Електронни цигари

Електронни цигари

Електронната цигара, е най-новата БЕЗВРЕДНА алтернатива на тютюнопушенето. Електронната цигара съдържа биотехнологично пречистен никотин, напълно лишен от катрани и  различните канцерогенни вещества, съдържащи се в обикновената цигара. С Е-цигарата може да помогне да утолите никотиновия си глад без да понасяте вредните странични ефекти от пушенето на обикновенните цигари, както и да тровите с вашия дим околните.

 

 

Покажи :
Сортиране по:
Супер евтин комплект от 2 бр. електронни цигари Ego CE4 -47% Изчерпан

Супер евтин комплект от 2 бр. електронни цигари Ego CE4

Супер евтин комплект от 2 бр. електронни цигари на промоцияевтина безвредна електронна цигараЕлектронни цигари и консумативи на много ниски цениЕлектронната цигара, е най-новата БЕЗВРЕДНА алтернатива на тютюнопушенето.  Електронната цигара съдържа биотехнологично пречистен никотин, напълно лишен от катрани и  различните канцерогенни вещества, съдържащи ..

55,00лв. 29,00лв.

Пълнители за електронна цигара Изчерпан

Пълнители за електронна цигара

Комплектът включва 10 броя пълнители за електронна цигара. Пълнителите са различна "тежест" както при цигарите само, че тук се разделят на - слаби, средни и силни.  Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.  Електронен магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлежности PODOBRO.COM ..

3,00лв.