бонбони с различни надпис..

22,98лв.

Плюшено зайче със сърце - Обичам те Ново

Плюшено зайче със сърце - Обичам те

Плюшено зайче със сърце - Обичам теподарък за Свети ВалентинСладко плюшено бяло зайче, което държи сърце в лапички. На сърцето е избродирано Te amo, което в превод значи обичам те.  Сърцето е в червен цвят и както и ушичките и долните лапи на зайчето е от блестящ материал. Заекът е с червена панделка. Чудесен подарък за Свети Валенти, рожден ден или друг повод за любим човек. Може да е както ..

10,28лв.

Плюшена играчка заек със сърце – подарък за Свети Валентин Ново

Плюшена играчка заек със сърце – подарък за Свети Валентин

 Плюшена играчка заек със сърце – подарък за Свети ВалентинПодарък за 14 ти февруари Сладка плюшена играчка заек с червено сърце с надпис “Love you”подходящ като подарък за Свети Валентин. Изненадайте любимият си човек, с този невероятен подарък за деня на влюбените.  Червеното, розовото и сърцата ще направят подаръка Ви незаменим, защото те са най-големите символите на любовта. Идеален пода..

17,21лв.

Плюшена възглавничка "I love you"

Подарък за Свети Валентинплюшена възглавничка "I love you"           Чудесен любовен подарък за вашата половина за празника на влюбените – Свети Валентин. Зарадвайте гаджето си с възглавничка на която да спи през цялата година и надпис на нея “I LOVE YOU”. Винаги е хубаво да покажеш колко обичаш човека до себе си. С този подарък ще му го напомняш за дълго време напред. Избери за него/..

18,36лв.

Забавно танцуващо и пеещо пате Ново

Забавно танцуващо и пеещо пате

Забавно танцуващо и пеещо патеповтарящо пате    Уникална плюшена играчка във формата на пате, която свети, танцува и пее. Невероятна и забавна играчка, която ще привлече вниманието на всяко дете. Това страхотно пате е подходяща за подарък не само за децата, но и за всеки възрастен, който желае да облекчи скуката и да отдели малко време за забава. Тя е и образователна, тъй като..

34,53лв.

Забавен танцуващ и пеещ кактус Ново

Забавен танцуващ и пеещ кактус

Забавен танцуващ и пеещ кактусповтарящ кактус    Забавна и занимателна плюшена играчка във формата на кактус в саксия. Уникална светеща, музикална и танцуваща играчка, която ще привлече вниманието на всяко дете. Тази страхотна играчка е подходяща за подарък не само за децата, но и за всеки възрастен, който желае да облекчи скуката и да отдели малко време за забава. Тя е и обра..

34,53лв.

Плюшена възглавчника сърце емотиконка с крила - подарък за Свети Валентин Ново

Голяма плюшена възглавничка сърце емотиконка с крила - подарък за Свети Валентин

Плюшена възглавничка сърце емотиконка с крила - подарък за Свети Валентинподарък за Свети ВалентинЗабавна плюшена възглавчника във формата на сърце - емотиконка с крила. Идеалният подарък за вашата половинка за Свети Влаентин. Това е един по-нестандартен вариант на валентинските възглавнички, които са сред най-често подаряваните подаръци за 14-ти февруари.  Усмихнатата емотиконката с кри..

21,83лв.

Голям плюшен заек със сърце за влюбени Ново

Голям плюшен заек със сърце за влюбени

Голям плюшен заек със сърце за влюбениподарък за Свети ВалентинМек и приятен за гушкане голям заек. Той ще предизвика у половинката ви усмивки и добро настроение. За разлика от други страшни и кръвожадни животни, зайчетата са определено от едно от най-милите същества на света. Сладко и пухкаво, как да не го гушнеш. Наистина прекрасен начин да покажеш любовта си. Казва го и самият заек - дрържейки ..

58,79лв.

Възглавничка с обръщащи се паети и надпис LOVE Ново

Възглавничка с обръщащи се паети и надпис LOVE

Подарък за Свети ВалентинСладка модерна възглавничка във форма на сърце с надпис LOVE, подходяща за подарък за Денят на влюбените. Предната страна на възглавничката е украсена с паети, които се обръщат и сменят цвета си. Покажете любовта си към важните за Вас хора. Размери: 16 х 17 см.Възглавничката е с възможност за окачване.Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за подаръц..

9,12лв.

