Домашни любимци

Домашни любимци
В тази категория ще откриете акасесоари, постелки, легла, играчки за Вашите домашни любимци от порядъка на термо постелки и постелки които стават къщички. Осигурете комфорт на Вашият домашен любимец с нашите продукти.
Покажи :
Сортиране по:

Термо постелка за домашни любимци

Термо постелка за домашни любимциТермо постелката за домашни любимци е чудесна иновация. Тя използват много добре позната технология, супер отразяваща топлината подложка, която отразява топлината на тялото на Вашия домашен любимец, обратно към тях. Горната част е  изработена е от супер мек материал - изкуствена агнешка вълна, която лесно се изважда за пране, долната част използва е с ор..

18,00лв.

Ръкавица за събиране на животински косми Ново

Ръкавица за събиране на животински косми

Ръкавица за събиране на животински косми    Ако имате домашен любимец, знаете колко е неприятно да чистите падналите косми из цялата къща по мебелите или дрехите си.Ръкавицата за събиране на животински косми е специално направена и ще Ви спаси от това дълго чистене на падналите косми. От вътрешната страна на ръкавицата има специална силиконова подложка с меки зъбчета, с които може да се обират пад..

9,90лв.

Постелка за куче за автомобил Ново

Постелка за куче за автомобил

Постелка за куче за автомобилподарък за домашен любимецПонякога се налага да возим домашните си любимци в автомобила.Всички, знаем че след това ни очаква основно почистване на колата. Тази постелка за домашни любимци ще Ви е от полза, с която ще може да си осигурите защита на седалките от кал, козина и други замърсявания.Вече е време да сложите край на мъките с чистенето на автомобила и да осигури..

23,90лв.

Постелка за домашни любимци за кола Ново

Постелка за домашни любимци за кола

Постелка за домашни любимци за кола    Повечето домашни любимци обичат да се возят в автомобила, даже да не е обичат понякога се налага. За да не се налага след това основно почистване на автомобила, тази постелка за домашни любимци ще Ви е от полза, която ще осигури пълна защита на седалките от козина, кал, и други замърсявания. Време е да си помислите за комфорта на Вашият до..

29,00лв.

Котешка постелка и къщичка 2 в 1

Котешка постелка и къщичка 2 в 1            Страхотна комбинация между котешко легло и тунел за игра за Вашата котка. Само с едно движение постелката се превръща в котешка къщичка. Вашият домашен любимец ще може да спи на постелката или да си играе на криеница в тунела, при това ще му бъде топло, приятно и удобно. Пухеният слой на постелката е от електростатичен материал, който привлича котешк..

26,00лв.