Барбекю

Барбекю

В категорията ще откриете аксесоари за барбекю като - барбекю на колелца, четки за скара, комплект шишове за скара, метална скара, щипка за скара. Сдобийте се с всичко необходимо за да приготвите барбекю за приятели и роднини.

Покажи :
Сортиране по:

Щипка за скара тип ножица

Щипка за скара тип ножицаДомакинска щипка тип ножица за скара. Изключително удобно за барбекю.Дължина - 31см. ..

1,76лв.

Щипка за скара тип ножица с двуцветна ергономична дръжка

Щипка за скара тип ножицаДомакинска щипка тип ножица за скара с двуцветна ергономична дръжка. Изключително удобна за барбекю.Дължина - 24см. ..

2,64лв.

Метална скара

Домакинска скараДомакински уред - метална скара с дървена дръжка и закопчалка. Идеално средство за печене на месо и зеленчуци. Изключително удобно скара. Не се налага да обръщате месото или зеленчуците, а е достатъчно само скарата да завъртите. Може да се използва и в разгънато положение за повече продукти. Размери :Цялата дължина с дръжката е 44 см.Размер на дръжката: 21 см.Размер на..

6,49лв.

Преносимо барбекю за къмпинг, палатки, излет Ново

Преносимо барбекю за къмпинг, палатки, излет

Преносимо барбекю за къмпинг, палатки, излеткъмпинг принадлежности и аксесоари      Задължителен елемент за доброто прекарване на излет, палатки е барбекюто. Това компактно и леко барбекю е идеално както за излет сред природата, така и за барбекю у дома на терасата или градината. Почистване на барбекюто става изключително лесно. Осигурете си едно незабравимо лято пълно с барбекю партита с този ком..

29,90лв.

Метални шишове с дървена дръжка Ново

Метални шишове с дървена дръжка

Метални шишове с дървена дръжкааксесоар за пикник    Комплект от 4 броя метални  шишове за барбекю и скара с  удобна дървена дръжка, която позволява по лесното им захващане. Шишовете за барбекю са изключително подходящи за използване по време на пикник, къмпинг и разни семейни събирания на открито в двора на къщата ви или други поводи. Практичен комплект аксесоари за барбе..

6,90лв.

Метални шишове за барбекю Ново

Метални шишове за барбекю

Метални шишове за барбекю    къмпинг аксесоар      Метални  шишове за скара и барбекю с  удобна дървена дръжка, която позволява по лесното им захващане. Металните остриета са дълги и плоски.  Шишовете за барбекю са изключително подходящи за използване по време на пикник, къмпинг и разни семейни събирания на открито в двора на къщата ви ил..

5,50лв.

Домакински прибор -  четка за почистване на скари - метал с абразивно покритие

Четка за скара с гъбаподарък за дома    Домакински прибор -четка за почистване на скари - метал с абразивно покритие. Ергономична дръжка и допълнителна метална шпатула. Почистването на скарата, никога не е било толкова лесно. Перфектна за почистване на фурни, котлони, барбекюта, грилове, скари. Незаменим помощник с който лесно ще почистите застояли и загорели повърхности.  ..

3,99лв.

Комплект четки за скара

Комплект четки за скараКомплект 2бр. домакински прибор -  четка за почистване на скари - метал с ергономична дръжка. ..

3,86лв.

Комплект от 6 броя метални шишове за скара и барбекю

Комплект от 6 броя метални шишове за скара и барбекю. Размери - 39х0.4см...

3,98лв.

Духалка, улесняваща разпалването на барбекюто

Духалка, улесняваща разпалването на барбекюто. Продуктът не използва електрическа енергия, задейства се ръчно. Предлага се в цветна кутия. ..

7,50лв.

Комплект шишове за скара 50 см. Изчерпан

Комплект шишове за скара 50 см.

Комплект шишове за скараКомплект от 6 броя метални шишове за скара и барбекю.Размери - 50х0.7см. ..

3,96лв.

Комплект от 6 броя метални шишове за скара и барбекю Изчерпан

Комплект от 6 броя метални шишове за скара и барбекю

Комплект от 6 броя метални шишове за скара и барбекю. Размери - 44х0.7см...

4,99лв.

Барбекю на колелца Изчерпан

Барбекю на колелца

Барбекюметално барбекю на колелцаБарбекю от метал в черен цвят. Позициониране в три точки с две колела. Скарата е на на три степени които може да се регулират. Барбекюто е идеално за градината или за къмпинг.Размери: д/ш/в 53х25х65см.Цвят: черен ..

54,90лв.