Възглавничка LOVE сърце със стрела Ново

Възглавничка LOVE сърце със стрела

Възглавничката е както чудесен подарък, така и страхотен аксесоар за дома. Бяла квадратна възглавничка с красив дизайн. Червено сърце пронизано със стрела, а в средата има надпис LOVE. Размер: 40 х 40 см. Материал: текстил и пълнежВсички изображения и текстове в този уеб сайт са обект на авторско право, собственост на PODOBRO.COM. Използването им е забранено без  разрешение.Този продукт не е детск..

28,76лв.

Антистрес фиджет - Двулицево чудовище Ново

Антистрес фиджет - Двулицево чудовище

Антистрес фигжетите са новата мания. Симпатични плюшени чудовища с две лица. Можете да ги обръщате според настроението си. Материал: плюш и пълнежРазмери: 15х14 см. Двулицевите чудовища се предлагат в различни цветове - ако желаете определен цвят, посочете в коментар към поръчката и при наличност ще изпратим. Ако не е посочен коментар, се изпращат на случаен принцип...

14,90лв.

Антистрес фиджет - октопод с две лица Ново

Антистрес фиджет - Двулицев октопод

Антистрес фиджетите са новата мания. Симпатични плюшени октоподи с две лица. Можете да ги обръщате според настроението си - едното лице е усмухнато, а другото намусено. Двулицевите октоподи са светещи и музикални.Материал: плюш и пълнежРазмери: 18 х11 см. Двулицевите октоподи се предлагат в различни цветове - ако желаете определен цвят, посочете в коментар към поръчката и при наличност ще изп..

14,90лв.

Голям плюшен надпис LOVE - подарък за Свети Валентин

Голям плюшен надпис LOVEподарък за Деня на Влюбените       Кой не обича плюшките? Ако като с тях е изписано "LOVE", това се превръща в идеалния подарък за 14-ти февруари. Един красив и в същото време закачлив начин да кажете на половинката си "Обичам те". А всеки очаква точно тези думи за Деня на влюбените нали?  Височина (без закачалката): 100см.Вижте&nbs..

31,19лв.

Забавен подарък за Свети Валентин сърце с ръчички

Сърце с ръчичкизабавен и интересен подарък за Свети Валентин          Закачлив и интересен начин да изненадаш любимия човек с подарък за 14-ти февруари -  сладко сърце с ръчички и надписи I LOVE YOU по него. Сърцето е с протегнати ръчички символизиращи любовта, която сте готови да дадете на вашия любим човек. Ако искате да подарите един оригинален подарък за С..

17,21лв.

Двойка плюшени калинки върху сърце - подарък за Деня на влюбените

Двойка плюшени калинки върху сърце Кое момиче не се радва на плюшени играчки? Сладка двойка калинки - прекрасен подарък за Свети Валентин. Символизиращите двойка влюбени калинки са върху сърце. Размер: 23см. х 24см.  Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.  Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлежности PODOBRO.COM..

19,52лв.

Голяма възглавничка във формата на сърце – подарък за Свети Валентин Ново

Светеща възглавничка във формата на сърце – подарък за Свети Валентин

Подарък за 14-ти февруари   Един сладък и наистина гушкав подарък за Свети Валентин. Светеща любовна възглавница във формата на сърце е с вградени LED светлини, които светят в различни цветове. Също има бродиран надпис I love you – какъв по – подходящ начин да кажеш „обичам те“?Зарадвайте любимия си човек с този прекрасен подарък за рожден ден, 8-ми март, годишнина или без повод.Мат..

28,76лв.

Голяма плюшена червена роза – подарък за жена Ново

Голяма плюшена червена роза – подарък за жена

Плюшено цвете – подарък за Свети Валентин, деня на жената или друг поводПодарък за любима жена – какво по - добро от цвете. Жените обичат цветята, а червената роза е класика. Тази закачлива плюшка е особен вид роза – тя няма нито да увехне с времето, нито има бодли.  Затова тя е един чудесен  начин да покажете любов към любима, приятелка, майка или друга скъпа жена. Ще продължи да ..

9,12лв.

Възглавничка сърце казващо I love you Ново

Възглавничка сърце казващо I love you

Подарък за Свети ВалентинНаправете прекрасен подарък за Свети Валентин на любимия си човек. Сърцата, червеното и розовото съпътстват неотлъчно празника. Мека , красива и удобна декоративна възглавничка сърце с механизъм. При натискане казва I love you.  Декорирана и с малки розови сърца. Тази голяма червена възглавничка във формата на сърце е чудесен начин да зарадваш някого.&..

