Подаръчни комплекти за Свети Валентин

Подаръчни комплекти за Свети Валентин

Ако искате готов завършен подарък, може да разгледате нашите комплекти. Вместо да търсите различни продукти, които да опаковате после, за да създадете точния подарък, може да разгледате нашите готови предложения. Комплекти, опаковани, готови за подаряване. Повечето са в луксозни подаръчни кутии, за да бъде всичко стилно и изпипано. 

Покажи :
Сортиране по:

Комплект белезници с пухчета, стринг, домино, перца и 2 зарчета с пози

Комплект белезници с пухчета, бельо, домино, перца и 2 бр. зарчета с пози.  Предлага се в кутия - сърце(ралични видове са кутиите и може да се различава от тази на снимката), подходяща за подарък за Свети Валентин или друг повод за вашата половинка...

25,00лв.

Комплект белезници с пухчета, домино и камшик

Комплект белезници с пухчета, домино и камшик. Различни цветове. Предлага се на картон с PVC опаковка. Цветовете, може да бъдат и различни от тези на снимките. Те са с илюстративна цел, за да покажат какво представлява продукта...

22,00лв.

Еротичен комплект с белезници, бельо, домино, зарчета и перца в кутия сърце

Еротичен комплект с белезници, бельо, домино, зарчета и перца в кутия сърцеинтимен подарък за Свети Валентин          Страхотен комплект включващ всичко необходимо за  едно по-различно интимно преживяване. Свободно може да  експериментирате различни комбинации  с включените в комплекта еротични неща. Опаковката във форма на сърце е подходяща за подаряване за почти всеки повод, а съдържание..

24,00лв.

Еротичен комплект - подарък за Свети Валентин Ново -28%

Еротичен комплект - подарък за Свети Валентин

Подарък за Свети Валентин - денят на влюбенитеЕротичен комплет, с който ще направите впечатление. Съдържа: Белезници с пух за ръце и ключетаСекс зарове - пози на единия и места на другия. Фосфорисциращи зарове - светят в тъмнотоДомино за очиПераКомплекът се предлага в различни цветови комбинации - изпращат се на случаен принцип. Опаковка изработена от картон и PVC материал. Размери на опаковката: ..

22,90лв. 16,50лв.

подаръчен комплект с папируси и ключодържател Ново

20 причини да те обичам в буркан сърце

20 причини да те обичам в буркан сърцеподаръчен комплект с папируси и ключодържател    Искате да кажете "обичам те" на любим човек, но трудно намирате думи, с които да се изразите. Подарете комплект с цели 20 причини да те обичам. Красив подаръчен коплект в бурканче във формата на сърце. Опаковката съдържа 20 броя папируси с изписани различни причини, както и кожен ключодържате..

11,90лв.

Подаръчен комплект със звънец, ключодържател и розички Ново

Подаръчен комплект със звънец, ключодържател и розички

Подаръчен комплект със звънец, ключодържател и розичкиЕротичен комплект         Подаръчният комплкет съдържа:Настолен звънец с надпис "Позвъни!" 1бр дървен зар ключодържател5бр розички сапунчета 1бр луксозна подаръчка кутияРазмери на кутията: ш/д/в 11см х 11см х 7см Подаръчната кутия се изпраща в цвят на случаен принцип. С поръчката на комплек..

13,90лв.

Еротичен подаръчен комплект в кутия във формата на сърце Ново

Еротичен подаръчен комплект в кутия във формата на сърце

Еротичен подаръчен комплект в кутия във формата на сърцеподарък за Свети Валентин       Подаръчен комплект във луксозна кутия във формата на сърце с малка панделка. Цветовете на белезниците с пухчета могат да варират между розово, червено, черно. С тяхна помощ ще направите нощта горещта. А за да оставите късмета да избере къде да продължите може да използвате червения дървен за..

14,60лв.

