Икономически игри

Икономически игри

Икономическите игри са подходящи за развитието на добри математически познания, бързо пресмятане, развиване на ума, съобразителност и уменията за вземане на решения. Икономическите игри тип монополи са изключително добро решение за подарък на дете или възрастен. Мотивът за печалба е силно подчертан и поражда огромен интерес към този тип игри с пари. Възможността да играеш с приятели и семейство е другия фактор правещ икономическите игри тип монополи толкова приятни за игра. Те са чудесен повод да се съберете с приятели за няколко часа без да скучаете нито за минута. Бизнес игрите са най-предпочитаните игри в света за игра или за подарък поради липсата на ограничение във възраста на играчите. В България на пазара те са представени от производителя PlayLand.

 
Покажи :
Сортиране по:

"Европолия за момчета" - икономическа семейна игра

Икономическа семейна игра "Европолия за момчета"          "Европолия за момчета" е бизнес игра за деца над 10 години . Играчите трябва да приложат уменията си за създаване на бизнес стратегия. Играта развива мисленето, вниманието, паметта, умението да се прилагат различни тактики. В процеса на играта , играчите купуват и приватизират различни обекти и с помощта на получените траншове от Евроба..

18,36лв.

"Европолия България" голяма - икономическа семейна игра

Икономическа семейна игра "Европолия България" голяма"Европолия България" е бизнес игра за възрастни и деца над 10 години . Играчите трябва да приложат уменията си за създаване на бизнес стратегия. Играта развива мисленето, вниманието, паметта, умението да се прилагат различни тактики. Идеята на играта  е играчите да приватизират различни обекти в България, и чрез траншове, получени от Евробанка д..

20,67лв.

Икономическа игра "Барел"

Икономическа игра "Барел" В процеса на играта, както и в реалния живот, по пътя ще има приятни изненади и трудности. Играчът, правилно преценил своите възможности и изградил вярна стратегия, успява да продаде всичките си барели и да спечели играта.Комплектът съдържа: • Игрално поле; • Ценови калкулатор; • 24 карти • 60 банкноти • 84 жетона • Зар • 4 барела • 16 конусаРазмери на опаковкат..

32,92лв.

"Европолия България" малка - икономическа семейна игра

Икономическа семейна игра "Европолия България" малка            "Европолия България" е бизнес игра за възрастни и деца над 10 години . Играчите трябва да приложат уменията си за създаване на бизнес стратегия. Играта развива мисленето, вниманието, паметта, умението да се прилагат различни тактики. Идеята на играта  е играчите да приватизират различни обекти в България, и чрез траншове, получен..

18,36лв.

"Европолия Класик" голяма - икономическа семейна игра

Икономическа семейна игра "Европолия Класик" голяма          "Европолия Класик"  е бизнес игра за възрастни и деца над 10 години . Играчите трябва да приложат уменията си за създаване на бизнес стратегия. Играта развива мисленето, вниманието, паметта, умението да се прилагат различни тактики. В процеса на играта , играчите приватизират различни обекти и с помощта на получените траншове от Евро..

20,67лв.

"Европолия за момичета" - икономическа семейна игра

Икономическа семейна игра "Европолия за момичета"          "Европолия за момичета" е бизнес игра за деца над 10 години . Играчите трябва да приложат уменията си за създаване на бизнес стратегия. Играта развива мисленето, вниманието, паметта, умението да се прилагат различни тактики. В процеса на играта , играчите купуват и приватизират различни обекти и с помощта на получените траншове от Евро..

18,36лв.

Игра - Източна приказка

Източна приказкаикономическа игра за децаИзточна приказка супер забавна и занимателна  игра за Вашето дете. Може да го изненадате за рожденния му ден и много други различни поводи. Впуснете се в един призрачен свят.Както повечето игри, задължително е да има водещ. Играчите трябва да се подготвят за дълго пътуване, за което ще им трябва вода, оръжие и карта посочваща изхода. Като по своя път те мог..

17,21лв.