Детски игри

Детски игри

В категорията ще намерите разнообразие от игри за малки и големи - образователни, настолни, занимателни, семейни, игри с фокуси, направи си сам, комплекти за оцветяване и електронни книги. Забавление и развитие на мисълта за Вашите деца!


 

Покажи :
Сортиране по:

Ваканция в България - семейна игра

Ваканция в БългарияСтрахотна и забавна семейна игра. Подходяща за малки и големи с тази игра ще научите интересни факти за България и българските забележителности. Какъв по - подходящ подарък за Коледа, имен ден, рожден ден, изобщо всеки повод да зарадвате  любознателното си дете? И най-хубавото е че можете да играете заедно и преминавайки през изненадите и трудностите в играта, детето Ви..

20,90лв.

Пътешествие по света, семейна игра на най-добрата цена

Пътешествие по света       Образователна и забавна игра за малки и големи. Страхотен подарък - околосветско пътешествие, не мислите ли? Е, дори и да нямате възможност да си го позволите, но въпреки това Ви се иска да пообиколите, то тази игра несъмнено ще Ви хареса. Но освен късмет, за де се справите успешно с пътешествието, ще Ви трябват и знания. Обикаляйки възможно най-м..

14,00лв.

Игра "Рали шампион" от PlayLand

Игра "Рали шампион" на PlayLandзанимателна игра за деца           Играта „Рали шампион“ дава възможност на малките деца да се почувстват участници в рали състезание и победят в него. Всеки участник може да опита за девет обиколки да събере толкова награди, че да стане шампион. Съревновавайки се на игралното поле, децата преди всичко се за..

10,50лв.

"Европолия за момчета" - икономическа семейна игра

Икономическа семейна игра "Европолия за момчета"          "Европолия за момчета" е бизнес игра за деца над 10 години . Играчите трябва да приложат уменията си за създаване на бизнес стратегия. Играта развива мисленето, вниманието, паметта, умението да се прилагат различни тактики. В процеса на играта , играчите купуват ..

12,90лв.

Образователна игра за деца "БезОпасност на движението ...или в света на пътните знаци" на промоция -13%

Образователна игра за деца "БезОпасност на движението ...или в света на пътните знаци" на промоция

Образователна игра за деца "БезОпасност на движението ...или в света на пътните знаци"лесно научаване на правилата за движение по пътищата          Да научим децата си на важни правила и норми на поведение е основно задължение на всеки родител. Едни от тях са правила за движение по пътищата. Безопасното движение е начин да съхраним живота на нашите де..

31,90лв. 27,90лв.

Най-забавната игра - Туист -63%

Най-забавната игра - Туист

          Вземете най - забавната семейна игра Туист с инструкции на български  и английски. Основното правило е да балансираш и координираш движенията и позата на тялото си по възможно най-забавния и приятен начин но без да падаш. Ще се справите ли с задачата ? Ако мислите, че можете да смените позата на тялото без да паднете докато тялото ви е оплетено с това на някой друг – уверете се, че не е ..

40,00лв. 14,90лв.

Чудесата на света Ново

Чудесата на света

Чудесата на светаСемейна образователна игра "Чудесата на света"  -е семейна образователна игра за деца над 8 години и възрастни. Тя изисква играчите да имат не само късмет, но и знания. Целта е всеки играч да мине през колкото може повече държави, да отговори на въпроси и да печели точки. Пътувайки по картата на света играчите ще получат много интересни познания за чудесата на света.Разм..

13,90лв.

Той и Тя Ново

Той и Тя

Той и ТяОригинален подарък "Mr &Mrs"  е игра, която под занимателни форми дава възможност на малки и големи да „играят” живота на възрастни и отговорни хора- да получат подходящо образование и работа, да закупят къща и автомобил, да създадат семейство. Играчите –двама момчета и две момичета създават 2 семейни двойки, които се грижат един за друг и за своите деца, носят отговорно..

22,90лв.

Тои й Тя или брак по сметка - Playland Ново

Тои й Тя или брак по сметка - Playland

Игра "Тои й Тя или брак по сметка"оригинален подарък Mнoгo зaбaвнa игpa зa дeцa и тийнeйджъpи, кoятo пpeдcтaвя eднa xyмopиcтичнa глeднa тoчкa въpxy тaкa нapeчeния бpaк пo cмeткa. Цeл нa игpaтa:Цeлтa нa игpaтa e дa избepeш пpaвилнaтa пoлoвинкa, минaвaйки пpeз мнoжecтвo cпeшни пpeмeждия.Игpaчитe щe тpябвa дa взeмaт peшeния въpxy тoвa кaквo oбpaзoвaниe дa пoлyчaт, кaквa къщa дa cи кyпят, кo..

24,90лв.

Сахара занимателна игра Ново

Сахара занимателна игра

Сахара занимателна игра"Сахара" е детска занимателна игра за деца от 5 до 8 години. Могат да участват от 2 до 4 играчи. Участниците трябва да съберат всички жетони от игралното поле и да ги занесат до Оазисите, където се намират каните на играчите.Комплекта съдържа:- Игрално поле - 1 бр.- Зар - 1 бр.- Игрални фигури "камили" - 12 бр.- Игрални жетони - 24 бр. по 6 цвята..- Пласт..

14,90лв.