Фиджет игри

Фиджет игри

В днешния забързан свят, стресът тормози все повече хора. Едни го потискат с физическо натоварване, други с вредни навици, трети пък се забавляват с алтернативи като стрес топки или въртене на фиджет спинъри, POPit и други.
Фиджет спинърите и попит игрите са чудесно решение по време на задръстване, когато чакате на спирката или скучаете по време на лекция. Подходящи са както за възрастни, така и за младежи и деца. Това е хита  сред тийнейджърите. Фиджет фигурата е удобна, компактна, лесена за употреба и много интересна. Освен всичко друго е достъпна, поради ниската си цена и завладява масово малки и големи. 

Покажи :
Сортиране по:
попит игра Ново

Фиджет топка пъзел

Фиджет игрите са новата мода по света. Топката пъзел е нов вариант на така познатото кубче на Рубик или в случая топчето на Рубик. Разместете цветовете и след ги върнете обратно по местата им. Всяко е отбелязано с цветен кръг. Материал: PVCДиаметър: 6 см. ..

11,90лв.

Фиджет спинер с бутони

Фиджет спинер с бутони Фиджет спинерът е модерна играчка за всеки свободен момент, който имате!  Известна е с това, че намаля стреса и подобрява концентрацията. Малкият й размер позволява да я носите навсякъде с Вас, също така е и тиха, което позволява да релаксирате с нея без да обезпокоявате хората около Вас. Този fidget spinner е с бутони за натискате, въртене, цъкане.  ..

8,90лв.

Стъклено топче в мрежа Mesh and Marble Fidget Toy Ново

Стъклено топче в мрежа Mesh and Marble Fidget Toy

Фиджет играчките са новата мания. Използват се като начин да намалят стреса, да се увеличи чувството на спокойствие. Стъкленото топче е затворено в мрежа, наречено още Mesh and Marble fidget toy.Предлагат се различни цветове - ако желаете определен цвят, посочете в коментар към поръчката и при наличност ще изпратим. Ако не е посочен коментар, се изпращат на случаен принцип...

4,90лв.

попит игра Ново

Антистрес фиджет Симпъл Димпъл / Fidget simple dimple

Антистрес фиджет игра Симпъл Димпъл. Може да използвате само, за да вдлъбвате произволни балончета и така да освободите излишната енергия. Предлага се в няколко варианта: фигура с две цветни "копчета" и метален карабинер; фигура с три балончета и метален карабинер; фигура с пет различни по големина и цвят балончета. Фиджетите с карабинер са идеални за закачане на ключодържтел или раница, така ще с..

5,90лв.

логическа игра за двама Ново

Антистрес фиджет игра Pop IT цветна

Антистрес фиджет игра Pop IT в квадратна форма. Може да използвате само, за да вдлъбвате произволни балончета и така да освободите излишната енергия. Или да ираете с партньор и развивате логиката и концентрацията. От опциите може да изберете дали желаете попит в цветовете на дъгата или шарен камуфлажен вариант.Правила на играта ПОП ИТ със състезателен елемент:- редувайте се с другия играч да натис..

9,90лв.

логическа игра за двама Ново

Антистрес фиджет игра Pop IT

Антистрес фиджет игра Pop IT в квадратна форма. Може да използвате само, за да вдлъбвате произволни балончета и така да освободите излишната енергия. Или да ираете с партньор и развивате логиката и концентрацията. Правила на играта ПОП ИТ със състезателен елемент:- редувайте се с другия играч да натискате балончетата, само в един ред; - балончета трябва да са едно до друго, не може да пр..

8,90лв.

Антистрес фиджет - Двулицево чудовище Ново

Антистрес фиджет - Двулицево чудовище

Антистрес фигжетите са новата мания. Симпатични плюшени чудовища с две лица. Можете да ги обръщате според настроението си. Материал: плюш и пълнежРазмери: 15х14 см. Двулицевите чудовища се предлагат в различни цветове - ако желаете определен цвят, посочете в коментар към поръчката и при наличност ще изпратим. Ако не е посочен коментар, се изпращат на случаен принцип...

12,90лв.

Антистрес фиджет - октопод с две лица Ново

Антистрес фиджет - Двулицев октопод

Антистрес фигжетите са новата мания. Симпатични плюшени октоподи с две лица. Можете да ги обръщате според настроението си - едното лице е усмухнато, а другото намусено.Материал: плюш и пълнежРазмери: 18 х11 см. Двулицевите октоподи се предлагат в различни цветове - ако желаете определен цвят, посочете в коментар към поръчката и при наличност ще изпратим. Ако не е посочен коментар, се изпращат на с..

12,90лв.

Антистрес играчка Безкраен куб Infinity Cube

Антистрес играчка безкраен кубInfinity Cube оригинален подарък Антистрес играчка Безкраен куб Infinity Cube. Най-новата мания в антистрес фиджет играчките за малки и големи. На където и да звъртите квадратите те винаги ще Ви изненадат с нова посока на движение. Идеалното средство да занимавате пръстите си докато сте под напрежение.Размери на играчката в състояние Куб - 4х4х4 см, в разгънато състоя..

9,90лв.

Нова, модерна антистрес играчка за малки и големи  - Спинер -60%

Нова, модерна антистрес играчка за малки и големи - Спинер

Фиджет СпинерНай - новата мания на 2017г. е спинер. Независимо от името и произношението - Спинер, Спинър, Фиджет Спинър, това е антистрес играчка, която подобрява концентрацията и фината моторика. Полезна както за децата, така и за възрастните - в най-стресовите ситуации е разпускащо занимание. Fidget Spinner е един интересен и забавен начин да убиете стреса - замества успешно ..

9,90лв. 4,00лв.

Кръгъл петосов фиджет спинър - новата мания на 2017г.

Кръгъл петосов фиджет спинър с цветя Най-новият хит сред тийнейджърите за 2017 година. Идеалното решение за отпускане и "смъкване на напрежението.". Фиджет спинърите са подходящи по време на досадните задръствания, в автобуса, на спирките или в чакане на някоя приятелка. Джаджите са компактни, лесни за употреба, в различни модели и най-важното на достъпна цена. Спинърите са подходящи както..

11,90лв.