Забавни игри

Забавни игри

Забавни игри за двама или повече души. Когато ви е скучно или нямате какво да правите, защо да не поиграете някоя забавна игра с приятел,приятелка или дори няколко човека. Някои от игрите са подходящи и за събирания на купони. 

Покажи :
Сортиране по:

Fantasy cards - фантастични еротични карти

Fantasy cards - фантастични еротични карти              Кои не играе карти? Белот, сантасе, блато и много други игри... А защо да не разнообразите обикновената игра на карти! Страхотни карти с еротични образи на красиви жени. Че кой не ги обича - красота, анимация и еротика? Какво по-добро!Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за подаръци и игри PODOBRO.COM ..

5,90лв.

Чудесата на света Ново

Чудесата на света

Чудесата на светаСемейна образователна игра "Чудесата на света"  -е семейна образователна игра за деца над 8 години и възрастни. Тя изисква играчите да имат не само късмет, но и знания. Целта е всеки играч да мине през колкото може повече държави, да отговори на въпроси и да печели точки. Пътувайки по картата на света играчите ще получат много интересни познания за чудесата на света.Разм..

13,90лв.

Той и Тя Ново

Той и Тя

Той и ТяОригинален подарък "Mr &Mrs"  е игра, която под занимателни форми дава възможност на малки и големи да „играят” живота на възрастни и отговорни хора- да получат подходящо образование и работа, да закупят къща и автомобил, да създадат семейство. Играчите –двама момчета и две момичета създават 2 семейни двойки, които се грижат един за друг и за своите деца, носят отговорно..

22,90лв.

Тои й Тя или брак по сметка - Playland Ново

Тои й Тя или брак по сметка - Playland

Игра "Тои й Тя или брак по сметка"оригинален подарък Mнoгo зaбaвнa игpa зa дeцa и тийнeйджъpи, кoятo пpeдcтaвя eднa xyмopиcтичнa глeднa тoчкa въpxy тaкa нapeчeния бpaк пo cмeткa. Цeл нa игpaтa:Цeлтa нa игpaтa e дa избepeш пpaвилнaтa пoлoвинкa, минaвaйки пpeз мнoжecтвo cпeшни пpeмeждия.Игpaчитe щe тpябвa дa взeмaт peшeния въpxy тoвa кaквo oбpaзoвaниe дa пoлyчaт, кaквa къщa дa cи кyпят, кo..

24,90лв.

Сахара занимателна игра Ново

Сахара занимателна игра

Сахара занимателна игра"Сахара" е детска занимателна игра за деца от 5 до 8 години. Могат да участват от 2 до 4 играчи. Участниците трябва да съберат всички жетони от игралното поле и да ги занесат до Оазисите, където се намират каните на играчите.Комплекта съдържа:- Игрално поле - 1 бр.- Зар - 1 бр.- Игрални фигури "камили" - 12 бр.- Игрални жетони - 24 бр. по 6 цвята..- Пласт..

14,90лв.

Пица Парти Ново

Пица Парти

Пица ПартиОригинален подарък"Пица Парти " е игра за деца от 5 до 8 години. Играта е от система Туистър  Бъди гъвкав и запази равновесие. В играта могат да участват 4 играчи.Вижте ТУК информация за най-евтината доставка.  Онлайн магазин за подаръци, игри и къмпинг принадлежности PODOBRO.COM..

18,90лв.

Костенурките Нинджа Пахиси, Play Land Ново

Костенурките Нинджа Пахиси, Play Land

Костенурките Нинджа Пахиси, Play Landоригинален подарък Смели ли сте като Нинджите? Обичате ли пица? Можете ли да победите злодея Шрьодер в дуел с картите? Костенурките Нинджа Пахиси е игра за деца над 5 години. В нея могат да участват от двама до четирима играчи.Играта съдържа:1 игрално поле16 конуси1 зарРазмер на опаковката - 20х30х6Вижте ТУК информация за най-евтин..

11,90лв.

Кой направи белята Ново

Кой направи белята

Кой направи белятаоригинален подарък Страхотна идея за подарък, на невероятна цена. Кой направи белята? е игра за деца между 5 и 8 години. Участват от 2-ма до 4-ма играчи. Желателно е да има водещ.Целтае играчите да отричат направените от тях бели. Който не успее да отрече, получава черни точки.Комплект: Игрално поле – върху него са разположени ходове с въпроси, а в центъра са ..

12,90лв.

Касичка занимателна игра за деца Ново

Касичка занимателна игра за деца

Касичка занимателна игра за децаНевероятен подарък за вашето дете. "Касичка" - е занимателна игра за деца над 5 години. В нея могат да участват 2 играчи. Играчите трябва да съберат в касичката  колкото може повече жетони-монети от своя цвят. Комплектацията включва игрално поле, пластмасова касичка с код, игрални фигури, жетони-монети и зар.Размер на опаковката - 25х23х6Вижте ТУК&nbs..

9,90лв.

Игра ТРИТЕ МИШЛЕТА Ново

Игра ТРИТЕ МИШЛЕТА

Игра Трите мишлета оригинален подаръкНеобходимо е да се съберат 5 жетона «Сирене» от един и същ вид. Oбаче това не е лесна работа - палавата котка не спи и е нащрек да ти попречи. Понеже всички жетони «Сирене» са еднакви по цвят, те се различават помежду си само по броя на дупките на тях. Затова играчите трябва да внимават да не ги объркат.Начин на игра:• Преди началото на игра..

11,90лв.