Фиджет игри

Фиджет игри

В днешния забързан свят, стресът тормози все повече хора. Едни го потискат с физическо натоварване, други с вредни навици, трети пък се забавляват с алтернативи като стрес топки или въртене на фиджет спинъри, POPit и други.
Фиджет спинърите и попит игрите са чудесно решение по време на задръстване, когато чакате на спирката или скучаете по време на лекция. Подходящи са както за възрастни, така и за младежи и деца. Това е хита  сред тийнейджърите. Фиджет фигурата е удобна, компактна, лесена за употреба и много интересна. Освен всичко друго е достъпна, поради ниската си цена и завладява масово малки и големи. 

Покажи :
Сортиране по:
Фингърборд - Скейтборд, Уейвборд или ролери за пръсти Ново

Фингърборд - Скейтборд, Уейвборд или ролери за пръсти

    С фингърборда се изпълняват страхотни трикове с пръсти, заобикалат се конуси и други предмети. От опциите може да избетере между 3те вида играчки за пръсти:Скейтборд за пръсти:  Комплектът съдържа: скейтборд, резервни колела, отвертка, конуси и обувки.Уейвборд за пръсти: Комплектът съдържа: уейвборд, конуси, допълнителни аксесоари за смяна.Ролери за пръсти: Комплектът съдържа: миниатюрна верси..

4,90лв.

попит игра Ново

Фиджет топка пъзел

Фиджет игрите са новата мода по света. Топката пъзел е нов вариант на така познатото кубче на Рубик или в случая топчето на Рубик. Разместете цветовете и след ги върнете обратно по местата им. Всяко е отбелязано с цветен кръг. Материал: PVCДиаметър: 6 см. ..

13,74лв.

Фиджет спинер с бутони

Фиджет спинер с бутони Фиджет спинерът е модерна играчка за всеки свободен момент, който имате!  Известна е с това, че намаля стреса и подобрява концентрацията. Малкият й размер позволява да я носите навсякъде с Вас, също така е и тиха, което позволява да релаксирате с нея без да обезпокоявате хората около Вас. Този fidget spinner е с бутони за натискате, въртене, цъкане.  ..

10,28лв.

Стъклено топче в мрежа Mesh and Marble Fidget Toy Ново

Стъклено топче в мрежа Mesh and Marble Fidget Toy

Фиджет играчките са новата мания. Използват се като начин да намалят стреса, да се увеличи чувството на спокойствие. Стъкленото топче е затворено в мрежа, наречено още Mesh and Marble fidget toy.Предлагат се различни цветове - ако желаете определен цвят, посочете в коментар към поръчката и при наличност ще изпратим. Ако не е посочен коментар, се изпращат на случаен принцип...

5,66лв.

попит игра Ново

Антистрес фиджет Симпъл Димпъл / Fidget simple dimple

Антистрес фиджет игра Симпъл Димпъл. Може да използвате само, за да вдлъбвате произволни балончета и така да освободите излишната енергия. Предлага се в няколко варианта: фигура с две цветни "копчета" и метален карабинер; фигура с три балончета и метален карабинер; фигура с пет различни по големина и цвят балончета. Фиджетите с карабинер са идеални за закачане на ключодържтел или раница, така ще с..

6,81лв.

логическа игра за двама Ново

Антистрес фиджет игра Pop IT цветна

Антистрес фиджет игра Pop IT в квадратна форма. Може да използвате само, за да вдлъбвате произволни балончета и така да освободите излишната енергия. Или да ираете с партньор и развивате логиката и концентрацията. От опциите може да изберете дали желаете попит в цветовете на дъгата или шарен камуфлажен вариант.Правила на играта ПОП ИТ със състезателен елемент:- редувайте се с другия играч да натис..

11,43лв.

логическа игра за двама Ново

Антистрес фиджет игра Pop IT - Магически

Антистрес фиджет игра Pop IT в квадратна форма. Магически попит - променя си цвета от светлината. В помещение с изкуствена светлина играчката е бяла. "Магията" става, когато го изнесете на слънце. Цветовете започват да се появяват. Може да използвате само, за да вдлъбвате произволни балончета и така да освободите излишната енергия. Или да ираете с партньор и развивате логиката и концентрацият..

11,43лв.

логическа игра за двама Ново

Антистрес фиджет игра Pop IT

Антистрес фиджет игра Pop IT в квадратна форма. Може да използвате само, за да вдлъбвате произволни балончета и така да освободите излишната енергия. Или да ираете с партньор и развивате логиката и концентрацията. Правила на играта ПОП ИТ със състезателен елемент:- редувайте се с другия играч да натискате балончетата, само в един ред; - балончета трябва да са едно до друго, не може да пр..

10,28лв.

Антистрес фиджет - Двулицево чудовище Ново

Антистрес фиджет - Двулицево чудовище

Антистрес фигжетите са новата мания. Симпатични плюшени чудовища с две лица. Можете да ги обръщате според настроението си. Материал: плюш и пълнежРазмери: 15х14 см. Двулицевите чудовища се предлагат в различни цветове - ако желаете определен цвят, посочете в коментар към поръчката и при наличност ще изпратим. Ако не е посочен коментар, се изпращат на случаен принцип...

14,90лв.

Антистрес фиджет - октопод с две лица Ново

Антистрес фиджет - Двулицев октопод

Антистрес фиджетите са новата мания. Симпатични плюшени октоподи с две лица. Можете да ги обръщате според настроението си - едното лице е усмухнато, а другото намусено. Двулицевите октоподи са светещи и музикални.Материал: плюш и пълнежРазмери: 18 х11 см. Двулицевите октоподи се предлагат в различни цветове - ако желаете определен цвят, посочете в коментар към поръчката и при наличност ще изп..

14,90лв.

Антистрес играчка Безкраен куб Infinity Cube

Антистрес играчка безкраен кубInfinity Cube оригинален подарък Антистрес играчка Безкраен куб Infinity Cube. Най-новата мания в антистрес фиджет играчките за малки и големи. На където и да звъртите квадратите те винаги ще Ви изненадат с нова посока на движение. Идеалното средство да занимавате пръстите си докато сте под напрежение.Размери на играчката в състояние Куб - 4х4х4 см, в разгънато състоя..

11,43лв.

Нова, модерна антистрес играчка за малки и големи  - Спинер -65%

Нова, модерна антистрес играчка за малки и големи - Спинер

Фиджет СпинерНай - новата мания на 2017г. е спинер. Независимо от името и произношението - Спинер, Спинър, Фиджет Спинър, това е антистрес играчка, която подобрява концентрацията и фината моторика. Полезна както за децата, така и за възрастните - в най-стресовите ситуации е разпускащо занимание. Fidget Spinner е един интересен и забавен начин да убиете стреса - замества успешно ..

11,43лв. 4,00лв.

Кръгъл петосов фиджет спинър - новата мания на 2017г.

Кръгъл петосов фиджет спинър с цветя Най-новият хит сред тийнейджърите за 2017 година. Идеалното решение за отпускане и "смъкване на напрежението.". Фиджет спинърите са подходящи по време на досадните задръствания, в автобуса, на спирките или в чакане на някоя приятелка. Джаджите са компактни, лесни за употреба, в различни модели и най-важното на достъпна цена. Спинърите са подходящи както..

13,74лв.