Фокуси

Фокуси

Пренесете у дома и сред приятели древното изкуство на магията и тайнственото с магическите комплекти за фокуси. В магическите комплекти ще отркриете едни от най-добрите фокуси и игри с магия, известни в света - фокуси с вълшебна магическа пръчка, трикове с карти, фокуси с карти, магически пръст, фокуси с въжета. Запознайте с различните видове магии и фокуси.Магическите комплекти са произведени само от български фирми.

Покажи :
Сортиране по:

Магически комплект фокуси Magic show 2

Магически комплект фокуси Magic show 2комплект с 35 фокуса           С "Magic show 2" ще се докоснете до мистерията на илюзионното изкуство, а предложените 35 фокуса са от неговия висш пилотаж. Очакват ви забавни трикове с магическа пръчка, вълшебен палец, фокуси с пари и много други изненади. Подробните инструкции приложени към комплекта ще ви помогнат да усвоите тънкостите при демонстрац..

22,98лв.

Магически комплект фокуси Magic show 1

Магически комплект фокуси Magic show 1комплект с 35 фокуса          Кой не е онемявал пред чудноватите, внезапно изчезващи или появяващи се от нищото предмети. Забавни, интересни и загадъчни фокусите в "Magic show 1" ще ви позволят да надникнете от другата страна на завесата, там където мистиката на илюзионното изкуство се разбулва. С помоща на реквизита съдържащ се в магическия комплект о..

22,98лв.

Магическа кутия с 18 фокуса

Магическа кутия с 18 фокуса          Вземете магическата кутия и се научете да правите някои от най-интересните и впечетляващи номера с карти, банкноти или листчета. Научете как ръцете ви да станат по-бързи от погледа на публиката и къде се крият тайните на факирите. Очаровайте вашите близки и приятели с номерата с карти и магическа кутия и не забравяйте да включвате и тях в шоуто. Вашият пъте..

13,74лв.

55 трика с класически карти - комплект за фокуси

55 трика с класически картикомплект с фокуси          С помощта на комплекта „Забавни фокуси с класически карти“ ще придобиете познания за 55 от най-разпространените трикове с карти. За вас вече няма да е загадка как мистериозно изчезва или се появява карта от ръкава на фокусника, как се прави фалшиво размесване, приплъзване, форсиране и т. н. Усъвършенствайте номера с карти и впечетлете лесно..

16,05лв.

50 магически трика - комплект за фокуси

50 магически трика комплект за фокусиСтрахотен подарък за всяко дете - бъдещ фокусник. С повод или без зарадвайте вашето дете, което забавлявайки се ще учи нови неща."50 магически трика" е комплект, съдържащ едни от най-добрите фокуси, известни в света. Той ще ви приобщи към прекрасния свят на фокусите. В кутията ще откриете основните атрибути, необходими за вашите фокуси, а също така..

20,67лв.

Вълшебни рингове комплект за фокуси

Комплект за фокуси вълшебни рингове          С комплекта “Вълшебни рингове” ще усвоите основните движения с ринговете, благодарение на подробните инструкции със снимков материал включени към него. След кратки упражнения пред огледалото, ще се превърнете в най-желаната компания за всяко парти. Ако искате да приковете вниманието на вашите приятели и познати, това е подходящия комплект. Всички пр..

12,59лв.

Комплект за фокуси "100 магически трика"

100 магически трика Комплект за фокусиНевероятният комплект със 100 фокуса е начин да запознаете вашето дете с чудния свят на магията. "Магически трикове" е комплект, съдържащ един от най-добрите фокуси, известни в света. В кутията ще намерите основните атрибути необходими за вашите фокуси, а също така и подробно описане как да бъдат направени. Освен тях ви очакват и още много други интересни ..

24,14лв.

Комплект за фокуси с пари и магическа пръчка Ново

Комплект за фокуси с пари и магическа пръчка

Комплект за фокуси с пари и магическа пръчкаMoney magic         Парите са притегателни за много хора по света. Всеки би искал да може да ги кара да се появяват и изчезват от нищото. Но това умение е само за най-добрите магьосници. С този комплект ще можете да се впуснете в тайните на повече от 25 магически трика. За да може да се превърнете в истински фокусник в ..

20,67лв.