Подаръчна кутия със чаша и плюшена играчка Ново

Подаръчна кутия със чаша и плюшена играчка

Подаръчна кутия със чаша и плюшена играчкалуксозна кутия -твърда кутия      Зарадвайте любимия човек с практичен любовен подарък. Многото сърца и плюшените мечета неминуемо съпътстват Деня на влюбените, годишнини и други празници. Сладко мече на червено сърце и надпис LOVE. Практичната част от комплекта е чашата. Половинката Ви може да пие кафето или чая си в нея, да вижда че е обичан.          По..

20,50лв.

Подаръчен комплект в луксозна кутия за влюбени Ново

Подаръчен комплект в луксозна кутия за влюбени

Подаръчен комплект в луксозна кутия за влюбениподарък за 14-ти февруари      Класически подарък за Деня на влюбените. Кога ако не тогава всичко е червено и на сърца. Красива чаша, в която любимия човек ще пие кафето или чая си. Сладка червена възглавничка във формата на сърце, която да напомня винаги за любовта Ви. И разбира се закачка - ключодържател със зар с пози от Кама Сутра, з..

19,50лв.

Еротичен подаръчен комплект в луксозна кутия Ново

Еротичен подаръчен комплект в луксозна кутия

Еротичен подаръчен комплект в луксозна кутиякомплект за Свети Валентин        Когато търсите точния подарък за Свети Валентин, многото идеи могат да Ви объркат. Чудите се как да ги съчетаете, за да получите точния ефект? Този комплект от еротични игри в красива кутия, ще Ви даде точно това. Закачлива стриптийз въртележка, за да махнете всички дрехи и задръжки. Комплек..

18,50лв.

Еротичен комплект в луксозна подаръчна кутия Ново

Еротичен комплект в луксозна подаръчна кутия

Еротичен комплект в луксозна подаръчна кутиякомплект за Свети Валентин        Еротичният комплект съдържа белезници с пухчета, домино за очи с надпис Be Naughty, кожен камшик и дървен зар с пози. Всичко е събрано в твърда луксозна кутия за подарък. Комплектът е подходящ както за мъж, така и за жена.Размери на кутията: ш/д/в 12см х 19см х 7см Цветът на белезниците с пухчета..

25,90лв.

Стилна кутия за бижута с няколко нива

Стилна кутия за бижута с дръжка в ретро стил. Кутията е на няколо нива, има отделения за пръстени, колиета, обици и други бижута и огледало на капака. Размери: 12х12х12 см...

18,60лв.

Стилна кутия за бижута изработена от еко кожа

Стилна едноцветна кутия за бижута, изработена от еко кожа. Кутията има 3 отделения за пръстени, колиета, обици и други бижута и огледало на капака. Предлагат се различни модели. Размери: 4.5х15х10 см...

19,90лв.

Подаръчна кутия със сърце, рози и ангелче Ново

Подаръчна кутия със сърце, рози и ангелче

Подаръчна кутия със сърце, рози и ангелчетвърда кутия във формата на сърце      Красиво червено сърце с надпис I love you. Ще напомня колко обичате скъпия човек. Още повече че е закачено на ключодържател и ще може да го носи на всякъде със себе си. Малко ангелче, което да го закриля. И неотлъчното за всеки подарък - 3бр розови цветчета. Розичките са сапунчета, които може да използва..

11,90лв.

Комплект белезници с пухчета, домино и перца

Комплект белезници с пухчета, домино и перца. Различни цветове. Цветовете, може да бъдат и различни от тези на снимките. Те са с илюстративна цел, за да покажат какво представлява продукта...

17,00лв.

Подаръчна кутия с магическо бобче, фигурка и рози Ново

Подаръчна кутия с магическо бобче, фигурка и рози

Подаръчна кутия с магическо бобче, фигурка и розиподаръчен комплект в твърда кутия     Подаръчната кутия съдържа магическо бобче с надпис Only you. Надписът е на първите две семеделия и щом малкото разстение покълне, ще се покаже на двете листенца. Красивата фигурка представлява червено сърце с две мечета на него. В кутията има още 3 розички - сапунчета, които може да се използват или да се запазя..

11,90лв.