Икономически игри

Икономически игри

Икономическите игри са подходящи за развитието на добри математически познания, бързо пресмятане, развиване на ума, съобразителност и уменията за вземане на решения. Икономическите игри тип монополи са изключително добро решение за подарък на дете или възрастен. Мотивът за печалба е силно подчертан и поражда огромен интерес към този тип игри с пари. Възможността да играеш с приятели и семейство е другия фактор правещ икономическите игри тип монополи толкова приятни за игра. Те са чудесен повод да се съберете с приятели за няколко часа без да скучаете нито за минута. Бизнес игрите са най-предпочитаните игри в света за игра или за подарък поради липсата на ограничение във възраста на играчите. В България на пазара те са представени от производителя PlayLand.

 
Покажи :
Сортиране по:

"Европолия за момчета" - икономическа семейна игра

Икономическа семейна игра "Европолия за момчета"          "Европолия за момчета" е бизнес игра за деца над 10 години . Играчите трябва да приложат уменията си за създаване на бизнес стратегия. Играта развива мисленето, вниманието, паметта, умението да се прилагат различни тактики. В процеса на играта , играчите купуват ..

12,90лв.

"Европолия България" голяма - икономическа семейна игра

Икономическа семейна игра "Европолия България" голяма          "Европолия България" е бизнес игра за възрастни и деца над 10 години . Играчите трябва да приложат уменията си за създаване на бизнес стратегия. Играта развива мисленето, вниманието, паметта, умението да се прилагат различни тактики. Идеята на играта  е играчите да привати..

15,90лв.

Мега Сити - семейна икономическа игра

Мега Сити - семейна икономическа играПрекрасна игра за малки и големи. Съберете семейството и вижте кой е най - обещаващият бизнесмен, изградете своята империя. Чудесен подарък за Вашето дете, независимо от повода.Играта МЕГА СИТИ е динамична икономическа игра за деца над 8 години и възрастни. Играта развива умения за бизнес стратегия, гъвкавост, внимание и способност за бързо вземане на ..

29,90лв.

Икономическа игра "Барел"

Икономическа игра "Барел"Прекрасен подарък за малки и големи. Една игра, която ще събере цялото семейство."Барел" е забавна икономическа игра за цялото семейство. Стремейки се към победа, играчите се впускат във виртуален бизнес с нефтени продукти, където трябва да придобият нефтени находища, а после да търсят пазар за своите барели.  В процеса на играта, както и ..

25,50лв.

"Европолия България" малка - икономическа семейна игра

Икономическа семейна игра "Европолия България" малка          "Европолия България" е бизнес игра за възрастни и деца над 10 години . Играчите трябва да приложат уменията си за създаване на бизнес стратегия. Играта развива мисленето, вниманието, паметта, умението да се прилагат различни тактики. Идеята на играта  е играчите да приватиз..

12,90лв.

Последният кръстник семейна занимателна икономическа игра

          "Кръстникът" е игра за деца над 9 години и възрастни. Това е занимателна игра, която събира цялото семейство заедно. Трудно е да бъдеш "Кръстник", трябва постоянно да мислиш за благополучието на голямото си семейство, да разширяваш бизнеса си, да се бориш с конкуренцията, да се защитаваш от полицията, да имаш добър адвокат и надежен бодиг..

16,90лв.

"Европолия Премиум" - икономическа семейна игра

Икономическа семейна игра "Европолия Премиум"         "Европолия Премиум" е бизнес игра за възрастни и деца над 10 години . Играчите трябва да приложат уменията си за създаване на бизнес стратегия. Играта развива мисленето, вниманието, паметта, умението да се прилагат различни тактики. Идеята на играта  е играчите да приватизират различни ..

14,90лв.

"Европолия Класик" голяма - икономическа семейна игра

Икономическа семейна игра "Европолия Класик" голяма          "Европолия Класик"  е бизнес игра за възрастни и деца над 10 години . Играчите трябва да приложат уменията си за създаване на бизнес стратегия. Играта развива мисленето, вниманието, паметта, умението да се прилагат различни тактики. В процеса на играта , играч..

13,90лв.

"Европолия за момичета" - икономическа семейна игра

Икономическа семейна игра "Европолия за момичета"          "Европолия за момичета" е бизнес игра за деца над 10 години . Играчите трябва да приложат уменията си за създаване на бизнес стратегия. Играта развива мисленето, вниманието, паметта, умението да се прилагат различни тактики. В процеса на играта , играчите купува..

12,90лв.

Богати и Бедни занимателна икономическа игра В наличност

Богати и Бедни занимателна икономическа игра

"Богати и бедни" е семейна интелектуална игра, която представя една мини реалност където има постоянна борба за оцеляване. В процеса на играта, минавайки през различни клопки и трудности , срещайки различни изненади, играчите често могат да сменят статусите си от бедни на богати и обратно. Индикатор за Богатство или Бедност са наличните пари, не акциите. За това всеки играч тря..

17,90лв.