Станчета и ластици за плетене

Станчета и ластици за плетене

Станчета и ластици за плетене на гривни

          Гривните от ластици за нула време завладяха малки и големи и станаха най-популярното занимание на децата, а и на някои по-големи също има стана хоби. Предлагаме на вашето внимание така популярните силиконови ластици за плетене на гривни във всички цветове. Освен тях ще са Ви необходими и станчета за плетене на гривните, които са няколко модела - тройно станче разглобяемо, което може да стане на много голям стан като се съедини с още едно или няколко станчета, подходящи за повечето модели гривни и други фигурки от ластици;  малки кръгли станчета, подходящи за някои модели гривни и плетки. При са налични и черни, бели и червени силиконови ластици за плетене на гривни, които са по-рядко срещани от другите.

Покажи :
Сортиране по:

Станче за плетене на гривни и комплект силиконови ластици за плетене

 Станче и ластици за плетене на гривни    Включете се в новата мания и окичете китките си с ярки силиконови гривни, изработени изцяло от гумени ластичета. С комплекта за плетене ще може да вплитате стотици гумени ластичета в интересни плетки и дизайни, с които ще зашеметите приятелите си. Направете множество гривнички и ги подарете на приятели и познати. С такъв страхотен п..

14,90лв.

Ластици за плетене 200 бр. -70%

Ластици за плетене 200 бр.

Силиконови ластици за плетене на гривни 200 бр.          С такъв страхотен подарък може да зарадвате детото си, което не само ще изработва само бижутата си, но може и Вие да участвате. Включете се в новата мания и окичете китките си с ярки силиконови гривни, изработени изцяло от гумени ластичета. Ще можете да вплитате стотици гумени ластичета в интересни плетки и дизайни, с които ще зашеметите..

3,35лв. 0,99лв.

Комплект ластици за направата на гривни - разноцветни

Комплект ластици за направата на гривни - разноцветни. Комплектът включва цветни 200бр. ластици, кукичка и S-образни прозрачни закопчалки. Различни цветове. Как да си направите ластична гривна - може да видите тук.   ..

3,28лв.