Туистър игри

Туистър игри

Още с пускането си на американският пазар, играта Туистър предизвиква огромен интерес сред младите хора. По света милиони обожават играта Туистър и на места тя се е превърнала в истинска мания. В България играта също е набрала популярност и става все по-търсена от младите.

Покажи :
Сортиране по:
Най-забавната игра - Туистър, туистър игра -61%

Най-забавната игра - Туистър

Най-забавната игра - Туистър туистър игра          Вземете най - забавната семейна игра Туистър с инструкции на български  и английски. Основното правило в туистър игрите е да балансираш и координираш движенията и позата на тялото си по възможно най-забавния и приятен начин но без да падаш. Ще се справите ли с задачата ? Ако мислите, че можете да смените позата н..

48,51лв. 18,90лв.

стандартен за земя + туистър за пръсти Ново

Туистър игра 2в1

Туистър играстандартен за земя + туистър за пръсти    Туст 2 в 1 е забавна семейна игра, както за малки, така и за големи. Могат да от 6-годишни, горна граница няма. С предлагания комплект може да играете играта в 2 варианта. Включени са стандартното килимче за земя и въртележка, които са подходящи за стандартните правила за туистър. Специалното обаче е, че има и допълнително п..

24,14лв.

Мистър Туистър игра

Мистър Туистъртуистър игра 2 в 1"Мистър Туистър "- е игра за деца над 8 години. Бъди гъвкав и запази равновесие това е най-важното във всички туистър игри. Забавлявай се с приятели и забрави за времето, което минава неусетно играейки тази супер забавна игра мистър Туистър. Играта е 2 в 1, стандартен в комбинация с туист за пръсти.  Игралното поле е на шарени точки на които трябва да поставите ръка..

26,45лв.