Барбекю

Барбекю

В категорията ще откриете аксесоари за барбекю като - барбекю на колелца, четки за скара, комплект шишове за скара, метална скара, щипка за скара. Сдобийте се с всичко необходимо за да приготвите барбекю за приятели и роднини.

Покажи :
Сортиране по:

Метална скара

Домакинска скараДомакински уред - метална скара с дървена дръжка и закопчалка. Идеално средство за печене на месо и зеленчуци. Изключително удобно скара. Не се налага да обръщате месото или зеленчуците, а е достатъчно само скарата да завъртите. Може да се използва и в разгънато положение за повече продукти. Размери :Цялата дължина с дръжката е 44 см.Размер на дръжката: 21 см.Размер на..

9,81лв.

Комплект шишове за скара 60 см.

Комплект шишове за скараКомплект от 6 броя метални шишове за скара и барбекю.Дължина 60 см. ..

12,71лв.

Комплект четки за скара

Комплект четки за скараКомплект 2бр. домакински прибор -  четка за почистване на скари - метал с ергономична дръжка. ..

6,77лв.

Комплект от 6 броя метални шишове за скара и барбекю

Комплект от 6 броя метални шишове за скара и барбекю. Дължина - 50 см..

9,12лв.

Духалка за разпалване на барбекю с манивела Ново

Духалка за разпалване на барбекю с манивела

Духалка, улесняваща разпалването на барбекюто с манивела. Продуктът не използва електрическа енергия, задейства се ръчно. Предлага се в цветна кутия. ..

9,36лв.

Домакински прибор -  четка за почистване на скари - метал с абразивно покритие

Четка за скара с гъбаподарък за дома    Домакински прибор -четка за почистване на скари - метал с абразивно покритие. Ергономична дръжка и допълнителна метална шпатула. Почистването на скарата, никога не е било толкова лесно. Перфектна за почистване на фурни, котлони, барбекюта, грилове, скари. Незаменим помощник с който лесно ще почистите застояли и загорели повърхности.  ..

6,92лв.

Духалка, улесняваща разпалването на барбекюто

Духалка, улесняваща разпалването на барбекюто. Продуктът не използва електрическа енергия, задейства се ръчно. Предлага се в цветна кутия. ..

10,97лв.