Подаръчни комплекти за Свети Валентин

Подаръчни комплекти за Свети Валентин

Ако искате готов завършен подарък, може да разгледате нашите комплекти. Вместо да търсите различни продукти, които да опаковате после, за да създадете точния подарък, може да разгледате нашите готови предложения. Комплекти, опаковани, готови за подаряване. Повечето са в луксозни подаръчни кутии, за да бъде всичко стилно и изпипано. 

Покажи :
Сортиране по:

Комплект белезници с пухчета, стринг, сутиен и камшик

Комплект белезници с пухчета, стринг, сутиен и камшик. Различни цветове. Предлага се на картон с PVC опаковка...

29,28лв.

Комплект белезници с пухчета, стринг, домино, перца и 2 зарчета с пози

Комплект белезници с пухчета, бельо, домино, перца и 2 бр. зарчета с пози.  Предлага се в кутия - сърце(ралични видове са кутиите и може да се различава от тази на снимката), подходяща за подарък за Свети Валентин или друг повод за вашата половинка...

26,88лв.

Комплект белезници с пухчета, домино и перца

Комплект белезници с пухчета, домино и перца. Различни цветове. Цветовете, може да бъдат и различни от тези на снимките. Те са с илюстративна цел, за да покажат какво представлява продукта...

16,64лв.

Комплект белезници с пухчета, домино и камшик

Комплект белезници с пухчета, домино и камшик. Различни цветове. Предлага се на картон с PVC опаковка. Цветовете, може да бъдат и различни от тези на снимките. Те са с илюстративна цел, за да покажат какво представлява продукта...

21,41лв.

Комплект белезници с пухчета и предизвикателно женско бельо

Комплект белезници с пухчета и предизвикателно женско бельо. Предлага се в червен и черен цвят...

19,64лв.

Еротичен комплект с белезници, бельо, домино, зарчета и перца в кутия сърце

Еротичен комплект с белезници, бельо, домино, зарчета и перца в кутия сърцеинтимен подарък за Свети Валентин          Страхотен комплект включващ всичко необходимо за  едно по-различно интимно преживяване. Свободно може да  експериментирате различни комбинации  с включените в комплекта еротични неща. Опаковката във форма на сърце е подходяща за подаряване за почти всеки повод, а съдържание..

27,72лв.

Еротичен комплект - подарък за Свети Валентин Ново -34%

Еротичен комплект - подарък за Свети Валентин

Подарък за Свети Валентин - денят на влюбенитеЕротичен комплет, с който ще направите впечатление. Съдържа: Белезници с пух за ръце и ключетаСекс зарове - пози на единия и места на другия. Фосфорисциращи зарове - светят в тъмнотоДомино за очиПераКомплекът се предлага в различни цветови комбинации - изпращат се на случаен принцип. Опаковка изработена от картон и PVC материал. Размери на опаковката: ..

26,45лв. 17,50лв.

Подаръчен комплект със звънец, ключодържател и розички Ново

Подаръчен комплект със звънец, ключодържател и розички

Подаръчен комплект със звънец, ключодържател и розичкиЕротичен комплект         Подаръчният комплкет съдържа:Настолен звънец с надпис "Позвъни!" 1бр дървен зар ключодържател5бр розички сапунчета 1бр луксозна подаръчка кутияРазмери на кутията: ш/д/в 11см х 11см х 7см Подаръчната кутия се изпраща в цвят на случаен принцип. С поръчката на комплек..

16,05лв.

Еротичен подаръчен комплект в кутия във формата на сърце Ново

Еротичен подаръчен комплект в кутия във формата на сърце

Еротичен подаръчен комплект в кутия във формата на сърцеподарък за Свети Валентин       Подаръчен комплект във луксозна кутия във формата на сърце с малка панделка. Цветовете на белезниците с пухчета могат да варират между розово, червено, черно. С тяхна помощ ще направите нощта горещта. А за да оставите късмета да избере къде да продължите може да използвате червения дървен за..

16,86лв.

Подаръчен комплект в луксозна кутия за влюбени Ново

Подаръчен комплект в луксозна кутия за влюбени

Подаръчен комплект в луксозна кутия за влюбениподарък за 14-ти февруари      Класически подарък за Деня на влюбените. Кога ако не тогава всичко е червено и на сърца. Красива чаша, в която любимия човек ще пие кафето или чая си. Сладка червена възглавничка във формата на сърце, която да напомня винаги за любовта Ви. И разбира се закачка - ключодържател със зар с пози от Кама Сутра, з..

19,50лв.

Еротичен комплект в луксозна подаръчна кутия Ново

Еротичен комплект в луксозна подаръчна кутия

Еротичен комплект в луксозна подаръчна кутиякомплект за Свети Валентин        Еротичният комплект съдържа белезници с пухчета, домино за очи с надпис Be Naughty, кожен камшик и дървен зар с пози. Всичко е събрано в твърда луксозна кутия за подарък. Комплектът е подходящ както за мъж, така и за жена.Размери на кутията: ш/д/в 12см х 19см х 7см Цветът на белезниците с пухчета..

29,91лв.

Стилна кутия за бижута с няколко нива

Стилна дървена кутия за бижута, декорирана с еднорог и цветя. Кутията е с огледало на капака, две отделения за пръстени и обеци, въртяща закачалка и три чекмеджета. Предлагат се различни модели. Размери: 19х16х8 см....

36,96лв.

Стилна кутия за бижута изработена от еко кожа

Стилна кутия за бижута, изработена от еко кожа. Кутията има отделения за пръстени, колиета, обици и други бижута и огледало на капака. Размери: 12.5х12.5х7 см...

31,79лв.

Подаръчна кутия със сърце, рози и ангелче Ново

Подаръчна кутия със сърце, рози и ангелче

Подаръчна кутия със сърце, рози и ангелчетвърда кутия във формата на сърце      Красиво червено сърце с надпис I love you. Ще напомня колко обичате скъпия човек. Още повече че е закачено на ключодържател и ще може да го носи на всякъде със себе си. Малко ангелче, което да го закриля. И неотлъчното за всеки подарък - 3бр розови цветчета. Розичките са сапунчета, които може да използва..

13,74лв.