Домашни любимци

Домашни любимци
В тази категория ще откриете акасесоари, постелки, легла, играчки за Вашите домашни любимци от порядъка на термо постелки и постелки които стават къщички. Осигурете комфорт на Вашият домашен любимец с нашите продукти.
Покажи :
Сортиране по:

Термо постелка за домашни любимци

Термо постелка за домашни любимциТермо постелката за домашни любимци е чудесна иновация. Тя използват много добре позната технология, супер отразяваща топлината подложка, която отразява топлината на тялото на Вашия домашен любимец, обратно към тях. Горната част е  изработена е от супер мек материал - изкуствена агнешка вълна, която лесно се изважда за пране, долната част използва е с ор..

18,00лв.

Постелка за домашни любимци за кола Ново

Постелка за домашни любимци за кола

Постелка за домашни любимци за кола    Повечето домашни любимци обичат да се возят в автомобила, даже да не е обичат понякога се налага. За да не се налага след това основно почистване на автомобила, тази постелка за домашни любимци ще Ви е от полза, която ще осигури пълна защита на седалките от козина, кал, и други замърсявания. Време е да си помислите за комфорта на Вашият до..

29,00лв.

Котешка постелка и къщичка 2 в 1 Изчерпан

Котешка постелка и къщичка 2 в 1

Котешка постелка и къщичка 2 в 1            Страхотна комбинация между котешко легло и тунел за игра за Вашата котка. Само с едно движение постелката се превръща в котешка къщичка. Вашият домашен любимец ще може да спи на постелката или да си играе на криеница в тунела, при това ще му бъде топло, приятно и удобно. Пухеният слой на постелката е от електростати..

26,00лв.