Покер комплекти

Покер комплекти

Покерът е игра с карти, която се играе с тесте от 52 карти. Броят на играчите може да варира от два до десет. Покерът е спортна игра с елементи на хазарт . Съществуват стотици разновидности на покер. Има много и различни хипотези за възникването на играта, но нито една от тях не е 100% сигурна. Може да се допусне, че сегашния покер е смесица от елементи на много игри с карти. Texas Hold 'em е една от най-популярните игри на покер. Покерът развива умения за бърза преценка, пресметливост, съобразителност и развива ума чрез състезателния елемент на играта. Покер комплектите включват - професионални покер чипове, 2 тестета карти, dealer чип, Big Blind чип, Small Blind чип, покривка за blackjack. Не е необходимо да ходите на казино, за да пренесете покер играта у дома с комплектите покер чипове от по 100 чипа и 200 чипа.

 
Покажи :
Сортиране по:
Въртящ се покер комплект с 200 чипа на промоция -64%

Въртящ се покер комплект с 200 чипа на промоция

Покер комплект на въртяща се поставкаВъртящ се покер комплект с 200 чипа          Покерът е игра с карти, която се играе с тесте от 52 карти. Броят на играчите може да варира от два до десет. Покерът е спортна игра с елементи на хазарт . Съществуват стотици разновидности на покер. Има много и различни хипотези за възникването на играта, но нито една от тях не е 100% сигурна. Може да се доп..

71,61лв. 26,00лв.

Покривка за игра на покер в зелен цвят

Покривка за игра на покер в зелен цвят. Размери: 240х80см...

263,92лв.

Покер комплект с 200 чипа и покривка за Texas Hold em Ново

Покер комплект с 200 чипа и покривка за Texas Hold 'em

Покер комплект с покривка за Texas Hold 'emпокер сет с чипове и покривка    Покерът е една от най-популярните игри още от древността, която се играе с тесте от 52 карти. Тя е спортна и хазартна игра със стотици разновидности, при която броят на играчите може да варира от два до десет. Хипотезите за възникване на играта са различни, но нито една от тях не е сигурна. С този страхотен и оригинален по..

31,19лв.

Покер комплект с 200 чипа и покривка за Blackjack -44%

Покер комплект с 200 чипа и покривка за Blackjack

Покер комплект с 200 чипа и покривка за BlackjackЗа игра у дома или с приятели          Вземете у дома най-популярната игра с карти - покер. Най-голямото предимство на тази игра пред останалите хазартни игри е че при нея освен от късмета развитието на играта зависи и от играчите. Станете най-добрият покер играч и разучете различни стратегии за победа.          Покерът е игра с карти, к..

65,84лв. 36,90лв.

Покер в метална кутия с 240 елемента

Покер в метална кутия с 240 елементаоригинален подарък    Покера е вид  е хазартна игра, и е една от най-популярните игри, която се играе с помоща на тесте от 52 карти. Играта се играе минимум от двама души, а максимум десет души. Съществуват доста разновидности на покера. Този вариант е Покер, която е в метална кутия и съдържа общо 240 елемента. В комплекта са включени: чипове за покер, 2 тестета..

46,08лв.

Комплект 5 игри - Рулетка, Покер, Блекджек, Бакара, Крапс(зарове)

Комплект 5 игри - Рулетка, Покер, Блекджек, Бакара, Крапс(зарове) Комплектът игри включва някои от най-популярните хазартни игри - Рулетка, Покер, Бакара, Блекджек, Крапс(зарове). С включените в комплекта чипове, карти и зарчета могат да се играят и други игри не само тези 5 основни, като например бридж, барбут. Възползвайте се от комбинацията на всички популярни игри накуп събрани в един ..

56,60лв.

Комплект 300бр. чипове за американски покер с две тестета карти с поставка и 5бр. зарове.

Комплект 300бр. чипове за американски покер с две тестета карти с поставка и 5бр. зарове. Предлага се в сребристо луксозно куфарче, подходящо за подарък...

107,30лв.

Комплект 300бр

Комплект 300бр. чипове за американски покер с две тестета карти с поставка и килимче, допринасящо за атмосферата на домашната игра. Предлага се в цветна метална кутия с тематичен принт...

50,70лв.

Комплект 200бр. чипове за американски покер с две тестета карти с поставка и 5бр. зарове.

Комплект 200бр. чипове за американски покер с две тестета карти с поставка и 5бр. зарове. Предлага се в сребристо луксозно куфарче, подходящо за подарък...

91,25лв.

Комплект 100бр

Комплект 100бр. чипове за американски покер в метална кутия...

19,64лв.

Карти за игра Texas Hold`em Poker Cards Ново

Карти за игра Texas Hold`em Poker Cards

Карти за игра Texas Hold`em Poker Cardsтесте карти за покер     Класически карти за игра. Тесте от 56 бр карти. Подходящи са за различни игри.Размери на карта: 8,5 см х 6см. ..

3,35лв.

Покер комплект със 100 чипа

Покер комплект със 100 чипа2 тестета карти и Dealer чип          Покерът е игра с карти, която се играе с тесте от 52 карти. Броят на играчите може да варира от два до десет. Покерът е спортна игра с елементи на хазарт . Съществуват стотици разновидности на покер. Има много и различни хипотези за възникването на играта, но нито една от тях не е 100% сигурна. Може да се допусне, че сегашния..

27,72лв.

Комплект 500бр

Комплект 500бр. чипове за американски покер с две тестета карти с поставка и 5бр. зарове. Предлага се в луксозно куфарче, подходящо за подарък...

150,03лв.