Новородено

Новородено

В категорията "Новородено" ще откриете голямо разнообразие от подаръци и аксесоари подходящи за честването на новородена рожба на ваши роднини и приятели.

Покажи :
Сортиране по:

Светеща костенурка - нощна лампа

Светеща костенурка - нощна лампа         Нощната лампа за деца с формата на костенурка е страхотен подарък за малки деца и бебета.. Костенурката свети и има 4 различни успокояващи, успокояващи мелодии. Превръща детската стая в звездна нощ. Помага на децата да заспят бързо и спокойно.          Цветовете в които се предлага са: зелен, син, розов. Комбинацията между цветовете и режимите на работ..

28,76лв.

Рамка за снимки на бебе с отпечатъци Ново

Рамка за снимки на бебе с отпечатъци

Mулти рамка за снимки и място за отпечатък от краче и ръчичка на бебе. Декорирана с надпис Forever love you my baby и 12 места за снимки от всеки месец. Комплектът включва мастилница за вземане на отпечатъците. Мастилото е безвредно и се почиства лесно. Рамката е с краче на гърба и фронт стъкло, изработена от PVC материал. Размери: 40х21 см..Рамката се предлага в син или розов цвят. Може да избере..

19,06лв.

Рамка за снимки "Моята първа година" Ново

Рамка за снимки "Моята първа година"

Мултирамка за 13 снимки. Изработена от PVC материал с поставка на гърба. Рамката е декорирана с надпис "MY FIRST YEAR". Размери на рамката - 25х20 см.Предлага се в 2 цвята - бял и розов.Вижте ТУК информация за най-евтината доставка. Онлайн магазин за подаръци и игри PODOBRO.COM..

12,59лв.

Рамка за снимка на бебе с отпечатъци Ново

Рамка за снимка на бебе с отпечатъци

Мулти рамка за снимка и място за отпечатък от краче и ръчичка на бебе. Декорирана с надпис You are our little angel и табелки за надписване на дата. Комплектът включва мастилница за вземане на отпечатъците. Мастилото е безвредно и се почиства лесно. Рамката е с краче на гърба и фронт стъкло, изработена от PVC материал. Рамката е подходяща за снимка с размери: 10.5х12.5 см.Рамката се предлага в син..

19,06лв.

Направи си сам Отливка на ръка Ново

Направи си сам "Отливка на ръка"

Направи си сам "Отливка на ръка"3D отливка за спомен     С този прекрасен комплект, ще може бързо и лесно да направите 3D отпечатък на ръчичката или краченцето на Вашето детенце. Незаменим подарък за цялото семейство, с който ще може да си създадете незабравими спомени о..

15,25лв.

Украса за парти Добре дошло мило бебе Ново

Украса за парти Добре дошло мило бебе

Украса за парти "Добре дошло мило бебе"Парти АртикулУкрасата е важен елемент от всяко тържество. Направете незабравимо парти по повод новия член в семейството. Пожелайте на новороденото на добър час с този красив надпис за стена. Може да изберете в 2 варианта: розов за момиченце или син за момченце. Надписът е от здрав PVC материал и може да се използва многократно (много по-издръжлив е от обикнов..

11,54лв.

Рамка за снимка на бебе с отпечатъци Ново

Рамка за снимка на бебе с отпечатъци

Mулти рамка за снимка и място за отпечатък от краче или ръчичка на бебе. Комплектът включва глина за отпечатък, точилка за разточване, цветя и перли за декориране, метален надпис Angel и лепило. Рамката е с фронт стъкло, изработена от PVC материал. Рамката е подходяща за снимка с размери: 13х18 см. Размери: 32х21.5 см.Рамката се предлага в син, бял или розов цвят. Може да изберете предпочитания ва..

23,10лв.