Никулден

Никулден

В категорията "Никулден" ще откриете различни и разнообразни подаръци подходящи за празника на рибарите, моряците, търговците, банкерите, денят на Бургас и именният ден на Николай – Никол, Никола, Нейчо, Николина, Николета, Кольо, Нина, Ния и др. - Никулден. 

Покажи :
Сортиране по:
Чаша - "Баш Майстор Рибар" - подарък за Никулден Ново

Чаша - "Баш Майстор Рибар" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и рисунка на рибарЗабавна, супер оригинална чаша - Баш Майстор Рибар Много интересна и удобна чаша с карикатура на рибар и надпис "Баш Майстор Рибар" от другата страна. Оригинален и забавен подарък за Вашите близки хора - рибари. Изработена от порцелан и разполагаща с удобна дръжка, чашата "Баш Майстор Рибар" е подходяща за подарък за Никулден, както и за всички оста..

7,90лв.

чаша - "Баш Майстор Рибар" - подарък за Никулден Ново

чаша - "Баш Майстор Рибар" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и рисунка рибарЗабавна, супер готина чаша - Баш Майстор Рибар Интересна и красива чаша с карикатура на рибари в лодка и надпис "Баш Майстор Рибар" . Оригинален и забавен подарък за Вашите близки и приятели рибари или просто фенове на риболова. Изработена от порцелан и с удобна дръжка,.чашата "Баш Майстор Рибар" е много подходяща за подарък за Никулден, както и за вси..

7,90лв.

чаша "Чашата на Ники" - подарък за Никулден Ново

чаша "Чашата на Ники" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис  и русалкаЗабавна, супер оригинална чаша с надпис "Чашата на Ники" Красива и интересна чаша с  надпис "Чашата на Ники" и изображение на русалка. Много оригинален и забавен подарък за Вашите близки и познати с имена Никола, Николай, Николина, Никол и всички, които наричате галено - Ники. Чашата на Ники е изключително подходяща за подарък за Никулден, както и..

7,90лв.

чаша "Русалка" - подарък за Никулден Ново

чаша "Русалка" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и рисунка на русалкаЗабавна, супер оригинална чаша с рисунка на русалка Много интересна и красива чаша с рисунка на русалка и надпис "За любов и риболов рибарят е винаги готов" от другата страна. Оригинален и красив подарък за любимите ви рибари. Чашата с  Русалка е подходяща за подарък за Никулден, както и за всички останали поводи. Изработена е от порцелан и р..

7,90лв.

чаша "Русалка" - подарък за Никулден Ново

чаша "Русалка" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и рисунка на русалкаЗабавна, супер оригинална чаша с рисунка на русалка Много красива и интересна чаша с рисунка на русалка и надпис "За любов и риболов рибарят е винаги готов". Много оригинален и красив подарък за Вашите любими близки и приятели - рибари. Чашата с рисунка на Русалка е много подходяща за подарък за Никулден, както и за всички останали поводи. Изработ..

7,90лв.

чаша "Рибари" - подарък за Никулден Ново

чаша "Рибари" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и рисунка рибари и русалкаЗабавна, супер оригинална чаша с рибари и русалка Много интересна и удобна чаша с карикатура на рибари - единият държащ риба, а другият хванал русалка, и надпис "За любов и риболов рибарят е винаги готов" от другата страна. Много оригинален и забавен подарък за любимите  Ви хора - рибари, или просто почитатели на риболова. Чашата е порц..

7,90лв.

чаша "Рибари" - подарък за Никулден Ново

чаша "Рибари" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и рисунка на рибари и русалкаОригинална, супер забавна чаша с рибари и русалка Много забавна и удобна чаша с карикатура на рибар и надпис "За любов и риболов рибарят е винаги готов". Оригинален и забавен подарък за Вашите любими хора - рибари или просто фенове на риболова. Изработена е от порцелан и разполага с удобна дръжка. Чашата с  Рибари и русалка е подходя..

7,90лв.

чаша "Рибар" - подарък за Никулден Ново

чаша "Рибар" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и рисунка рибарЗабавна, супер оригинална чаша -Рибар Много интересна и удобна чаша с карикатура на рибар ловящ риба и надпис "Работата е за хора, които не знаят как се лови риба" от другата страна. Оригинален и забавен подарък за Вашите любими хора - почитатели на риболова. Чашата е с удобна дръжка и е направена от порцелан. Тази чаша - Рибар е изключително подходяща..

7,90лв.

чаша "Рибар" - подарък за Никулден Ново

чаша "Рибар" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с надпис и рисунка рибарЗабавна, супер оригинална чаша -Рибар Много интересна и удобна чаша с карикатура на рибар и надпис "Работата е за хора, които не знаят как се лови риба". Оригинален и забавен подарък за близките ви хора - рибари с леко закачлив намек. Изработена е от порцелан и разполага с удобна дръжка. Чашата с  Рибар е подходяща за подарък за Никулден, както и ..

7,90лв.

чаша "Рибар" - подарък за Никулден Ново

чаша "Рибар" - подарък за Никулден

Порцеланова чаша с картинка и надписЗабавна, супер оригинална чаша с надпис и картинка на рибар в лодка Много интересна и удобна чаша с рисунка на рибар в лодка и надпис "Рибата беше ей толкова голяма". Много оригинален и забавен подарък за Вашите любими хора - рибари, с доста закачлив намек. Чашата с надпис "Рибата беше ей толкова голяма" е изключително подходяща за подарък за Никулден, какт..

7,90лв.