Туистър игри

Туистър игри

Още с пускането си на американският пазар, играта Туистър предизвиква огромен интерес сред младите хора. По света милиони обожават играта Туистър и на места тя се е превърнала в истинска мания. В България играта също е набрала популярност и става все по-търсена от младите.

Покажи :
Сортиране по:

Туистър игра TANGLE N TUMBLE

Туистър игра TANGLE N TUMBLETANGLE N TUMBLE е аналог на една от най-интересните детски игри Twister. Играта е любима на няколко поколения. Основното правило е да балансираш и координираш движенията и позата на тялото си по възможно най-забавния и приятен начин но без да падаш. Ако мислите, че можете да смените позата на тялото без да паднете докато тялото ви е оплетено с това на някой друг – увере..

15,90лв.

Най-забавната игра - Туист, туистър игра -51%

Най-забавната игра - Туист

Най-забавната игра - Туист туистър игра          Вземете най - забавната семейна игра Туист с инструкции на български  и английски. Основното правило в туистър игрите е да балансираш и координираш движенията и позата на тялото си по възможно най-забавния и приятен начин но без да падаш. Ще се справите ли с задачата ? Ако мислите, че можете да смените позата ..

41,00лв. 19,90лв.

Мистър Туистър игра

Мистър Туистъртуистър игра 2 в 1"Мистър Туистър "- е игра за деца над 8 години. Бъди гъвкав и запази равновесие това е най-важното във всички туистър игри. Забавлявай се с приятели и забрави за времето, което минава неусетно играейки тази супер забавна игра мистър Туистър. Играта е 2 в 1, стандартен в комбинация с туист за пръсти.  Игралното поле е на шарени точки на които трябва да пост..

23,90лв.