Магически чаши

Магически чаши


Покажи :
Сортиране по:
Термо чаша с картинка Слънчевата система Ново

Термо чаша с картинка Слънчевата система

Термо чаша с картинка Слънчевата системамагическа чаша - континентите на ЗемятаЧерна термо чаша с картинка, на която е изобразена Слънчевата система с планетите на Земята. Също така на магическата чаша има надписи  на наименования на планетите. Посочени са и разположенията на самите планети. Когато  започнете да наливате горещи напитки в нея, картинката се променя и се показва картина с ..

11,90лв.

Термо чаша РЕЗЕРВОАР за ГОРИВО

Термо чаша РЕЗЕРВОАР за ГОРИВОБъдете оригинални - подарете не просто чаша за кафе или чай, а такава със специален ефект. Наглед чаша обикновена чаша, но когато налеете гореща течност в нея, се показва в червено по скалата нивото за течността, така както в колата се отбелязва нивото на гориво. Прекрасен подарък за всеки повод. Термо чаша РЕЗЕРВОАР за ГОРИВО - 300мл./ керамика/. Напълне..

11,90лв.

Магическа термо чаша I LOVE YOU Изчерпан

Магическа термо чаша I LOVE YOU

Магическа термо чаша I LOVE YOUБъдете оригинални - подарете не просто чаша за кафе или чай, а такава със специален ефект. Кажете на любимия си човек "Обичам те" по неочакван начин. Наглед чаша с черна картинка, но когато налеете гореща течност в нея, се показва червено сърце и послание "I LOVE YOU". Прекрасен подарък за всеки повод.Магическа термо чаша "I LOVE U" - 300мл./ керамика/. Напъ..

7,00лв.