27,29лв.

Подарък за Свети Валентин - голяма плюшена възглавничка сърце

Подарък за Свети Валентинголяма плюшена възглавничка във формата на сърце с надпис            Един от най-подходящите подаръци за вашата половина за празника на влюбените – Свети Валентин. Зарадвайте гаджето си с възглавничка във формата на сърце на която да спи през цялата година.  Винаги е хубаво да покажеш колко обичаш човека до себе си. ..

24,14лв.

Плюшена музикална играчка жаба с надпис "LOVE”

Плюшена музикална играчка жаба със сърце и надпис "LOVE”подарък за Свети Валентин           Плюшената музикална играчка жаба е подходяща както за подарък за дете, така и за подарък за момиче. Жабата е със сърце в ръцете си. Когато я натиснете по тялото тя казва „I LOVE YOU“. Изработена е от качествен плюш. Музикалната жаба е чудесен подарък и за деня на влюбен..

13,74лв.

Плюшена кутия с мече – оригинален подарък за Свети Валентин Ново

Плюшена кутия с мече – оригинален подарък за Свети Валентин

Подарък за жена за 8-ми март / 14-ти февруариСладка плюшена кутия с  ръчички и крачета на долната част и глава на мече на капака. Една необичайна и интересна кутийка в червено и черно. Сама по себе си страхотен подарък, който би изглеждал чудесно на всеки рафт със сувенири. Може да я използвате и за да поднесете бижу,  любовно писмо, билети за почивка или друг подарък. На кутията и..

9,12лв.

Плюшен лъв с песнички и приказка на български език Ново

Плюшен лъв с песнички и приказка на български език

Плюшен лъв с механизъм. Играчката ще бъде прекрасен подарък за Вашето дете. Ще стане негов другар и при натискане на механизма ще пее 5 песнички. Разказва още и 1 приказка. Всички функции са на български език. Плющената играчка работи с 3 батерии. (включени в комплекта)Височина на лъва: 42 см..

38,00лв.

Голяма плюшена панда - подарък за жена за Свети Валентин Ново

Голяма плюшена панда - подарък за жена за Свети Валентин

Голяма плюшена пандаподарък за жена за Свети ВалентинПандите са толкова сладки животни, кой не би се зарадвал да има една, която може да гушка. Тази голяма плюшена играчка е мека и красива. Подходяща за подарък както на любимата жена  по повод Денят на влюбените Свети Валенти или 8 - ми март, а защо не и без повод. Би била страхотен акцент в дома й. И всеки път, когато я гушне, ще се сещ..

103,60лв.

Възглавничка във формата на сърце с надпис – “ I Love you “ – подарък за Свети Валентин Ново

Възглавничка във формата на сърце с надпис – “ I Love you “ – подарък за Свети Валентин

Възглавничка във формата на сърце с надпис – “ I Love you “ – подарък за Свети ВалентинПодарък за 14 ти февруари    Голяма червена възглавничка във формата на сърце с бял надпис „ I love you “ подходяща като подарък за деня на влюбените. Ако Вашата половинка харесва меките и сладки плюшени играчки, тази красива възглавничка е идеалният подарък за нея. Мека и удобна..

19,52лв.

Плюшено сърце с надписи Love - малко

Плюшено сърце с надписи LoveПрекрасен подарък за любим човек - кой не би се зарадвал на сладко плюшено сърце!Материал: текстилРазмер: 18 см. х 15 см.  Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.  Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлежности PODOBRO.COM ..

5,66лв.

Пеещо и танцуващо цвете

Забавно музикално, пеещо и танцуващо цвете, което може да оправи настроението ви за минути.Изненадайте приятел или близък работещ в скучна обстановка с това зареждащо с настроение цвете или си го вземете за офиса да ви разведри, когато сте най-изморени или отегчени от работата. Вижте и видео:   Материал: платРазмери 35х13x13 см.Работи на батерии ..

50,82лв.

Възглавничка с надпис LOVE и пухчета

Възглавничка с надпис LOVE и пухчетаЗарадвайте половинката си със сладка възглавничка с надпис LOVE. Направете празника си още по - специален.  Материал: текстил Размери: 30 см. х 24 см. Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлежности PODOBRO.COM      ..

19,52лв.